Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mozdík: A kolik jich tam sázíš na jedno místo? Kolik jich pak z těch semínek vyrote? Minulý rok jsem to taky zkoušel, ale moc se mi to nevyplatilo. Hodně malá ujímavost.
Ja mam na okne dve rastlinky len tak pre radost už tak 2 týždne.Plánujem predpestovať, ale len tak na maximálne 2 týždne za oknom.Viac nemôžem - možné odhalenie rodičmi tak dúfam že to bdue lepšie jak seeds hneď hádzať von.
Ja som až doteraz sadil seeds rovno do zemi (boli to samé No name,ale dobré). Tento rok však idem už značkové seeds a tak si najskôr narobím priesady a tie následne pôjdu do secret garden.
To replay: A kdy budeš sázet seeds? Jáí to plánuji na Velikonoce nebo tak nějak. Budeš řízkovat? Jinak já jsem taky zkoušel sázet rovnou do hlíny a byla dost malá úspěšnost, tak už to nedělám.
to Papek:
Zdravím ťa. No ja vidím sadenie tak na polku apríla(okolo 10-15apríla), myslím si že sadiť na Veľkú noc je trošku skoro(predsa toho roku vychádza Veľká noc skôr ako pominulé roky).A či budem rezkovať?Nie.
Normálne vysadím seeds do 0,5l kelínkov a následne ked´budú mať tak 3 - 4 poschodia ( približne po mesiaci) ich presadím do záhrady.
ja dám semienka naklíčiť a potom hneď do zeme...síce som to robil len 2krát ale bol som celkom spokojný...až na konečné vysledky(ale to je uz iny pribeheh)
Minulý rok jsem hodíl jen tak ze srandy seminko afgána do hlíny začátkem unora. Měl jsem to za oknem na parapetu a moc jsem tomu nevěřil že z toho něco bude , koncem března jsem to hodil ven do skleníku a aby to nezmrzlo tak jsem to ustřihnul nad prvním patrem a kořen jsem dal hluboko do země "" nic jsem si od týdle kytky nesliboval "" a toto mi vyrostlo