Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » můj první joint / spek, brko
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17
Jaké bylo tvoje první zahulení?
Nic se nedělo
Bylo mi špatně, nesedlo mi to
Normálka, jako každý - parádně zkouřenej
Nepamatuju si to už přesně
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 257

Ohhhh tak to se ještě živě vybavuju byl sem hulit s kámoškou ted už to je přítelkyně ..... a přivezla Fialky no to byl dosti nářez zhulili jsme to brčko a já si říkal pohoda nejdřív dost slabý a pak to začlo sílit začal sem se točit padal sem po zemi a pak si pomatuju ze sem chodil pořád dokola kolem kina aspon hodinku nebo dvě šel jsem dovnitř sednul jsem si a seknul se na další dvě hodinky přítelkyně ta už spala na židli a hlavu měla na stole nakonec jsme šli na Dizzzu a vytancovali jsme to ...... Jo a ještě si pamatuju že sem řikal že už to nikdy nedám do pusy hah ale spletl jsem se

Old Post 05-03-2009 v 17:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaby
Nový Člen

Karma uživatele Jaby - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

Samý špatný zkušenosti... Mně se moje první brko dost líbilo, bylo léto, horko, sluníčko a byl to model jak svině takže sem strávil celý odpoledne tlemením

Had you ever wonder, that your mommy had a blowjob right before she kissed you goodnight?

Old Post 05-03-2009 v 19:54 PM
Jaby je offline   Profil uživatele Jaby   Find more posts by Jaby   Foto galerie člena Jaby   Click here to Send Jaby a Private Message   Add Jaby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

První brko bylo nic moc,dost sem kašlal ale stavek nic moc,nebo sem si to aspon neuvědomoval.Ale pamatuju si,že po 2 co sem hulil sem měl nějakej venek od dlouholetejch pěstitelů,a co sem měl za stávek si vybavuju jen sotva,seděl sem na schodech a vubec sem nemohl mluvit,brnělo mě celý tělo:-D Nemohl sem říct ani slovo,myslel sem,že každou chvilku umřu:-D:-D Docela sranda no,ted se tomu musim smát:-D

nevim nic

Old Post 08-03-2009 v 14:13 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan vypálenej
Nový Člen

Karma uživatele pan vypálenej - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

já sem šel poprvý hulit s kámošem..ani sem nekouřil, ale trochu sem měl potrénováno z vodnice. stejnak ze mě šli dejmy jak z fabriky a do mě skoro nic říkal sem si že to je vo ničem, že to se mnou nic nedělá, tak kámoš navrh že půjdem aspoň do hospody na pivko. pak ale přišel dost brutální stav :-) měl sem horko v nohách, snad 50 stupňů a musel sem se pořád pochechtávat jak kretén...

daleko lepší byl muj druhej kámoš. dali sme řádnýho burgra a šli ke kamarádce na pokec. on tam seděl asi 4 hodiny, jen tak koukal, nemluvil, zapejkal... pak se zved a prohlásil: já mam hlad a to mě složilo asi na 10 minut

Old Post 11-03-2009 v 21:21 PM
pan vypálenej je offline   Profil uživatele pan vypálenej   Find more posts by pan vypálenej   Foto galerie člena pan vypálenej   Click here to Send pan vypálenej a Private Message   Add pan vypálenej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toonk
Stálý Člen

Karma uživatele Toonk - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

Já jsem si poprvé zahulil ze svých vlastnoručně vypěstovaných kytek a to jsem o ganji nevěděl ještě nic.Bylo mi 15 let a na vesnici to nikdo neznal jen ti podstatně starší a to jsem samozdřejmě v té době nevěděl.Jednou u kámoša sme jeho staršímu bratru hrabali v šuplících a našli jsme krabičku z nějakýma semenama,ale nevěděli jsme co to je ale tušili.Tak jsem si jich pár vzal domů,zasadil a čekal.Nejdřív jsem myslel jak vylezly kulaté lístky že mám smůlu ale další lístky byly překvapení.Tak jsem matce nakecal že je to úkol z přírodopisu,sežrala to bez problémů.O samičích a samčích rostlinách sem neměl páru a myslel sem že se hulí listy.Kytky mi vyrostly na zahradce za barákem do keře.Měl jsem štěstí protože všechny kytky byly samice asi náhoda.Ani jsem je nehnojil.Po usušení jsem nakatroval nacpal do dutinky,vytáhl filtr a s kámošem sme ochutnali,no byl sem zmaštěný jak nikdy.Poprve jsem zažil bezdůvodný záchvat smíchu,při kterém nešlo popadnout dech.Posléze co ochutnali účinky marihuany kámoši se začalo pukat ve velkém.A od té doby hulím,akorád ty záchvaty smíchu už jsou minulostí.Maximálně se zadaří rohlík občas.Ty počateční stavy jsou nezapomenutelné s těmi dnešními to už nemá nic společného a to je škoda ale třeba po několikaleté abstinenci by ty stavíky byly zas jak v začátcích ale kdo by to vydržel,myslím že každý letitý labužník to zná z vlastní zkušenosti.To je asi vše o mém prvním zhulení.Peace

Old Post 12-03-2009 v 20:40 PM
Toonk je offline   Profil uživatele Toonk   Find more posts by Toonk   Foto galerie člena Toonk   Click here to Send Toonk a Private Message   Add Toonk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chorohrontochor
Stálý Člen

Karma uživatele chorohrontochor - 68% PěstitelskáKarma uživatele chorohrontochor - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

..uz neviem aky bol prvy, ale isto nie takyto http://www.youtube.com/watch?v=bXGa...feature=related

Old Post 12-03-2009 v 21:25 PM
chorohrontochor je offline   Profil uživatele chorohrontochor   Find more posts by chorohrontochor   Foto galerie člena chorohrontochor   Click here to Send chorohrontochor a Private Message   Add chorohrontochor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 263

první špek byl v šestý třídě když jsme si vzali ( ukradli ) s kámošem cca 2g od jeho bratra šli jsme do parku sednout si na bunkr no a tam jsme zjistili že to nemáme do čeho ubalit tak jsem vyndal sešit přírodopisu ubalili jsme to do toho a ani jsme to nenadrtili ani nepřidali tabáček no a účinek?? ani nevim každopádně jsme se řezali důchodcum co na nás řvali ať slezem dolu takže tam možná něco bylo

Old Post 23-06-2009 v 14:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 264

prvni brko sem si dal asik v 7-8 třídě:

Old Post 06-07-2009 v 12:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás