Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

Kammo - Zbluj se z toho

Old Post 25-02-2011 v 20:19 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Interista
Nový Člen

Karma uživatele Interista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Ahoj jsem upnej novacek a letos bych si chtel zasadit asi 3 rostlinky outdoor...muzete mi nekdo poradit jake? Kytka at neni moc vysoka a je toho hodne a dobre to zhuluje diky moc )

Old Post 27-02-2011 v 17:08 PM
Interista je offline   Profil uživatele Interista   Find more posts by Interista   Foto galerie člena Interista     Add Interista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
kammo - kámo, čoveče řeknu ti tady žádný informace nejsou. už vůbec ne konkretně v tomhle vlákně

Su ale to mnozstvo spominanych odrod/vacsinou hybridov/ mi uz lezie aj usami..ak by som to mal vstko selektovat a overovat zlozenie genetiky,povod seedbanku a neviem co tak by som tohtorocny outdoor asi presvihol.Niesom tu castym navstevnikom tak som myslel ze da niekto par konkretnych typov a pomoze zuzit vyber,...trosku mam prehlad,ale aj tak som dufal.Nevadi nechcel som to tu zasierat...asi vsadim na menej znamu undergroundovu seedbanku zenseeds...vraj realne skoro dozrievajuce odrody.

Old Post 27-02-2011 v 20:51 PM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..
Stálý Člen

Karma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

kammo: Modely od Zen seeds tu pestovalo už dosť growerov.
Prejdi si Out galériu je tam aj zopár odrod od Zen seeds .
Potentných indík vhodných na out v našich klimat. podmienkach nájdeš 2 prdele, so sativou je to trochu horšie.
Najsilnejšia indika, čo som mal možnosť doteraz vypestovať bola
Aurora Indica .
Dozrieva dosť neskoro, kosil som ju koncom októbra. Pokiaľ bude jesenné počasie tak "super" ako minulú sezónu, nestihne ti dozrieť alebo splesnivie. Niečo od Zenu by bola asi lepšia voľba (napr. klik , klik , klik ).

citace:
Původní příspěvek od MDe_
Kammo - Zbluj se z toho

To si si mohol odpustiť

Old Post 27-02-2011 v 21:59 PM
D.. je offline   Profil uživatele D..   Find more posts by D..   Foto galerie člena D..   Click here to Send D.. a Private Message   Add D.. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Interista
Nový Člen

Příspěvek č. 277

co rikate na tohle?

http://www.seedsman.com/en/white-wi...minised-seeds-4
http://dutch-passion.nl/index.php?p...etail=33&grow=2
http://dutch-passion.nl/index.php?p...etail=31&grow=2
http://dutch-passion.nl/index.php?p...etail=34&grow=2
http://dutch-passion.nl/index.php?p...etail=29&grow=2

premyslim ktere 3 druhy si mam koupit a jako laik opravdu nevim...poradte mi nekdo prosim a pokud mate nekdo zkusenost i s necim jinem a lepsim budu jenom rad diky moc

Old Post 28-02-2011 v 17:10 PM
Interista je offline   Profil uživatele Interista   Find more posts by Interista   Foto galerie člena Interista     Add Interista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

skus durban poison od DP tiez ho pojdem tento rok a su na nho velmo dobre ohlasy ale ak chces nieco lepsie silnejsie tak skus orange bud od DP

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 28-02-2011 v 18:38 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Interista
Nový Člen

Příspěvek č. 279

ten orange bud od DP je urcen na pestovani uvnitr nebo ve skleniku a ja to budu mi normalne venku...to nevadi?

Old Post 28-02-2011 v 19:46 PM
D..
Stálý Člen

Karma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

Interista: Orange Bud
citace:
Původní příspěvek od dutch-passion.nl
čas sklizně venku: Konec října

Včera som tu dával odkaz na Out galériu , keby si to pozrieš našiel by si tam aj OB, a nie raz( 1 ,2 , 3 )
Keď chceš s niečím pomocť, skús napísať aj nejaké podrobnosti( máš radšej indiku/sativu, budeš pestovať doma na záhrade alebo niekde v lese poprípade kukurici, koľko si ochotný investovať... ).

A Hladaj!
Sa mi zdá, že podaktorí( teraz to neber osobne) vedia len písať, Čítanie je nad ich schopnosti...

Old Post 28-02-2011 v 20:40 PM
D.. je offline   Profil uživatele D..   Find more posts by D..   Foto galerie člena D..   Click here to Send D.. a Private Message   Add D.. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Interista
Nový Člen

Příspěvek č. 281

neco jsem uz tady precetl a informace co chci jsem nikde nenasel...nevim jakej je rozdil mezi indiku a sativu. Budu pestovat na zahrade ale mam na to cas tak max. 2x - 3x mesicne...jsem novacek tak ten litr za 3 seminka ani nevim jestli to je hodne nebo malo

Old Post 28-02-2011 v 20:54 PM
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

indka-Stoned
sativa-vysmiatost
teda aspon tak ma to tu ucili pani growery

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 28-02-2011 v 21:07 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..
Stálý Člen

Příspěvek č. 283

citace:
Původní příspěvek od Interista
nevim jakej je rozdil mezi indiku a sativu

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=420
http://grower.cz/pestovani/navody/slechteni/12.html#16

citace:
neco jsem uz tady precetl a informace co chci jsem nikde nenasel...

Smiem sa spýtať aké informácie to chceš, že si ich tu nenašiel?

Old Post 28-02-2011 v 21:09 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

jooooo litr za 3 semínka je blbost tady v bazaru seženeš za litra 10 řezu (male rostlinky samičího pohlaví)

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 28-02-2011 v 21:11 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Interista
Nový Člen

Příspěvek č. 285

ja jsem tuhle informaci ani nehledal, ale dik jsi hodnej

Old Post 28-02-2011 v 21:12 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

citace:
neco jsem uz tady precetl a informace co chci jsem nikde nenasel...nevim jakej je rozdil mezi indiku a sativu. Budu pestovat na zahrade ale mam na to cas tak max. 2x - 3x mesicne...jsem novacek tak ten litr za 3 seminka ani nevim jestli to je hodne nebo malo

pokud tě zajímá co za odrůdu chceš,tak nejlepší bude,když si projdeš Fotogalerii pod sluncem nebo Outdoor galerii,kde uvidíš,jak komu se co podařilo vypěstovat..a pak si uděláš vlastní názor,kterou odrůdu si vybrat..jinak co ti určitě dojede je Shaman,Pasion#1..ale pokud chceš něco jiného,tak doporučuju si projed zmínené tready

Edit: jinak za litr seženeš i 5 feminizovaných semen..nebo jak tu bylo psáno si mužeš koupit řezy,kdy máš jistotu že budeš mít samice

Old Post 28-02-2011 v 21:15 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
!R4mZ!
Stálý Člen

Karma uživatele !R4mZ! - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

Zdravim,

chtěl bych se zeptat na váš názor na modely Power Flower a La blanca +

nějaký zkušenosti s nima na out.

Díky

Old Post 28-02-2011 v 21:57 PM
!R4mZ! je offline   Profil uživatele !R4mZ!   Find more posts by !R4mZ!   Foto galerie člena !R4mZ!   Click here to Send !R4mZ! a Private Message   Add !R4mZ! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 288

chtěl bych požádat zkušené pěstitele o radu, já coby začátečník nemám žádnou zkušenost z outdoor odrůdami mohli byste mi poradit který feminizovaný mix by byl pro mě lepší? outdoor mix 1 nebo mix 2 ? v první řadě mi jde o výnos).. tady je odkaz : http://growshop.cz/katalog/seznam/1...minizovane-mixy
předem díky za rady :-)

Old Post 01-03-2011 v 09:26 AM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás