Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny zkušený growery ;-) Mám takovej malej dotaz..... Letos jsem si dal do zahrádky pár kytiček a aby nešlo nic vidět, nasadil jsem kolem zahrádky z každý strany 2 řádky kukuřice... Mám většinou indica modely (mazar, chronic, blue berry.... atd.) ale mám taky 2 opia a to je indika jen na 50%... Počítám tedy s tím že budou pěkně vysoký a tak by jsem potřeboval poradit jestli to ještě můžu stípat na vršcích, protože každej vrchol už má hodně pater, popř. jaké výšky se dorůstá maximálně.. Pro představu přidávám foto.. Díky moc chlapi za rady
Mám takovej smělej dotaz, tušíte někdo jak moc velkej vliv na výnos bude mít zaštípnutí Durbanu Poison, když je to genetika obyčejně tvořící jednu centrální palici? Trošku se bojím, že mi přeroste skleník a dvě větve se ohejbaj vodorovne lip nez cela kyka Díky za názor..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od KosMic Jak je to se zaštipováním v době, kdy kytky začínají kvést? Má to ještě smysl? Nemá to nepříznivý vliv na výnos?
Carlos: Ahoj, prosimtě to chápu, že kytka se po zaštípnutí už nerozvětví. Zajímá mě ale jiná otázka - když vystíhnu ven nějakou vnitřní nebo hodně krajní mizernou větvičku, na který by bylo stejně max na jednoho špeka, nepomůže to těm větším?
Napadá mě to na základě toho, že přeci když kytka nebude muset vyživovat celou jednu větev, bude moct vyživovat ty větve, který za něco stojej. Myslim si to správně, anebo se taková větvička živí sama a na výnosu ostatních to poznat nebude?
mira9 no to mas prawdu urcite to trocha pomoze ale zase necakaj ziadny zazrak a pocul si o tom ze ked v dobe ked kytka ma pekne velke sisky asi taq 2 tyzdne pred skliznou narezes stopku a das tam zapalku otocenu syrou k rezu taq rastlinu to podrazdi a zacne vylucovat vsetko thc do sisiek cize to sa oplati skus
Původní příspěvek od growman mira9 no to mas prawdu urcite to trocha pomoze ale zase necakaj ziadny zazrak a pocul si o tom ze ked v dobe ked kytka ma pekne velke sisky asi taq 2 tyzdne pred skliznou narezes stopku a das tam zapalku otocenu syrou k rezu taq rastlinu to podrazdi a zacne vylucovat vsetko thc do sisiek cize to sa oplati skus
Zajímavost, to jsem zatím neslyšel. Mám strach, že ta síra palicím něco provede, musim si hodně rozmyslet jestli to risknout, možná spíš jen na jedný rostlince. Skoro bych čekal, že když to jde udělat takhle se zápalkou, že třeba ta finální soluce nebo jiná z chemií, který leju kytičkám do vody, bude mít stejnej účiněk. Otázka je taky jestli síra neneutralizuje některou z chemií, anebo naopak, zda chemka nezneutralizuje síru, která zahubí restlinu aniž by do palic něco došlo. Zkoušel to už někdo, neni tu na foru nějakej klub o tom? Rád bych si o tom přečetl víc. Je to jednoduchej způsob jak zvýšit výnos, ale nevim jak moc to funguje.
hoši asi sem to trochu přepískl s FIMem na jedný kytce mám plus mínus tak 50 vrcholků mám vodštípnout ty nejmenší? chci radši větší palice než mrdy malých.
Zdarec, měl bych dotaz. Mám kytky kolem 150-200cm a na můj vkus jsou moc vytáhlé a málo husté, nemá někdo nějaký tip, jak by šlo v tomto stádiu růstu rostlinu zhustit? Co takhle zaštípnout konce vrchních větví, aby rostly pomaleji a soustředily růst do bočních?
Nazdarek hosi.. Chcel by som sa opytat ci nepoznate nejaky sposob pomoci so zotavovanim sa kytky po zastipnuti.. nejake urychlene "uzdravenie" alebo nieco takeho.. Diky.. nech sa vsetkym dari