Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jasny ze ma, to jo, ale ten pomer oproti grow je maly, takze nez bych to nadopoval bloomem abych mel dostatek dusiku, to by bylo asi delsi a zbyzecny, ale diky tak ja jim to tam soupnu snad to bude ok, ja s tim furt pocitam ze povyrosotu tak cca 15cm takze nekde na ten rust musi vzit. Diky pohnojim tak
je normalni ze se v pyth-aminu dela takova bila sedlina??? neljip je to videt, kdyz uz to mam namichany (5ml/l) - kdyz se to necha pul h stat, dole se usadi takovej kal jakoby... pri strikani mi to dela na listech (podle ocekavani) takovy ty bily mapky, jako kdyz vyschnou kapky vody, je to problem, mel bych strikat min? kropim to tim tak 2x tydne a mei tim kazdej den cistou vodou... jinak kytky adnej problem, jen se ptam preventivne, dekuju za odpoved od zkusenejsich uzivatelu tohoto prostredku
Zelwig: strikej na noc, resp. pred fazi tmy, Phytamin se tak odparuje dele a nezanechava pak fleky na listech.. Taky je dulezity strikat na spodni stranu listu a mezi jednotlivymi postriky vzdy nechat kytce aspon 3dny na vstrebani postriku. At Ti to roste!
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od charont Mam takovej dotaz na phytamin,naredil sem 4 ml do 1 litru ,po 3 tejdnech to v odstrikovaci smrdi jak hnuj,je to normalni nebo je to zkazeny?DIKY
tak dlouho bys to neměl nechávat v postřikovači...nejlepe,hned jak to zředíš s vodou by si to měl spotřebovat..
Původní příspěvek od charont Mam takovej dotaz na phytamin,naredil sem 4 ml do 1 litru ,po 3 tejdnech to v odstrikovaci smrdi jak hnuj,je to normalni nebo je to zkazeny?DIKY
No 3 tejdny , to musi bejt pořadna šupa do rypaku , jak pise kolega , to co namíchaš hned spotřebovat a vyplachnout postřikovač . Takhle je to po třech tejdnech samozřejmě zkaženy a na kytky to rozhodne nestřikej .
citace:
Původní příspěvek od Zelwig732W16 je normalni ze se v pyth-aminu dela takova bila sedlina??? neljip je to videt, kdyz uz to mam namichany (5ml/l) - kdyz se to necha pul h stat, dole se usadi takovej kal jakoby... pri strikani mi to dela na listech (podle ocekavani) takovy ty bily mapky, jako kdyz vyschnou kapky vody, je to problem, mel bych strikat min? kropim to tim tak 2x tydne a mei tim kazdej den cistou vodou... jinak kytky adnej problem, jen se ptam preventivne, dekuju za odpoved od zkusenejsich uzivatelu tohoto prostredku
NO jak pise kolega , tak mezi postrikama aspon 3 dny spíše doporučuji nejdřiv kazdej 4 den. A hned druhej den to nestrikej , neboť to vlastne čistou vodou z toho spláchneš , cau Hlava
Takže Cropmax se mi pravděpodobně taky zkazí? Bo ja si míchám litr a než to vyplácám tak to mám tak na měsic, takže míchat ještě menší množství? To abych pořídil nějakou mikrostříkačku.
čau budu si pořizovat taky skříně. a potřeboval bych poradit co bych měl ještě dokoupit k těmto hnojivum co sou v této- http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=331667 tabulce nebo co by ste mě poradili přikoupit. Děkuji Pekky
Původní příspěvek od Mirex Takže Cropmax se mi pravděpodobně taky zkazí? Bo ja si míchám litr a než to vyplácám tak to mám tak na měsic, takže míchat ještě menší množství? To abych pořídil nějakou mikrostříkačku.
s cropmaxem nemám zkušenosti,takže nevím..ale já většinou míchám na půl litru páč litr ten nespotřebuju hned a nechcu,aby mi to hnilo v postřikovači-pythamin..spíš at poradí zkušenější
Osvědčené u všech tekutých hnojiv je skladovat v ledničce a namíchat pouze takové množství které okamžitě spotřebujete.
Po prvním otevření hnojiva spotřebovat do roku.
Domluvte pár lidí kdo pěstuje a kupujte dobře cenově dostupné hnojivo a třeba ho rozdělujte mezi sebou.(výjde to levnější pro všechy a bude rychlá spotřeba=kvalita)
(místo abych si pro sebe koupil 250ml bloomu za 760kč/l tak si koupím rovnou litrovku za 400kč a rozlívám pro kámoše do malích kelímů které mají čerstvé, levné a rychle spotřebované)
Původní příspěvek od Mirex Takže Cropmax se mi pravděpodobně taky zkazí? Bo ja si míchám litr a než to vyplácám tak to mám tak na měsic, takže míchat ještě menší množství? To abych pořídil nějakou mikrostříkačku.
No to je to samy a po mesici bych to na kytky nestrikal , staci si namichat jen to co spotrebujes hned , jak pise tady tornado12
citace:
Původní příspěvek od tornado12 Osvědčené u všech tekutých hnojiv je skladovat v ledničce a namíchat pouze takové množství které okamžitě spotřebujete.
Po prvním otevření hnojiva spotřebovat do roku.
Domluvte pár lidí kdo pěstuje a kupujte dobře cenově dostupné hnojivo a třeba ho rozdělujte mezi sebou.(výjde to levnější pro všechy a bude rychlá spotřeba=kvalita)
(místo abych si pro sebe koupil 250ml bloomu za 760kč/l tak si koupím rovnou litrovku za 400kč a rozlívám pro kámoše do malích kelímů které mají čerstvé, levné a rychle spotřebované)
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky