Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle me to nebude zadnej problem ale spis je to dany genetikou. plno strainu dela v dozravani podobny "věžičky".. listy taky vypadaj v pohode, na to ze rikate ze jste skoro u konce.
Zdarec, rozjel jsem mensi indoor, z jedne rostlinky se vyklubal takovej hybrid, kterej ma v patre 3 strany listu, stalo se to uz nekomu? Premyslim, ze to necham dojet, abych videl, co se z te kytky vubec vyklube 😀
Původní příspěvek od marack666 Zdarec, rozjel jsem mensi indoor, z jedne rostlinky se vyklubal takovej hybrid, kterej ma v patre 3 strany listu, stalo se to uz nekomu? Premyslim, ze to necham dojet, abych videl, co se z te kytky vubec vyklube 😀
mne jedna taka uz rastla a cital som o mnohych takych pripadoch .. rast ti to bude uplne v pohode ..
Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem. Po 1. hnojení se samozřejmě vyskytly první nutriční nedostatky na jedné se udělali žluté fleky. Ty jsou nejspíše způsobené nedostatkem dusíku. Na druhé se zase objevili jakési prapodivné "maskáčové mapy", které nevím co znamenají. Také na ní dost často sedávají malinké mouchy, povedlo se mi jednu dokonce vyfotit.
Ahoj, mnohým to zrejme bude pripadať ako hlúpa otázka, ale som začiatočník a čo je toto prosím ? Rastlina je už vo fáze kvetu cca mesiac, jedná sa o out, automat. Blbé odpovede si nechajte, Vďaka.
Zdravím, vedel by mi prosím niekto poradiť čo sa mi to tvorí na rastline ? myslím to hnedé v lavo, tvori sa to na jednej palici a neviem čo je to, plesen, prepalene od slnka ? rastlina by mohla byt už snad aj ready na odstrihnutie ? vacsina pestikov je uz hneda ked nie vsetky. Vdaka
Původní příspěvek od baklazan18 Zdravím, vedel by mi prosím niekto poradiť čo sa mi to tvorí na rastline ? myslím to hnedé v lavo, tvori sa to na jednej palici a neviem čo je to, plesen, prepalene od slnka ? rastlina by mohla byt už snad aj ready na odstrihnutie ? vacsina pestikov je uz hneda ked nie vsetky. Vdaka
Původní příspěvek od baklazan18 Zdravím, vedel by mi prosím niekto poradiť čo sa mi to tvorí na rastline ? myslím to hnedé v lavo, tvori sa to na jednej palici a neviem čo je to, plesen, prepalene od slnka ? rastlina by mohla byt už snad aj ready na odstrihnutie ? vacsina pestikov je uz hneda ked nie vsetky. Vdaka
Taky už mi plesnivěly paličky. Tohle počasí je pro plísně jako ráj. Zaprší a pak tropy. Všiml jsem si na paličce žlutýho lístečku a když jsem rozhrnul místo odkud vyrůstá, tak byla vevnitř u stonku ta palička úplně plesnivá. Z venku nic vidět nebylo. Pořádně to prohlídni a jestli je to jak říkáš v podstatě zralý, tak sklízej a na nic nečekej.