Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj jsem upnej novacek a letos bych si chtel zasadit asi 3 rostlinky outdoor...muzete mi nekdo poradit jake? Kytka at neni moc vysoka a je toho hodne a dobre to zhuluje diky moc )
Původní příspěvek od RespectFlowers kammo - kámo, čoveče řeknu ti tady žádný informace nejsou. už vůbec ne konkretně v tomhle vlákně
Su ale to mnozstvo spominanych odrod/vacsinou hybridov/ mi uz lezie aj usami..ak by som to mal vstko selektovat a overovat zlozenie genetiky,povod seedbanku a neviem co tak by som tohtorocny outdoor asi presvihol.Niesom tu castym navstevnikom tak som myslel ze da niekto par konkretnych typov a pomoze zuzit vyber,...trosku mam prehlad,ale aj tak som dufal.Nevadi nechcel som to tu zasierat...asi vsadim na menej znamu undergroundovu seedbanku zenseeds...vraj realne skoro dozrievajuce odrody.
kammo: Modely od Zen seeds tu pestovalo už dosť growerov.
Prejdi si Out galériu je tam aj zopár odrod od Zen seeds .
Potentných indík vhodných na out v našich klimat. podmienkach nájdeš 2 prdele, so sativou je to trochu horšie.
Najsilnejšia indika, čo som mal možnosť doteraz vypestovať bola Aurora Indica .
Dozrieva dosť neskoro, kosil som ju koncom októbra. Pokiaľ bude jesenné počasie tak "super" ako minulú sezónu, nestihne ti dozrieť alebo splesnivie. Niečo od Zenu by bola asi lepšia voľba (napr. klik , klik , klik ).
premyslim ktere 3 druhy si mam koupit a jako laik opravdu nevim...poradte mi nekdo prosim a pokud mate nekdo zkusenost i s necim jinem a lepsim budu jenom rad diky moc
Původní příspěvek od dutch-passion.nl čas sklizně venku: Konec října
Včera som tu dával odkaz na Out galériu , keby si to pozrieš našiel by si tam aj OB, a nie raz( 1 ,2 , 3 )
Keď chceš s niečím pomocť, skús napísať aj nejaké podrobnosti( máš radšej indiku/sativu, budeš pestovať doma na záhrade alebo niekde v lese poprípade kukurici, koľko si ochotný investovať... ).
A Hladaj!
Sa mi zdá, že podaktorí( teraz to neber osobne) vedia len písať, Čítanie je nad ich schopnosti...
neco jsem uz tady precetl a informace co chci jsem nikde nenasel...nevim jakej je rozdil mezi indiku a sativu. Budu pestovat na zahrade ale mam na to cas tak max. 2x - 3x mesicne...jsem novacek tak ten litr za 3 seminka ani nevim jestli to je hodne nebo malo
Původní příspěvek od Interista neco jsem uz tady precetl a informace co chci jsem nikde nenasel...nevim jakej je rozdil mezi indiku a sativu. Budu pestovat na zahrade ale mam na to cas tak max. 2x - 3x mesicne...jsem novacek tak ten litr za 3 seminka ani nevim jestli to je hodne nebo malo
pokud tě zajímá co za odrůdu chceš,tak nejlepší bude,když si projdeš Fotogalerii pod sluncem nebo Outdoor galerii,kde uvidíš,jak komu se co podařilo vypěstovat..a pak si uděláš vlastní názor,kterou odrůdu si vybrat..jinak co ti určitě dojede je Shaman,Pasion#1..ale pokud chceš něco jiného,tak doporučuju si projed zmínené tready
Edit: jinak za litr seženeš i 5 feminizovaných semen..nebo jak tu bylo psáno si mužeš koupit řezy,kdy máš jistotu že budeš mít samice
chtěl bych požádat zkušené pěstitele o radu, já coby začátečník nemám žádnou zkušenost z outdoor odrůdami mohli byste mi poradit který feminizovaný mix by byl pro mě lepší? outdoor mix 1 nebo mix 2 ? v první řadě mi jde o výnos).. tady je odkaz : http://growshop.cz/katalog/seznam/1...minizovane-mixy
předem díky za rady :-)