Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chci se zeptat co je to za model, respektive okdud máš ty semena?? Vůbec se mi nelíběj ty listy. Na předešlé stránce jsou v pořádku,, ale tady jak koukám, tak samej trojlist,, a i to nakvétání se mi zdá nějaký brutálně řidký i když je to "jen" na okně. - Špatná strana okna,,?
Jestli to tady je, tak se omlouvám,, nechce se mi listovat mezi 19 stránkama..
Myslím, že se neni čemu divit: kytky mají málo světla, tak se táhnou a paličky jsou řídké. Může to být i nevhodnou genetikou, ale z velké části tím světlem.
Osobně to hodnotím tak, že jako experiment dobrý, ale moc kvalitní masti z toho nebude - vzhledem k očekávanému množství finálního produktu.
Investice do nějakého základního indooru je v řádu 3-5 tisíc Kč, takže bych se příští kolo díval spíš tímhle směrem, pokud máš ambice z toho vařit kvalitní mast. Jen můj názor Ať to roste!
citace:
O m y l - snaha čorkařů asi nezná omezení protože jim stačilo dostat se na střechu a nějakou delší trubkou a smyčkou ze špagátu si dokázali tuto malou krásku vytáhnout na střechu a zmizet.
Tak to je něco! (Další důvod to mít pěkně shovaný ve skříni nebo komoře)
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Model KAYA-47 v roce 2010 samoopylený neznámým druhem.
Semínka zasazená pouze na okenní pěst a z jedné matky udělané řízky.Ty trojlisty jsem tady už řešil a pravděpodobně vznikly tak,že mateční kytka byla před nakvetením a řízky místo do růstu začali jít brzo do kvetení a pětilístkové listy na hlavním stonku postupně už opadali.
Bohužel nemám jak udělat detailnější makrofoto,ale lístky na paličkách jsou pěkně zachlupatěné.