Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Passion 1 od DP celkem solidně nakveteno
Frisian dew od DP ještě více než solidně nakveteno
Frisian dew od DP, který byl sázený později už taky solidně nakveteno
The Ultimate od DP - jedna kytka začala nakvétat před týdnem druhá také ale moc se jí nechce
Pineapple od Barneyho - kytka v květináči, která vinou málo času přišla o hodně listů už tak týden na květu a druhá monstrózní keř začala podle informací nakvétat včera ....
tak vám přeju slunce v duši a na obloze
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Původní příspěvek od Jimmy Myslíš, že by se tomu dalo dát kopanec ve stylu nějaké vyšší dávky květových hnojek ? Už jsem tu kdysi někde četl, že to někdo na podzim prolije 10 kýbly vody s 5x překročenou koncentrací (za předpokladu velkých kytek) a pak, že to začne kvést dříve... Je to možné ?
Jo je tady o tom někde threed, že když dáš pořádný dávky př. Krystalonu, že tím urychlíš nástup květu... já to zkoušel s jiným hnojivem (krystalon nepoužívám) a mužu říct že mi to přidělalo akorát problémy, než aby to kytkám pomohlo do květu, takže za sebe říkám, vyprdni se nato..to už radši zatemňuj, pokud máš možnost..
Svym prispevkem nikomu nepomuzu, jen si chci verejne zanadavat, jak je to debilni pocasi uplne na hovno a ta hloupa zluta vec proste nesviti a nesviti! At zijou mikro palice, a minimalni uroda z 1 m2 mensi, nez pri indooru z 40 cm kytky! Jen diky hnojivum to nebude uplne listnaty debakl, jen hodne listnaty debakl
Původní příspěvek od Vocotide Začal kvést SAGE. Stále nic Early skunk a Early pearl. Ale už se to myslím blíží
Tak jak jsem psal SAGE už kvete. A kvete i vše ostatní - Early Skunk, Early Pearl, Early Girl. Zhruba už celý týden. Early Perl a Early Girl se mají podle starých stránek Sensi seeds sklízet v polovině a na konci září. To už se asi nestihne Nyní už na Sensi seeds udávají délku kvetení v počtu dní což je asi lepší. Takže předpokládaná sklizeň Early Skunk (55-65 dní) a Early Pearl (50-70 dní) je 5. listopadu. Early Girl (50-60 dní) 22. října. SAGE (THSeeds - 70-77 dní) 14. listopadu. Takže pomalu začnu s postřikem Bud Rot Stop proti plísním a budu si přát co nejvíce slunečných dnů. Myslím, že to bude ok
Myslím si také, že počátek kvetení ovlivňuje nejvíc délka dní a nocí, a že startovat kvetení nějakou vyšší dávkou hnojiva asi tak úplně nefunguje. Leda, že se s tím hnojivem trefíte akorát když kytka začíná přirozeně kvést
A mě teď venku začal kvést řízek z Criticalu+ co mám z Cannafestu. Ale ne ten co je na fotce, o ten mě připravilky čorky. Asi děcka ještě to ani nekvetlo.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
South african Kwazulu od World of Seeds - už kvete druhým týdnem, což ostatně zhruba odpovídá popisu banky i ve srovnání s pěsty stejného modelu některých zdejších členů.
Původní příspěvek od esite Dnes som sa rozhodol ze ustipnem jeden maly vrcholcek a vyskusam ci to uz chyta nejake grady Vy ste uz niekto testoval ?
já byl donucen ... měl som totiš na jednom vršáku trochu plísně tak sem tu šišku cvakl plíseň vystřihl a nechal sušit ..dneska asi aj dodám fotky doufám že to stihné dozrát
postnu sem pár fotek co se týče mých nakvetených děvčat .... nevím kam jinam to dat a dred se mi zakládat nechce... byl bych rád kdyby ostatní co mají stejné modelky napsali jak na tom jsou .... zda stejně,líp, hůř... díkec .... peace ...
Passion #1 od DP
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká