Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » FIM: Speciální technika zaštipování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 273

citace:
Původní příspěvek od Andakar
Vyzkoušel jsem to na třiceti kouscích, věřil jsem si, ale po dvou dnech vidim, že mi rostou zkrácený listy....a to jsem zkoušel různý výšky a podle obr. Nikdy sem to neviděl tak nevim jestli je to správný vývoj ale asi ne co s tím? jak odstranit listy a rozdvojí se? nechápu, poraďte pls

Listy nech bejt, jestli ti rostou zkrácený, tak si to jenom zaštípl dost vejš než by si měl a jako by si je ještě malinký jen zkrátil a pak se z toho vyklubou velký zkrácený potvory, tak příště to štípni trochu níž ale fakt jen kapičku!!!

Old Post 03-09-2007 v 11:56 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Andakar
Nový Člen

Karma uživatele Andakar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Heureeeeeka mám to, aspoň na třech vdovách se mi to povedlo a je to pecka.jinak jak mi vylezli ty půl-listy tak jsem to teda nakonec klasicky zaštípl pod...nejdřív jsem si říkal, že jsem to zbytečně opozdil, ale větvičky pod zesílily jako blázen a tamto se klasicky rozvětvilo...jedu substrát a tak jsem to ještě dopoval fish-mixem...mám pěkný keříky, nemluvě o těch vyvedených fim....kamarád si dělá prdel, že pěstuju hlávkový zelí, aspoň je to legál díky AND

Old Post 07-09-2007 v 20:41 PM
Andakar je offline   Profil uživatele Andakar   Find more posts by Andakar   Foto galerie člena Andakar   Click here to Send Andakar a Private Message   Add Andakar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ujoo
Nový Člen

Karma uživatele Ujoo - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

FIMom sa neda nic dojebat (akurad len to, ze to ufiknes nizko a vyrastu ti iba 2 vetvicky ako pri klasike).Ked to ufiknes vysoko, tak nezasiahnes hlavnu stonku a vyrastu ti iba dojebane listky(pretoze si z nich odstrihol)...ale mozes to fiknu potom zas trosku nizsie...a este jedna vec...vzdy ti vyrastu dojebane listky...aj ked to fiknes dobre...ale tie mozes v pohode odjebat cele, lebo su skarede a este sa ti aj posilni rast tych novych vetviciek...takze tak...pekny den

:drools

Old Post 26-03-2008 v 10:35 AM
Ujoo je offline   Profil uživatele Ujoo   Find more posts by Ujoo   Foto galerie člena Ujoo   Click here to Send Ujoo a Private Message   Add Ujoo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ujoo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOLD
Stálý Člen

Karma uživatele BOLD - 86% PěstitelskáKarma uživatele BOLD - 86% PěstitelskáKarma uživatele BOLD - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Prajem vela stastia...

Dutch Dragon
Dutch Dragon-Druhe Koleso
COOLTUBE BY BOLD

Old Post 31-03-2008 v 01:11 AM
BOLD je offline   Profil uživatele BOLD   Find more posts by BOLD   Foto galerie člena BOLD   Click here to Send BOLD a Private Message   Add BOLD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tharius
Nový Člen

Karma uživatele Tharius - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

Ja to smikl presne podle navodu zbyla tam jen mala cast tech budoucich listku rostlo to tejden a vyrostli jen neuplny listy

Old Post 16-04-2008 v 11:40 AM
Tharius je offline   Profil uživatele Tharius   Find more posts by Tharius   Foto galerie člena Tharius   Click here to Send Tharius a Private Message   Add Tharius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

Tharius: zkousej znovu, nechal si tam moc velkou cast tech budoucich listku

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 16-04-2008 v 13:39 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 279

thy vole ja som fimku objabil este ked som nemal komp a nahodou som zle sekol rastlinky

Old Post 12-05-2008 v 13:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

SmileR:

Tato metoda vznikla úplnou náhodou, čtenář-pěstitel co ji objevil poslal popis do High Times, kde jí podle něj nazvali "FIM technique".

Prvá veta v prvom príspevku. Nebol si to náhodou ty?

Marihuana je dar.

Old Post 13-05-2008 v 14:08 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

"objevil"

Old Post 13-05-2008 v 14:47 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kc33
Nový Člen

Karma uživatele kc33 - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

toto mam oskoušený už několik let a mužu jen doporučit ...na venkovních ty vrcholky ani nespočítáš a pod lamp. sem už videl i 8 větví vrchních..

Old Post 14-05-2008 v 11:11 AM
kc33 je offline   Profil uživatele kc33   Find more posts by kc33   Foto galerie člena kc33   Click here to Send kc33 a Private Message   Add kc33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pyroh
Stálý Člen

Karma uživatele Pyroh - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

Čus groweři. Chtěl jsem se zeptat jestli jsem to zaštíp správně. Myslím že jo ale lepší rada od zkušenějších.

Old Post 21-05-2008 v 19:39 PM
Pyroh je offline   Profil uživatele Pyroh   Find more posts by Pyroh   Foto galerie člena Pyroh   Click here to Send Pyroh a Private Message   Add Pyroh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

Pyroh:

Tie fotky sú neostré, nie je to dobre vidieť. Ale aj keby bolo, je to ťažké povedať takto skoro. Musíš počkať, koľko vetvičiek, resp. lístkov s odstrihnutými vrškami vyrastie a uvidíš.

Marihuana je dar.

Old Post 21-05-2008 v 20:31 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pyroh
Stálý Člen

Příspěvek č. 285

Čau. To jo já tam nenechal ani trošku těch lístků. Poněvadž jsem se bál těch s těma ustřihlíma vrškama. Tak sem to radši vzal celý a nechal jsem tam jenom ty větvičky z čeho ty listy rostou.. Ale tak snad něco poroste.

Naposledy upravil Pyroh 22-05-2008 v 18:40 PM

Old Post 22-05-2008 v 18:30 PM
Pyroh je offline   Profil uživatele Pyroh   Find more posts by Pyroh   Foto galerie člena Pyroh   Click here to Send Pyroh a Private Message   Add Pyroh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pyroh
Stálý Člen

Příspěvek č. 286

Čůůůs. Tak jako metoda FIM prostě uplně mrtě. Po 1 jsem stříhal FIMem a roste mi 4 vetví. Paráda. sorry za těch 8 ja jsem si myslel že to jsou větve ale byli to samčí květy

Naposledy upravil Pyroh 17-06-2008 v 19:50 PM

Old Post 25-05-2008 v 09:34 AM
Nyc Diesel
Stálý Člen

Karma uživatele Nyc Diesel - 100% PěstitelskáKarma uživatele Nyc Diesel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

Jo metoda FIM je fakt skvela! ja uz sem takhle zastipoval driv a ted sem zjistil ze se to jmenuje FIM

Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk

Old Post 20-06-2008 v 17:39 PM
Nyc Diesel je offline   Profil uživatele Nyc Diesel   Find more posts by Nyc Diesel   Foto galerie člena Nyc Diesel   Click here to Send Nyc Diesel a Private Message   Add Nyc Diesel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lubosh.
Stálý Člen

Karma uživatele Lubosh. - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lubosh. - 91% Pěstitelská

Obecné Zaštipování Příspěvek č. 288

No tak tuto metodu jsme se dozvěděl celkem nedávno, zkusil jsme jí na 12 kytičkách a povedlo se, u většiny kytiček vyrazilo 3-4 gětviček a u pár dokonce 5 větviček. Píše se, že je možné aby vyrazilo 6 větviček. Je to hrozně individuální, hrozně moc záleží na tom, jak moc a jak málo se zastříhne. Řekl bych, že se ustříhne asi 20% lístků. Ale taky se mi stalo že sem zaštíp málo a květinka rostla dál, jel listy co vyrostli z místa záštipu byli poloviční, a taky že sem zaštípl moc a vyrazili klasicky dvě větvičky. Chce to zkoušet a experimentovat ;-) ..ostatně bez experimentů by se na nic nepřišlo. V FAQ jsem našel odkaz na foto, ale mylsím, že tam toho nechali moc, podle mě ještě o trochu víc zaštípnout...ale zkuste to sami http://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=218654

Old Post 10-07-2008 v 21:50 PM
Lubosh. je offline   Profil uživatele Lubosh.   Find more posts by Lubosh.   Foto galerie člena Lubosh.   Click here to Send Lubosh. a Private Message   Add Lubosh. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás