Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teďka jsem zhlédl film Černá kočka bílý kocour a v něm hrála parádní cikánská kapela..... Sehnal jsem si i techno verzi těchto písniček, resp. výtahy z písniček a je to bomba.... Kapela nebo snad system se menuje HERETIC --------> doporučuju všem!!!
Uplně výborný je nějaký reggae nebo ska, z českých mám rád Švihadlo a Tleskač, na slovensku jsou skvělí Polemic, to si takhle zahulím předtím než jedu někam vlakem, pustím si to a nemám slov, už jsem jen unášen...
Taky se skvělí metal, například Control Denied je po zhulení absolutně psychedelic:-)
No mě překvapuje, že se tady docela málo objevuje jungle a punk, jako ne , že bych byla zastánkyně obou těchto hudebních směrů, ale no prostě sem čekala, že to tady bude nejvíckrát.
Jo, nejdulezitejsi je vyjit od korenu...
To je od pravyho Jazzu 50. let a reggae.Pak se priblizovat soucasnosti pres dub, orchestralky, funk, nebo fusion, a zarez zakoncit na stretu tehle dvou hudebnich stylu:Jungle, DnB, Ragga, Hip Hop.
A hlavne pamatovat, ze ty koreny sou vsechno, bez tech by tohle nikdy nebylo...
PRo poradny boye jako sem ja je nejlepsi sound TTTEEEEKKKKNNNOOOOO,kdo neubalil nikdy venku u poradny HRADBY tak vi peknej PIč! ........ FUCK DA SYSTEM ..........
----KDYZ CHCI BEJT SVUJ PAN,DVACET BURTU DAM!!!----
KDO HULI UMI,KDO NE CUMI
No ja ked som zhuleny tak jednoznačne počuvam
CHIKI LIKI TU-A.Neviem či to poznate ale je to jedna faj kapelka zo Slovenska a hraje taky alternativny rock.Potom Le Payaco,Hendrixa a v poslednom čase ma nejako chytil Drumm and Basse.Neviem ked to počuvam zhuleny tak dokažem v hudbe počuť take zvuky ktore som nikdy dovtedy nepočul a dokažem si to viac vzchutnať.
Hodně lidí jmenuje reggae. Pokud mate rádi také jazz, tak bych vam hrozně moc doporučoval Montiho Alexandra jak hraje songy od Boba Marleyho nebo Ernest Ranglinla byvaly kytarista od Boba Marleyho. A pak bych take doporucil furu dalsich veci...
Jinak nerozumim tomu, jak nekdo může poslouchat techno. Poslouchat jako, že si ho pouští doma nebo v práci v autě. Rozumim tomu, že se někde napraská extázema a pak skáče jak opice, ale jen tak k poslechu?
Nejlepší muzika je ta nejlepší. Já poslouchám Best musik, prostě co se mi zrovna líbí to si poslechnu- Je třeba bořit hranice.
Takže to vezmu chronologicky (aspoň trochu, rád se vracím):
rock,heavy,grind,punk,HC,regé,někdy i taneční a hlavně HIP-HOP.
Jo a hraju taky třeba country
wery good je na pálení Aphrodite - velmi jemnej jungle
mimochodem - zkoušeli jste si dát z nějaký qualitní aparatury po spqu něco z poslední tvorby Jiřího Korna? Vyhráb sem to někde ve swrjch MPkách, jako že si to zkusim.. - neuvěřitelný .- ten člověk je génius