Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
způsob byl asi vynalezen pro takové lemply jako já. Obě pracky levé,tak dřinu musíme nechat strojům.Filtr střihnu napůl,ať zůstane nějaké to THC,vložím do kombajnu,dosypu kuřivo,zacvaknu strojek,zaroluju,vložím cca 60% papírku,doroluju k pásku s lepidlem,olíznu ,doroluju a vystřeluju relativně hezké brčko.My lempli to máme těžké a závidíme těm,co to umí ručně !
relativně hezké?(nic moc teda, nic ve zlym já nevim a neztrácí to hulení potom kouzlo? Já mám vždycky strašnou radost když se mi podaří krásný bezchybný brčko a pak je teprv požitek to hulit
a balit se naučí každej, ze začátku sem byla taky levá, chce to cvik...
No ja tedy nemam s balenim speku zadny problem na bekra to zvladnu i potme ale kdyz jsem trochu vic napity tak balim normalne (ale to se moc nestava) Balim rad a chtel bych se tim zivit:-)
nemohu sloužit,řek bych,že se to musí dát koupit v každé trafice....
Vendy-Samosebou stylové to teda není,raději hulim bezpapírkově,tohle je alternativa,aby mi někdo neoslintával vercajk...
Sar: jo filtr je hooodně důležitej, závisí na něm jak bude celej joint vypadat a když je hodně špatnej filtr tak to ani ubalit nejde...(rozhodně ne pěknej či průměrnej brk, leda tak nějaký rozpadající se hovado
filtr dělam tak, že 3x přehnu(jako harmonika) a pak dotočim konec okolo, je to podle mě nejlepčí
jo a eště něco to Sar: nejdřív bych si to radši olízla, před tim odtrháváním...
praveze prd...odtrhava se bez oliznuti akorat parkrat prehnes papirek tam a zpet a podle ty krasny primky jednim tahem odtrhnes...lehce, ladne, ucelne :F
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček