Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Andakar Vyzkoušel jsem to na třiceti kouscích, věřil jsem si, ale po dvou dnech vidim, že mi rostou zkrácený listy....a to jsem zkoušel různý výšky a podle obr. Nikdy sem to neviděl tak nevim jestli je to správný vývoj ale asi ne co s tím? jak odstranit listy a rozdvojí se? nechápu, poraďte pls
Listy nech bejt, jestli ti rostou zkrácený, tak si to jenom zaštípl dost vejš než by si měl a jako by si je ještě malinký jen zkrátil a pak se z toho vyklubou velký zkrácený potvory, tak příště to štípni trochu níž ale fakt jen kapičku!!!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Heureeeeeka mám to, aspoň na třech vdovách se mi to povedlo a je to pecka.jinak jak mi vylezli ty půl-listy tak jsem to teda nakonec klasicky zaštípl pod...nejdřív jsem si říkal, že jsem to zbytečně opozdil, ale větvičky pod zesílily jako blázen a tamto se klasicky rozvětvilo...jedu substrát a tak jsem to ještě dopoval fish-mixem...mám pěkný keříky, nemluvě o těch vyvedených fim....kamarád si dělá prdel, že pěstuju hlávkový zelí, aspoň je to legál díky AND
FIMom sa neda nic dojebat (akurad len to, ze to ufiknes nizko a vyrastu ti iba 2 vetvicky ako pri klasike).Ked to ufiknes vysoko, tak nezasiahnes hlavnu stonku a vyrastu ti iba dojebane listky(pretoze si z nich odstrihol)...ale mozes to fiknu potom zas trosku nizsie...a este jedna vec...vzdy ti vyrastu dojebane listky...aj ked to fiknes dobre...ale tie mozes v pohode odjebat cele, lebo su skarede a este sa ti aj posilni rast tych novych vetviciek...takze tak...pekny den
Tie fotky sú neostré, nie je to dobre vidieť. Ale aj keby bolo, je to ťažké povedať takto skoro. Musíš počkať, koľko vetvičiek, resp. lístkov s odstrihnutými vrškami vyrastie a uvidíš.
Čau. To jo já tam nenechal ani trošku těch lístků. Poněvadž jsem se bál těch s těma ustřihlíma vrškama. Tak sem to radši vzal celý a nechal jsem tam jenom ty větvičky z čeho ty listy rostou.. Ale tak snad něco poroste.
Čůůůs. Tak jako metoda FIM prostě uplně mrtě. Po 1 jsem stříhal FIMem a roste mi 4 vetví. Paráda. sorry za těch 8 ja jsem si myslel že to jsou větve ale byli to samčí květy
No tak tuto metodu jsme se dozvěděl celkem nedávno, zkusil jsme jí na 12 kytičkách a povedlo se, u většiny kytiček vyrazilo 3-4 gětviček a u pár dokonce 5 větviček. Píše se, že je možné aby vyrazilo 6 větviček. Je to hrozně individuální, hrozně moc záleží na tom, jak moc a jak málo se zastříhne. Řekl bych, že se ustříhne asi 20% lístků. Ale taky se mi stalo že sem zaštíp málo a květinka rostla dál, jel listy co vyrostli z místa záštipu byli poloviční, a taky že sem zaštípl moc a vyrazili klasicky dvě větvičky. Chce to zkoušet a experimentovat ;-) ..ostatně bez experimentů by se na nic nepřišlo. V FAQ jsem našel odkaz na foto, ale mylsím, že tam toho nechali moc, podle mě ještě o trochu víc zaštípnout...ale zkuste to sami http://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=218654