Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejoblíbenější mám černý ousíba...
ale poslední době je dělaj nějaký jiný...
když balíš na bekra a chceš ten kousek utrhnout, tak to jde čím dál tím hůř...nebo se mi horšej sliny :-)
ja balim nejradsi do cernejch ocb, bily ocb sou taky good-jak uz tu nekdo psal takovy papirovejsi mozna tvrdsi...
zlaty smokingy moc rad nemam-neni to ani tak kvuli lepidlu jak si casto lidi stezujou ze nelepej ale spis ze sou taky jemnejsi nez ocb-mam radsi tvrdsi papirky... ale kdyz neni papirek tak sem rad za jakejkoliv )
hehe, to že jsou smokiny jemnější se mi právě líbí
ad rolls: mý kamarádi prohlásili, že rollsy by mi měli prodávat jenom na recept a zásadně jenom jednou za měsíc /trošku vyvádim a když mam rollse, neumim se brzdit/
já teda hulim jenom skla a vyjímečne si dám z Vážek to je uplný shit. ale nejhorší bylo když dneska kamoš přišel a řekl to je také(kvalita hulení) že ze skla to nemá cenu a vyndal džony ubalené ze sešitu!!!!!!!!!!!
dal sem si testovně prda a už sem nechtěl
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
FUTEW:taky jsem koupil Party in house...zadnej problem nebyl,ale smotnul jsem z nich zatim jednoho...tak moc nemuzu soudit...jinak to samy co OCB black..
Koukám, že se to tu celkem vyprofilovalo OCB X Smokingy :-)
Já jsem byl nedávno donucenej balit do Smokingů místo mejch oblíbenejch oucíbek a asi zase na chvilku změním značku...nevíte někdo, je možný, že se smokingy za asi tak 5 let uplně změnily? Přijde mi, že lepěj mnohem líp než dřív a hlavně se tolik netrhaj...