Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám na to... Moc smyslu to nedává. Chtěl jsem říct, že tyhle konkrétní LEDky za moc nestojí. Ale pěst je to pěkný, o tom žádná. Teď si vem, že existují LEDky, který ti dají stejný množství světla s cca 1/3 spotřebou.
Původní příspěvek od alesh Koukám na to... Moc smyslu to nedává. Chtěl jsem říct, že tyhle konkrétní LEDky za moc nestojí. Ale pěst je to pěkný, o tom žádná. Teď si vem, že existují LEDky, který ti dají stejný množství světla s cca 1/3 spotřebou.
a.
Máš nějaké vyzkoušené? Aby nebyly lepší jen na prospektu, papír snese všechno :-) , podle prospektů 120W LED panel nabízejí jako náhradu za 600W už dlouho :-) , ale jen na papíru. Já už pár ledek i "značkových" v akci viděl, ale bylo to vždy podobné, jako toto.
Tak jsem to videl na zivo.A ve skutecnosti to vypada mnohep lip.Palice sou luxusni a prekvapilo me ze i spodky jsou dobre prorostle.Proto menim svuj tip na 359g.
Původní příspěvek od Bárt
Máš nějaké vyzkoušené? Aby nebyly lepší jen na prospektu, papír snese všechno :-) , podle prospektů 120W LED panel nabízejí jako náhradu za 600W už dlouho :-) , ale jen na papíru. Já už pár ledek i "značkových" v akci viděl, ale bylo to vždy podobné, jako toto.
Tak dokud budou lidi považovat za "značkový" LEDky čínský krámy s přelepeným štítkem a pětkrát větší cenovkou (jako např. tohleto, mazar, apollo, ... ,... ,...), nic se nezmění.
Výrobců, kteří tam dávají opravdu kvalitní díly, je jen několik.
Dneska je technologie na úrovni diod taková, že se za značně vyšší cenu dá nahradit sodík cca 1/2 příkonu. To, že ji nepoužívá žádný komerční panel je druhá (smutná) věc.
Původní příspěvek od alesh
Tak dokud budou lidi považovat za "značkový" LEDky čínský krámy s přelepeným štítkem a pětkrát větší cenovkou (jako např. tohleto, mazar, apollo, ... ,... ,...), nic se nezmění.
Výrobců, kteří tam dávají opravdu kvalitní díly, je jen několik.
Dneska je technologie na úrovni diod taková, že se za značně vyšší cenu dá nahradit sodík cca 1/2 příkonu. To, že ji nepoužívá žádný komerční panel je druhá (smutná) věc.
Jinak tip 288g.
a.
bez komentáře,za 1400,což je 1/5 ceny by toho panelu šel každej z vas
Strašně me mrzi nebo spíše jsem strašně zklamaný,kdyz někdo napíše,ze jsou to čínské krámy a nema ani sajn co to dokáže!!!kdyz jsem tema zakládal,myslel jsem,ze to většinu nadchne,ale ted vim,ze je tu spíše vic kritiku!proto uz dalsi kolo nebudu zveřejňovat,po zveřejněni výsledku the end
Ale jo, 1400 je pěkná cena - asi tak odpovídající. Pěst máš taky dobrej, na místní poměry výbornej. Ale tyhle LEDky jsou mrdky, o tom žádná the end. Pokud nejsi schopný ustát tuto _objektivní_ kritiku, asi to tak pro tebe bude lepší.
btw...z první stránky:
citace:
Původní příspěvek od Mitch Buchannon Teda, ani se nebudu ptát kolik tě ty ledky stály...
citace:
Původní příspěvek od cflgrow
15,bez investice neni zisk
No jenze nemuzes stavet na dobrem nakupu ktery nemuzou mit vsichni. Veci se hodnoti podle toho jak sou bezne dostupny. Kdyz s epodivam na ten odkaz co si daval na startu panel porad stoji 7k. Vzhledem k tou ze mas 2 kusy se tu bavime o 14k. Za tuhle porizovaci cenu mas lumatek, awing a 600 a jeste ti zbyde peniz na pozvani kamosu v hospode na pivo. Vysledek bude asi taky nesrovnatelny viz galerie a fotografie palic pod 600W vs ty tvoje. Ledky budou urcite budoucnost popr z nich budoucnost vyvstane. Ale zatim se to imo jeste nevyplati. Je to proste pro technologicke hracicky. ja davam prednost radsi osvedcene jistote .
Jinak kytky mas krasny ikdyz mohly mit vetsi palice. Tipnu si 303g
Objektivní kritika?vždyť jen urážíš,pises ze to jsou krámy a mrdky,se to nauč psat jinak a budu to brát.Chtel bych slyšet,proc jsou tak špatný jak tvrdíš,to co jsi tady napsal,uz jsem tu četl tak 20krat.