Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Substrát: biobizz light-mix
Hnojky: plagron grow a bloom
Chuť sladší než Ortega, s typicky skunkovým aroma po vydechnutí, dlouhotrvající high vhodný do společnosti i na kouření během dne, muj favorit )
Sklizeň kvůli počasí 11.října, ale ještě týden sluníčka by neuškodil
Původ: semínko Doba květu: zatmíváno 60 dnů Hnojiva: v růstu téměř nehnojeno, květ Hesi hydro květ, PK13/14
květník 6,5l / kompost řízlej se zahradním substrátem
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Původ: semínko Doba květu: zatmíváno 62 dnů Hnojky: v růstu téměř nehnojeno, v květu Hesi hydro květ, PK 13/14
květník 90L kalfas, kde byla spolu se Stacked KushxMazar, kompost řízlej se zahradním substrátem
vlevo Stacked KushxMazar, vpravo OG18xMazar
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Původ: semínko Doba květu: zatmíváno 59 dnů Hnojky: v růstu téměř nehnojeno, v květu Hesi hydro květ, PK 13/14
květník 90L kalfas, kde byla spolu s OG18xMazar
kompost řízlej se zahradním substrátem
12L květináč
substrát Biobizz Allmix
hnojivo: guano (netopýr), hnojeno od června
vysazeno 5.4.2014 do květináče za oknem, ven přesazeno 8.5.2014
sklizeň 10.10.2014
Loni jsem hodně bojoval s plísní, ale tahle odrůda se ukázala jako odolná.
Efekt je hodně silná high, stačí fakt málo a rychle nastupuje. Dobrota.
Jsem celkem fanda DP,tak jsem neváhal a koupil 5femi semen.
Zatím jsem z toho vypěstoval 3 phena.Idikové,sativové,a superskunk.
Překvapivě sklizeno bylo u všech tří první týden v říjnu. Sázeno začátek května.
SSkunkové pheno asi nejvíc náchylné na plísen.Osobně mi nejvíc sedlo sativové,ale třeba to indikové má úžasnou chutˇ.Doporučuji.
Přihazuji svůj letošní OUTdooring. Jedná se o odrudy Frisian Dew a Passion od banky DUTCH-PASSION. Tento rok přálo počasí. Obě dvě dozrály a byli zkoseny 23. září.
Od Passionu se objevilo pouze světlé pheno, a od Frisiana Dew byly dvě, jedno světlé skunk a druhé sativové nafialovělé.
Všechno jsou moc dobré a zmašťují jako prase :-)
A je toho kvanta! Veliká radost tento rok :-)