Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokiaľ má ešte niekto na záhone voľné miesto a rozmýšľa niečo prikúpiť tak som narazil na zaujímavé bulk semienka, majú tam toho dosť hlavne zaujímavé krosy a aspon by sme vedeli ako sú na tom kvalita/výnos/stálosť genetiky atď... Tu je odkaz http://www.growland.sk/sk/katalog/a...vane-semena-316
Ku hnojkám som teda prihodil 5 ks auto East Ryder - genetika auto AK47 x Lowryder 2 takže som veľmi zvedavý. Udávajú 19% THC som zvedavý aký bude efekt. Osobne sa ale riadim pri výbere automatov vždy krížencov s LR2, s rudelaris sú to dosť krpaté kytí.
tak vyjelo 11 ak47 z 12 .tu jednu sem posral ja prelil a nevsiml si ze vyplavala na povrch .tak jsem ji nahradil sirupem os Buddhy naklicene jsem to prdnul do hliny ale jeto 3 den anic neprelivam a nechci do teho rypat to uz jse mi vymstilo tak pockam ještě pestu zdar
3x autoShark 1x autoMagnum..agro zahradnicky substrat predhnojeny na 6 týždňov.. sadene priamo do substratu..klicivost 100% , foto 21.den od zasadenia jedná sadena neskôr. Slečny si idú na balkóne a prešli si aj krupobitím...po 15stom dni začali byť trochu divné. (Viď.listy na foto) ale konštatujem že sa im darí a robia radosť. Hnojivo mám guano a morské riasy. Keď tak poraďte. Budem rád.
Ahoj mám otázku
U mého stálého místa už roky prověřené
Se Cca v blízkosti 5km objevila biofarma kde pěstují konopí na semínka tzn milion samců
Chápu ze klasickou periodu už tam nedám ale dal by se stihnout automat ?
Kdy začínají samci opylovat ?
Automaty z května by měly být Cca v polovině července ready ...
Stihnu to ????
Já letos letim zase svoje osvědčený rakety. 17x Auto Mazar 3x Think Different 3x Auto Cinderella Jack 3x Auto Ultimate 6x Auto White Widow a na zkoušku 3x Auto Euforia. Chtěl jsem ještě na zkoušku 3x Auto Colorado Cookies, ale jaksi jsem to zapomněl a asi už by pro ně stejně nezbylo místo. Co jsem slyšel, tak by to měla bejt taky pěkná petarda, dokonce prej jedna z nejlepších. Snad to někdo zdejší zkušenej s automatama prubne a zdokumentuje. Rád bych se podíval na její plnej potenciál.
na AutoXtreme jsem měl 8, 9 a 10 uncí takže průměr 9 což není špatné.
Měl jsem od nich AutoMazar, který by měl být zhruba stejný co se výnosů týče ale byla to bída, zřejmě protože byl v akci 10+10 zdarma.
Tak já se chystám, po dlouhé přípravě a studování strainů, na příští rok vysadit AF:
La Rica Auto CBD - EliteSeeds
Haze Auto CBD - Dinafem
White Widow XXL Auto Feminised Seeds - Dinafem
Critical Jack Autoflowering - Humboldt Seeds
Super Mazar Auto - Victory Seeds
Speedy Boom Auto - Kannabia Seeds
Critical Orange Punch Auto - DutchPassion
Lemon Juice Express 2 Auto - Humboldt Seeds
Silver Bullet Auto - Ministry of Cannabis
Royal Jack Auto - Royal Queen Seeds
Diesel Auto - Royal Queen Seeds
Sixshooter Auto - FastBuds
Royal Cheese Auto - Royal Queen Seeds
Gorilla Glue #4 Auto - Expert Seeds
Wipeout Express Auto - Heavyweight Seeds
Podotýkám, že jsem naprostý začátečník, začal jsem s tím letos v létě, bez jakýchkoliv znalostí a více méně naprostou náhodou, ale chytlo mě to strašně moc. Preferuji modely s lékařským využitím, ale samozřejmě se absolutně nebráním rekreačním záležitostem
Letos jsem stihl AF od RQS:
Northern Light, White Widdow, Easy Bud, jiné zkušenosti nemám.
Při nákupu jsem podlehl Halloweenské nabídce na seedsman.com, tak doufám, že nebudu litovat a jsem zvědavý na klíčivost apod.
Daj potom urcite vediet tiez sa venujem autorastlinam a experimentujem co vsetko vydrzia tvoj zoznam je teda ale impozantny, to mas odkazdeho 1 semienko?
Daemonhide, zkusím se následně podělit o poznatky
Většinou mám od CBD odrůd více semínek, některá z ostatních jsou bonusová, od těch mám pak jen po jednom semínku
Ještě se chystám na fotoperiody:
OG KUSH CBD - medicalSeedS
Jack Herer Feminised - Seedsman
Peyote Critical Fem - Barneys Farm
Blue Cheese Fem - Dinafem
...to sem asi ale nepatří....
..zkusím příští rok dokumentovat a hodit nějaký report ..
@Daemonhide:
Ahoj. Todle bylo pouze doporučení, automaty už nedělám, ale bylo to fajn. Nejlépe přímo od prodejce, čili ze stránek DutchPassion. Dá se ale koupit i přímo v kamenném obchodě. Jen se může stát že nebudou mít skladem, proto lepší jim týden předem dát vědět aby si naskladnili