Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Náhodou se mi do ruky dostalo pár desítek skleněných trubiček o vnějším průměru 12mm.
Takže pokus č1 je zavařovačkový bong. Kouř vstupuje dlouhou svislou trubicí až ke dnu nádoby. Pak přes vodu a díry ve vršku do pvc "hlavice" a pak hurá kratším sklem ven.
Vliv plastu na kouř jsem zanedbal,protože po prvním sklu je kouř dostatečně chladný, natož po vodní filtraci..
Další bongy se mi rýsují v hlavě a až dám dokupy něco revolučního a pěkného, tak se pochlubím ve správný čas
Edit:
Horní díl je k víčku přilepený silikonem, kterým lepím plexisklové bongy.
Jinak i samotná skleněná trubice je luxusní doplněk k obyčejné skleněnce. Stačí tam navolno vložit sklo a zážitek z kouření je hnedka větší. Zvlášť pro diváky. Navíc rovný tvar se dá dobře udržovat a čistit
Pokusim si tohle tema trosku ozivit, v posledni dobe to tu moc nejahuje.
Rad bych vam ukazal mensi gadget co jsem si udelala na muj bong. Chtel jsem na nem jeste uhlikovou filtraci, ale dil na urcenej stoji i s postovnym 250,- a znate to, chudej student.
Ja se rozhodl si vyrobit z dratku, ja osobne pouzil zahradnicky drat na vazani kytek, jednoduchou substituci. Udelal jsem si spiralu, jak vidite na foto c.1, ktera pasuje do downtube (foto c.2). Zasypal jsem tedy vzniklou komurku (foto c.3) aktivni uhlim. Hotovo
Ja osobne pouzivat takovouhle spiralku jeste misto sitka (foto c.4+c.5), vypada to lip a je to mnohem praktictejsi.
Kokos, bambus, kotel ze staryho sroubu stocenyho na vrtacce, celkovy naklady asi 115kc. Pohuleni vyborny, neni cejtit, po XXXpouzitich porad zachovava vuni kokosu je to parada
Zdravim, včera sem to sice dával do sekce životní styl/kuřárna, ale tady to podle mne může být taky. Dýmky jsou z mramoru a bůvolího rohu, domácí výroby.
1. Hnědý mramor + bůvolí roh
2. Bílý mramor + bůvolí roh
3. Zelený a bílý mramor + bůvolí roh
55cm,5mm sklo s 19ti ramenným percolatorem za 1 390,00 Kč...docela slušná cena
Koukni na par příspěvků nad tebou. Ten precooler je dokupovanej od weed star. Sklo je bytelný, vydrží i hrubší položení na beton, pád jsem nezkoušel. Čistit jde krásně lihem a solí. A chuť je bombastická, myslím, že neuděláš chybu za ty prachy.
Koukni na par příspěvků nad tebou. Ten precooler je dokupovanej od weed star. Sklo je bytelný, vydrží i hrubší položení na beton, pád jsem nezkoušel. Čistit jde krásně lihem a solí. A chuť je bombastická, myslím, že neuděláš chybu za ty prachy.
taky přemýšlám ještě nad tím predchladicem a videl sem nekde za kilo aj ten nastavec na to akt. uhlí ale už nevím kde to bylo a nějak to nemozu dohledat :-/ xD
Zdarec všem chci se taky podělit o muj přírustek. Koupil jsem klasicky skleněny bong a tady je ještě nezajetej čistej. Myslím že tadle dymka je taky dobrá dýmka
Cuz, tak po pouze pasivním využívání grower.cz konečně vkládám první příspěvek.
Je to low-cost dárek pro kámoše, cestovní rozkládácí verze, investice asi 27Kč, radost a účinky utimátní svoje mouchy má, ale do v.2 snad budo odstraněny
Cuzz taky se musim přidat a poprvé něco přidat.
GG s kotlem na olej
Black Leaf s 3 perq a předbaňkou, GG 12 ramenim perq a 6 perq chillamem
a 3 prckové