Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čííís
No já myslím, že oba mluvíme o stejné věci.. až je polovina pryskyřice na pestících hnědá tak je nejlepší to sklidit. Ještě se chci zeptat kdy jsi to minulej rok sklízel.. mě se zdá, že ty kytky zmrznou, protože je zima jak sviněa nechce se mi je nechávat až někdy do října.
.. a ještě jedna věc, vyhazujete starou hlínu z těch kýblů?
já si nejspíš koupím novou a rozhodně tam přidám perlyt.
Naposledy upravil green tree 02-09-2003 v 19:43 PM
Na obrazcich si muzete vsimnout ze jsou oschle listy a to proto ze jsem udelal chybu a misto ze strany jsem udelal diry v kybly zespoda a po zaliti vetsina vody vytekla.
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
Menší asi na stromě budou,ale myslim si že to bude spíš tím,že kořeny mají v 10 L kýbly menší prostor a proto se kytka nemůže moc roztahovat.myslim si že vítr ovlivní tak maximálně šířku stonku a velikost kytky moc neovlivní.jinak je to focený před 1 měsícem,jsou tam 3 kytky a 2 by být white widow a 1 misty/skunk 1.Ta největší WW je už sklizená a usušená a moc teda neraushuje,asi to bude tim že to byl model pod lampu a ja to dal outdoor.byli z toho široký palice,ale hrozne řidký a měli zmutovaný listky.no nevim včem mohlo být jádro pudla.
Přej a bude ti přáno.
No ta 2 WW je z půlky uschlá,nejspíš to je tím že jsem ji nechal zrát moc dlouho.Ta misty/skunk 1 roste výborně,snad ji stačim před sklizní ještě vyfotit(bohužel není digitál,pouze obyč.foťák).jinak co jsem měl WW na zemi tak není to death raush,ale celkem skuřujou.
To Žabák:
na kořeny 3 kytek co jsem tam měl já je to dost malé,ale 1 se tam může roztahovat.jinak 3 v 10L rostly v pohodě,asi to ovlivnilo jen výšku kytek a tu jsem si vykompenzoval šířkou,zastřihoval jsem Fim technikou a v místě zastřižení vyrostly místo 2 větví 4.Na fotkách to nejde vydět,protože se na stromě fotí fakt blbě ale větve kytek byli jestě zamotaný do větví smrku.jinak zasadil jsem je jako semínka ažadný pták ani nic jiného je nezničilo.
Přej a bude ti přáno.
Mno,já to asi zkusim taky,ale sem si tak řikal,že když bych dal kytky na slabší strom,kterej (s)sebou bude ve větru všelijak házet,tak by to snad ani nemuselo vadit,ne?právě když se strom nahne,tak má nejmenší odpor vůči větru,takže by ty kytky měli snad trpět mín,než na stromě,kterej tu sílu udrží kvůli silnýmu kmeni,a vítr může s plnou silou a vervou devastovat naše stromový 'vylepšení'.Co si vo tom myslíte?když teda předpokládám,že se neotočí vo 180 a kýble z něj spadnou.
To J.J. můžeš to vyřešit tak že do kýble zapíchneš laťku,vemeš si optimální drát,uděláš kolem kytky očko tak aby nebylo moc velký ani aby nesvírala stonek a uvážeš jí k laťce.jinak na pěstování jsou určitě lepší velké smrky,ten můj mel cca 20 m.Velké smrky se houpou pomalejš a ta kytka to stíha tlumit,malý smrky s sebou moc házej a kytku to cely vošoupe.jestli chceš pěstovat na malejch tak by bylo možná dobrý skusit propojit ty smrky(už to tu bylo taky psané).
doporučuju v těhlech věcech experimentovat,ale taky u toho logicky uvažovat.jinak doporučuju zastříhávat technikou FIM.smějte se
Přej a bude ti přáno.