Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny zahradnikymam tu takovej problem,neco se deje s mejma chudinkamapres noc se mi obevilo cosi na listech a jsem z toho dost spatnej pac se to siri dal....prosim pomozte nekdo
Cau groweri mam uplne ten samy problem jako Oliwer o 4 prispevky vyse krouti se mi listy jako na jeho fotkach prosim odpovezte jemu i me cim to je? dikes
Prosím berte ohledy na to, že začínám!!! pěstu ZDAR
Zdravím, nevíte náhodou někdo co by mohlo být tohle/viz. foto/ udělalo se mi to na jedné kytce ve skříni dá se říci že během dvou dnů najednou, u ostatních to nepozoruju.Květ je ok ale listy jdou prič, vypadají jak postříkaný defoliantem.U všech kytek jsou na hlíně takový asi 1/2mm velký bílý jakoby larvi nebo broučci, kteří tak jakoby divně odskakují, když se zalejou vodou nebo se na ně šáhne.Já právě myslel že sou to nějaký chvostoskoci co žerou bakterie, protože ostatní kytky sou Oka akorát ta jedna je KO.
Lidi, používejte trochu hlavu. Když chcete poradit, tak je třeba napsat trochu víc informací, substrát, hnojení a podobně.
To je asi jako kdybych napsal, nejede mi auto, můžete mi poradit čím to je.
A hlavně hledejte a studujte, je tady všechno.
Komu se nelení tomu se zelení
vyzera to, ako keby listy plesniveli nasledkom oslabenia imunity rastliny nespravnou vyzivou ... ake je ph toho, co do toho lejes ? a cim to vlastne hnojis ? vlhkost ? teplota ? ake medium ? mas dobru ventilaciu ? ako to rastlo doteraz (kym sa prejavik tento problem) ?
edit > pozeram, 16.12 ... tak to uz mas asi vyriesene tak alebo tak .. zelam, nech hlavne pre ne dobre
Čao..ph jsem prasil kapkama a bylo všelijaké..Koupil jsem digitální měřák a snad to rostlinky ještě rozdýchají:-(Hnojím AH bloom,micro,PK13-14,enzymy,postřik phytamin už nedělám.Vlhkost je ve dne kolem 40,v noci 50-55 a je to koks,teplota 15-28.Odtah 380m3/h,dva ofuky a jeden přítah.Na růstu super,ale po přepnutí na květ začaly tyhle problémy.Tři kytky už jsou v hajzlu..
zdravim komunitu... neviete co moze byt mojej rastlinke? nedostatok? (coho) dusik? alebo neviem skuste posudit... vo pred diky moc
EDIT: zalievam ju tak akurat ked kus preschne zalejem...je to asi 3 krat tyzdene... a hnojky dostava biobizz bloom 1 x tyzdene v pomere 3ml/l tak dako sa mi zda
neslo by urobit foto bez hps ? ked to mas v kokose, tam sa problemy prejavia velmi rychlo, ako to zacalo ? prve zmeny na listoch ...
aj tak si myslim, ze to bude ph lockout ... v kokose by som sa na kvapky nespoliehal, v zemi by to slo ... aj ph rozdiel 0.5 je schopny narobit riadnu sarapatu
Grow jsem vysadil hned po přepnutí..Myslím že problém bylo to PH,když jsem měřil digitálním měřákem to co jsem namíchal kapkama a dával kytkám..mělo to ph 4,4..:-(Kytky se vzpamatovávají pomalu a bude to znát na výnosu..Díky za tvůj zájem..