Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauvec. Taky se podělim. Na první fotce je nalevo samice a napravo samec. A podle mě se dají odlišit samice od samce brzo. Ten můj samec se od začátku táhnul a měl široký listy. Celkový porovnání je na druhý fotce.. Samice je nalevo a samec napravo-samcovo poslední foto. (Jedu pod zářivkama)
Hi, jsem tu nový a nejen na foru, poprvé sem zasadil.. A mám první otázku.. Když mam cca 10 rostli a mezi nimi budou samci, mam je zlikvidovat? nebo je dat od jinejch rostlin pryc? Asi je to takova klasicka prvopestitelska otazka.. Diky moc za ochotu poradit..
ak si chces nakrizit "vlastnu odrodu" tak ich tam nechaj ale hulit sa to potom bude tazsie
... v beznom pripade sa samce vytrhavaju a v beznom pripade sa aj hadzu do mlieka
Hlavne si prečítaj nejaké tie informácie o rozlíšení pohlavia a ich sexovaní. Ak spoznáš samca, odstráň ho. Ale samotný samec ti semienka nevyprodukuje. Tie produkujú oplodnené (opelené) samičky. Takže ak chceš menej semienok, kontrolovaným opelením (zozbieraš peľ zo samcov a potrieš ním samičie kvety) toho dosiahneš. Ak by si nechal samcov pri samiciach, opelia celú rastlinu a budeš mať samičky so šiškami plných semienok.
Taky bych prosil o radu ... přikládám 3 fotky .. o "A" jsem přesvědčenej že samec, ale co "B" a "C" ?? v obrázcích jsou malá červená písmenka ...
poradíte?
Caute chalani som zaciatocnik a zacal som z prvim indorom lenze tie kytki sa mi nepozdavaju nie som isty ale asi som prehliadol nejakeho samca alebo tam mam hremca. kytky su v cca20 dni kvetu a vypada to ze su uz opelene