Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ÁNO TU NEJDE O LEGALIZÁCIU, ALE O OSPRAVEDLNENIE VEREJNOSTI ZA KRIVÉ VYJADRENIA A DEZINFORMAČNÚ VOJNU, KTORÚ VEDIE PROHIBÍCIA UŽ CELÉ DESŤROČIA!!
ZRUŠENIE DISKRIMINAČNÉHO A MORÁLNE NEOPODSTATNENÉHO ZÁKONA, KTORÝ UPREDŇOSTŇUJE JEDEN JED OPROTI DRUHÉMU ,,JEDU", KTORÝ PREFERUJE A PROFITUJE ZO SMRTI CHOROB SPOJENÝCH Z ALKOHOLIZMOM A NIKOTINIZMOM, ktorý je zákonne nepostihnuteľný - je nutnosťou, pretože zvýhodňuje jednu skupinu toxikomanov, pre druhou skupinou toxikomanov
TAKÉTO POSOBENIE MOCI JE AMORÁLNE A ZDORAZŇUJE SILU VEDOMÉHO PREDSTIERANIA SPRAVODLIVOSTI.
PROHOBÍCIA - presadzuje utláčanie prakticky nevinnej skupiny občanov, ktorí využívajú liečivý a relaxačný účinok rastlinného extraktu.
V porovnaní s účinkami alkoholu a tabaku - legálnych tvrdých drog /tabak alkohol - druhej nekriminalizovateľnej skupiny občanov,je marihuana iba neškodnou zábavkou
Zákon, ktorý porušuje dobré mravy , klamstvom, zámerným zamlčovaním faktov o tejto užitočnej a celé tisícročia využívanej bylinke je amorálny, nevhodný a nehodný k vykonávaniu nezaujatej fukcie zákonodarstva!!!
pekne napisane len by to trebalo dat citat tym hore..alebo apelovat na institucie ktore maju moc ovplyvnit presadzovanie zakonov..respektive apelovat na verejnu mienku..co vsak v nasej predpojatej spolocnosti nebude lahke..riesenie vidim zo zasahu "zhora"
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
no co uz zase pesimizmus sorka ale tak to vidim ?zasah zhora musi vyvolat cosi zdola alebo cosi co sa oplati ,otom druhom je v podstate smiesne sa aj bavit a to prve sa stane veelmi tazko az na Zemi bude vetsina ludi rozumnych a tolerantnych a to bude az naprsi ....
Máš môj hlas,dúfam že nám to vyjde. Alkohol ako tvrdú drogu ludia toleruju namiesto aby pofajčili. a ešte niečo čo ma štve: Priatelka má ekzém a celé liečenie si musí hradit sama,kdež to alkoholik to má celé zadarmo. Tak kto si za to môže sám??
Původní příspěvek od žán-pier Máš môj hlas,dúfam že nám to vyjde. Alkohol ako tvrdú drogu ludia toleruju namiesto aby pofajčili. a ešte niečo čo ma štve: Priatelka má ekzém a celé liečenie si musí hradit sama,kdež to alkoholik to má celé zadarmo. Tak kto si za to môže sám??
to s holkou mi je luto...
nas system je na hovno...
ficovy treba vyjasnit, ze ak nasim smerom nieco urobi taq ho bude volit viac ludi.... myslim ze za hlasi urobi cokolvek.. (ak ich bude potrebovat)...
za fica je 3x realnejsia dekriminalizacia ( alebo aspon mensie postihy ) ako za dzurindu a jemu podobnych KDH-kov...nevravim, ze fico uteka hned to schvalit ale je ovela blizsie k ludom ako predosla vlada a to uz je na pomyslenie...ked to neslo v minulych rokoch treba to urcite skusit teraz ked su vo vlade novi ludia...
jj ale teba mu to trosku "povedat" popripade trosicku jasnejsie dat vediet ze to niekto chce a ze to nie len "par fetakov" pre ktorych je gnj len prestupnou stanicou......
EDIT: nije podivne cudne ze do takejto temy prispieva taq malo ludi????
az na to posledne slovo demokratYcky je to celkom zaujmavy prispevok v ktorom stebou plbne suhlasim... tiez studujem a mam v plane okamzite po uzkonceni vypadnut pretoze to co robis tu za par korun mozes robit inde za celkom slusne peniaze...
na slovensku mozeme o legalizacii snivat najblizsich x rokov,dokial sa to nezacne riesit na verejnosti,ako u nasich ceskych susedov.kludne bi mi stacilo pravo pestovat,a nie byt pokakany ked mam na zahrade 2 rastliny.slovensko je v tomto dost zaspaty stat,pretoze si tu vsetci myslia ze marihuana je droga,a pritom tu kazdy fajci a pije.
pre mna je to relax a urcite lepsie uvolnenie ako chlast.
legalize.
legalizacia na slovensku je otazkou casu,tak ako je to vsade inde,staci ked sa do parlamentu dostanu ludia nasej generacie a veci sa zacnu menit.... Tak ako pisal dStanly,oplati sa odtialto cim skor odist,lebo zmeny budu prichadzat az za dlhu dobu....