Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ale tam už není samec, resp to vůbec není samec.. Má už hotové semínka ještě teda zelené ale květy tam nejsou, a jinak nahoře rostou palice.. úplně normálně..
Budu mít aspoň semínka, ale pokud to je hermouš budou to asi všechno hermouši, že?? Nebo máte někdo s tímto zkušenosti?? Zda semínka z hermouše budou zase hermouši?? Nebo je to 50:50 šance??? Díkys za Vaše příspěvky..
me to spis prijde na prcana smaice ne uplne..ale trochu prcla...a zacly se tam tvorit seminka...jinak ja si myslim z vlastni skusenosti ze z hermouse vetsinou zase hermous...tak se to stalo i me musel jsem vyrvat par kytek co byly ze seminek z hermouse..ale kdyz ty koule pravodelne peclove otrhavas tak by se to nemuselo prcnout...myslim..kdyztak nekdo opravte..zatim cuzZz
Když jsme měli hermáče tak to stačilo dvakrát otrhat a už se tam koule netvořily. Teď mám 2 Papaye a je mi zatěžko se jich zbavit, tak si dám tu práci a otrhám to.
Ked sa dobre kastruju tie hermace tak je s toho vyborne kurivo. No aspon u mna uz koncom jula som na hermacoch slusne sisky a bolo mi to luto odtrhnut. Ako pise BlackStar tak po 2 az 3 vykastrovani sa tie gule uz prestanu tvorit lebo uz bude sklizen.
Ja mel v mistnosti 1 hermace a "oprcal" mi skoro vsechny kytky. Jestli uz se z vacku sype pyl a mas ve skrini vetrak, pak asi neni o cem pochybovat... Bohuzel. Dej ho ven, treba jeste neni pozde. Ale i tak to nebude k zahozeni... :-)
Tak hodne stesti...
Větrák jsem už dala pryč, je tam jen pasivní přítah a větrák u odtahu, ten uvnitř jsem již vyndala ven - radši - ono už by se to nemělo stihnout, příští týden mám slízet?? tak snad se to už neoprcá, nechci s tím hýbat kvůli pylu..
zdar mel sem hermace ve skrini - budhu jedine seminko sem mel a zrovna to byl hermac , zpocatku sem byl nasrany jako prase ale horsi to bylo az po sklizni kdy sem zjistil ze kurivo proste nefunguje-moc oprcane jediny plus co z toho byl je ze ted pestuju ze semen ktere oplodnil ten hermac a vypada moc dobre
sak kouknete na moje fora , hermace rovnou zabijet nepestit! peace
Já letos dva, jeden šel pryč hned jak se objevily a toho druhýho zkusim uhlídat . Na pole chodim jednou za 3-4 dny tak to snad uhlídám no, ale jak se toho objeví víc tak bude mlíčko....
Fotky nemám, ale poznal jsem to i jako naprostý začátečník. Prostě nadherný palice (možná nejhezčí kytka) a pod nima váčky se žlutým pylem. Co se týče výsledku, tak jde podle mě spíš o množství. Když je hodně semen, pak je zákonitě o to míň huleni... :-( Měl jsem Shivu a Skunk od Sensi Seeds a rozhodně si na kvalitu nestěžuju. Příště si dám ale větší pozor... Čau booboo