Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cena: 279 Kč!! (AKCE nevím jak dlouho potrvá)
Kde: Hypernova (Avion Shopping Park v Ostravě)
v Ově ho měli přímo pod pultem v elektru...
obsahuje český návod na nastavení... jednoduché...
Co umí? jak je vidět na obrázcích, takže odzhora směrem dolů:
Předpověď počasí
Čas (12/24) a měsíční fáze
Kalendář
Teplota a vlhkost
Rozpětí:
Teplota: -50 až +70°C (-58°F až +158°F)
Vlhkost: 20% až 99%
Ukládání min./max. hodnot teplot a vlhkosti
Čas: možnost přepínaní mezi klasickým 24h režimem a 12AM/PM
Detaily:
neobsahuje sásuvky na přídavná čidla...
displej i nožka sou v celku(dobrá stabilita)
je to rozmontovatelný, pro ty co by si chtěli pohrát z čidly...
Čidla: sou zabudována ve vnitř jak je ta mřížka zezadu a nad ní je místo pro baterii.
Baterie: 1,5V AG10 (jedna je součástí balení... připadlo mi že tam byli dvě, alespoň místo bylo pro dvě a bylo to otevřeno, každopádně jedna by tam měla být...)
čaffa tak sem se procházel hyprem a při hledání baterií sem zjistil že mají další novou akci!
Osram Duluxstar 21W LUMILUX
Popisek:
Světlo: Warm White
Závit: E27
E třída: A
1230 lm(lumenů)
záruka 3 roky
pokud máte menší pěstírnu a bílou nebo stříbrnou fólii je to dobrý tip
pracuju na PC CaseGrowRoomu a 1 mi to celý prosvítí, ale 2 sou lepší
docela mě naštvali... před pár dny sem kupoval Osram Duluxstar 21W(100W) za 120kč...
teď mají akci za 80kč...
Dále Digitální spínací hodiny SOLID
viz. obrázek
nebral sem je takže bližší info si musíte buď vygooglit
nebo zajít sami [EDIT: něco je tady Digitální spínací hodiny SOLID ]
Cena: 250-280kč (už nevím přesně jen sem okolo nich proletěl)
chtěl sem to vyfotit ještě s cenovkou ale lehl mi telefon
Minimální spínací interval: 1minuta
to kostě:
hej to sou cool hodinky/teploměr/vlhkoměr!!
kua škoda žes to tu nehodil dřív...
sou lepší a víc cool než ty moje a i s poštovným by mě to vyšlo levněji
zrovna sem volal do eshopu janca, abych zkontroloval stav svy objednavky a dozvedel jsem se nasledujici:
eshop byl zavren. meli tam pry nejakou kontrolu a vzhledem k tomu, ze na strankach eshopu neuvadi recyklacni poplatek, tak janca nesmi eshop provozovat.
ten typek z toho byl sam dost zmatenej. mozna vam objednany veci prijdou, ale doporucuju si to overit telefonem. ja ho premlouval at mi to poslou, ale mam tam naky stykace na ktery se vztahuje rec. poplatek tak ze prej ne. prej muzou dostat az pul mega pokutu.
kazdopadne pokud neco chcete objednavat, tak to musite napsat emailem s tim, ze to chcete poslat na dobirku. objednavky pres eshop vam neprijdou.
EDIT: tak janca uz na dobirku neposila vubec
tady je to ot, ale nevedel jsem kam to jinam dat...
hudi: Za prvý to nejsou žárovky ale výbojky(!) - vysokotlaký sodíkový pro upřesnění -, za druhý je tu určitě několik témat, kde sou vypsaný eshopy, apod, no a za třetí nevim proč to píšeš sem
Akce v penny ultrazvuková zvlhčovačka za 199kč plně nastavitelná s externím teplovlhkoměrem(ten samotnej stojí 400kč.)a ionizátorem vzduchu....funguje perfektně..
Hej tak jak jsem hledal tak sem budto levej a nebo sem to proste nenasel. Neni to v letaku ani tenhle ani na pristi tyden. Staci kouknout na www.penny.cz a proste to tam nemaj. Tak by me zajimalo kde jsi na to prisel hod sem kdyztak link.
2 ydom > muzes napsat kde ten Penny je? Adresu treba...dik
2 jpt > na netu neni skoro nikdz celej sortiment, se to lisi prodejna od prodejny u tehle veci kery maji jako doplnek...