Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to musis beyt praXere pekne z ty slukny vycoudley.... ja ked sem uz hulil neco lepsiho (kazdej den neni posvejceni) tak mi slukna uradovala v hlave tvrdejc nez thviapejpr...
von to ma uz vozvyku.........álé ked je to jedno
kua mel bych to zariznout
1) OCB nebo Bob Marley
2) snad jedině růži jinak balim na "beka"
3) Mám jedny v peněžence. Přivezl sem si je ze Španělska. Jsou žlutý a na nich jsou listy ganjy ( ty listy samozřejmě zelený)
1] OCB! jiné se mi zatím neosvědčily (smoginky jsou IMO uplně k ničemu pokud balíte na backroll), ale jsem ochotnej zkoušet
2] maximálně backroll a to jenom u pár lidí, u nás se brka skoro nemotají
3] moc rád bychs ehnal tu etiopskou trikoloru jak tu někdo říkal
a filtry rozhodně vlastní, z kreslícího tvrdého papíru
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
1 uz bylo tolikrat....
2 uz bylo tolikrat....
3 klasika rasta-trikolora, zluty ryzovy, hnedy ECO
zike ze by joint byl podle toho no nevim ale tabak tam nedavam a taky jsou to jointy
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
1. cerny OCB, hydroponie plus filtry.
2. ja pouze backrool, nic specialniho bohuzel. Ruzi uz jsem parkrat hulil, sam sem se o ni radsi ani nepokousel. Na to nemam skill
3. jinou barvu jsem jeste nevidel (krome mirne nazelenalych HEMP)
jsme normální dvě vymaštěné holky mame radi travičku každý den si dáme nejmínˇ 4 špeky.ale obyčejná čutka nám už nejede mi radši skanˇoury ale čim dýl hulíme tak tim mínˇ trvá vysmátej stav.nejradši si ubalíme špeka než s fajfky nejlepší papírky jsou OCB můžou být i zlatý.
Původní příspěvek od smazky2 jsme normální dvě vymaštěné holky mame radi travičku každý den si dáme nejmínˇ 4 špeky.ale obyčejná čutka nám už nejede mi radši skanˇoury ale čim dýl hulíme tak tim mínˇ trvá vysmátej stav.nejradši si ubalíme špeka než s fajfky nejlepší papírky jsou OCB můžou být i zlatý.
ANAL TERROR NA VÁS! mě už obyčejná čubka taky nestačí....
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash