Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky něco přidám :-D ..
<A> Já , <B> - bratránek
<A> Že ten hašiš ale dává
<B> To bude čest pro můj mobil , já o něj típnu ten joint..
<A> No to opovaž se ty kokote, jako ani náhodou ser na to ..
<B> Joo típnu ...
<A+B> (přetlačujem se o jointa,aby si ho netím o mobil)
<B> No vidíš... teď ten motor spadnul .. Koukej,tady leží..
<A+B> (zasekaně hledíme na ten motor)
<B> Ty vole to je na mojí bundě !!! :-D :-D :-D
<A> Neuvěřitelnej výtlem ..:-D :-D :-D
nebo:
<B> Ty vole.. Jaký mám oči ??
<A> Jako žába co má žloutenku :-D
či:
<A> Přídu z balkónku po osobáčku tak pro čtyři lidi :-D
<bratr> Tak jaký to bylo ??
<A> Ty vole.. Já tam slyšel bubnovat indiany..:-D
když se kámoš vypálil na fyziku ... probíráme gravitaci, Newtonovy zákony atd. a fyzikář povídá: "Představte si nějakého toho človíčka v družici, jak obíhá kolem země..." a kámoš výtlem a na celou třídu "COŽE? človíček v bukvici ???" třída výtlem jako svině, učitel nepochápal
nebo jednou po brutálnim špeku: "Tak to se mi dlouho nestalo, nestalo."
pak se taky jednou kámošovo matce podařilo odeslat sms: "Dám si párek." ... řikam že to je píčovina, že to nemůže poslat a on: "Dyť z toho přece jasně vyplyne že mi má matka napsat kdy příde domů!" a odeslal
Zrovinka včera ,sr teď do naší milované obce dostalo pár holandských pytlů , no a tak sme dali teda s bratránkem drobnou žílu .. :-D.. Po žíle sme zjistili ,že holand sme asi neměli hodně dlouho , páč oba na kaši .. :-D.. a moje sračka dne ?? tady.. :-D -> Ty vole... Já nevidim .. to je v prdeli.. Ty vole.. já mam přivřený oči , já mam oči jak díry na pětikoruny.. :-D....
papriky...
A:no myslis ze dialektika jde vysvetlit nejak jinak???
B:nooo rozhodne ale trolejbus nepojede...
A:nnnoooo pockej jako ze sokrates vymyslel trolejbus???
B:nnnnnnooooooo presne tak ale jeste nebyla elektrika...
C:hej smradi co tady delate??? tady neni zadna nocleharna... tady je akademicka knihovna!!!
bohuzel c sem nebyl a predchvili se to odehralo... nejaky kalba uz nevim
Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...
tohle je vtip samo o sobě...
vim že to zbytečný ale fakt musíte tu gramatiku tak prznit?
dyť se občas nedá pochopit co vlastně chtěl básník říci...
jo, taky jsem o tom chvilku musel premyslet ...
a abych byl in topic
(sice se nestalo po huleni, ale snad neva)
Kolegovi prisla SMSka: "A parada, babicka dela svickovou"
Druhej kolega ani se neotocil od pocitace a suse poznamenal: "Me kdyby poslala babicka SMSku, tak se asi zblaznim. Je uz totiz mrtva"