Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, jestli chcete, tak mrkněte na kámošovo stránky http://www.krecekkk.wz.cz/menu.htm -Myslím, že je v kreslení dost dobrej, ale můžete posoudit sami. A pokud se vám to bude líbit, tak mu to tam můžete i pochválit. Určitě mu to udělalá radost .
neco ode mne vetsina kreslena ve skole a ta palička doma. ufoun obkreslenej z trika v malování:
1. DC shoe co USA znáte že
2. nevím co to
3. výtvor školní nevím proč ale kreslil sem to celej den
4. HOMEBOY z trika ze skate shopu. ujezdový tričko. jo ale přeměněné barvy
5.palička nedávný výtvor huh
Zdravím, brzy budu zakládat web na toto téma, tak potom napíšu, BTW, jste všichni opravdu nadaní! Jsem rád, že se tohle drží už přes dva roky Mimochodem, k čemu je ta karma? Napište mi kdyžtak do schránky čus bus
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
No,mám v poseldní době problem dodat něco do galerky,takže jsou tady jenom moje texty bez obrázku alem ohlo by se to změnit!Pokuď se to tady objeví tak by to měl být obrázek s názvem "Jak to všechno začalo " !!!Asi k tomu není co dodat!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
No a tak jsem jednoho dne zjistil že mě to kreslení jako že baví,tak proč to nedělat dál.Tohle je Jasny co to je!!!"Všichni jsou už v Mexiku"Moje malá představa o tom jak to tam chodí prostě jenom předtsva-je to tam jiný,když jsme tam o víkendu byl tak to tam tak nevypadalo.-....ale je to představa!!!!
For Hrotik!Čáu Chlape,no já měl nějaky problemky s PCím,ale už jak vidíš je to OK,máš dobry fotečky! Peace!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!