Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus,sorry za odmlku ale je toho ted proatě moc :-)..abych to nějak zakončil bylo toho ušmolených vybrečených 300g :-):-D ..no žádná sláva nebo tak něco..
White Rhino -krásný kříženec se šíleným smradem a super vysmátým stavem :-)..nevím jestli to bylo schválně ale pokáždé co jsem si dal prda a trochu se rozkašlal měl jsem pocit že mi hoří obličej stav přichází hned s výdechem prostě jsme se shodli na tom,že je to něco jako by tě porazil nosorožec,takže určitě dostal svému jménu,ke konci už klasický relax gauč :-)..(škoda že toho bylo tak málo ) a škoda těch napadených klonů :-( ...(ani dostatek karmy není záruka kvality)..o to více mě to nakoplo pustit se do nějaké vlastní selekce "časem" :-)...
Tak to ti držím palce jestli myslíš selekci nosorozce, dříve jsme to pěstovali a super. Jednou jsem si koupil semena, ze si to taky vyberu a to ti bylo seno jedno větší než druhý ,snad největší šmuk co jsem měl v ruce.
Ne nosorožce..myslel jsem selekci obecně :-)..no tahle matka pocházela z FloweryFields z Vídně (dovezený klon zřejmě)..od jaké banky to ale mají ví jen oni,original by měl mít GreenHouse seeds..ale bylo to fakt super,docela chuťovka,žádné seno nebo tak ;-) ..
Podelim se svami jeste o Frisian Duck co mi ted jede v boxu,sice uz to neni pod gavitou,ale 600W to je..v allmixu,hnoje jidb..zacina chytat fialovy nadech tak treba se postesti na fial.pheno ...dnes je to 23/12...rust probihal venku na slunci..