Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spsemi , diky ze si mi pripomenul slova toho "doktora" na ktore som uz takmer zabudol... Nepochybujem ze tie jeho prevratne znalosti obracali zaludok kazdeho THC-positive co tu relaciu sledoval, ale co nam to pomoze? Takychto doktorov je tu na kazdom kroku, a ti doktori co o trave vedia menej, sa od tychto "ucenych" kolegov velmi rychlo ucia osvete. 100% poprdeli stat, kde ziadny letacik nikomu nepomoze. Sorry tolko moj momentalne negativny nazor.
2All..
v poho.. myslim ze pokryt by sa to dalo.. kazdy (no snad) mame kamosov co hulia a radi podporia dobru vec....... a zas az tak malo nas (slovakov) tu nieje............... skuste niekto postnut navrh... pozriem na ten zo slobodnej volby... mozno by ho stacilo len upravit... myslim ze ludia odtial by namietky nemali... mozno by aj pomohli......
skusim tam aj niekomu zodpovednemu napisat...... zatial...
2pozitron >
Neide o to aby tyzden po vylepeni letakov kazdy volal po legalizacii...Ludia na slovensku maju zdegenerovane komunisticke nazory na marihuanu.... mozno by sa o tom aspon zacalo diskutovat...... ludia by sa o to viac zaujimali...... ved "par narkomanov" by predsa nedokazalo vylepit letaky po ????mnohych, snad aj vsetkych krajskych okresnych a inych mestach... ide mi skor o vzbudenie pozornosti a diskusie...
Len je to treba vylepit relativne naraz... taq pocas jedneho tyzdna......
zatial.. sa majme pekne
podla mna by sa medzi ludmi so zdegenerovanymi komunistickymi nazormi NEzacalo diskutovat o otazkach (ne)skodlivosti marihuany, ale o tom, ako tym "mnoziacim sa narkomanom v nasom meste" pristrihnut kridelka, pretoze tymto letakom propaguju zlu drogu sirokej verejnosti...
Nechcem legalizaciu, ale aby ten letacik skutocne pomohol otvorit oci nevedomej verejnosti. Drzim vam vsetkym palce aby ste to dotlacili do konca. (nebyt zatazeny skolou tak vam v tom rad pomozem).
citace:
...mozno by sa o tom aspon zacalo diskutovat...... ludia by sa o to viac zaujimali...... ved "par narkomanov" by predsa nedokazalo vylepit letaky...
tie letaciky su fajn napad ale ja osobne si myslim ze kroky k dekriminalizacii by mali prist z HORA, myslim tym ze ludia by nasu iniciativu brali asi fakt ako ze neaky narkomani tu robia bordel..skor by trebalo aby sa vyjadrili neaky KOMPETENTNI odbornici a neake uznavane autority (resp. zname osobnosti)
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
2>HeRB
lenze zhora nic nepride, kym tam nebudeme mi..........
Ved ty smejdi hore su tam pre nas, my sme ich tam dostali a maju zastupovat nas, nase zaujmi... atd. no realitu pozname... su to spiny zidacke..
kompetentny odbornici sa vyjadruju...
no podla vseobecnej mienky je kompetentny ten, kto hlasa ze marihuana zabija, je prestupna droga a ze marihuana sa uklada v tukoch... viz. Luskanie.
no co nic???? hanba vam.....
Letak by mohol byt nenapadny... list v pozadi.... a text nemusi hned vyvracat vzite predsudky.. to by sa nikomu nepacilo.. vieme komu nikomu ... naopdalo ma nieco.. "ludia uzivajuci marihuanu s az dovodu jej ilegality musuia pohybovat v prostrdi kde sa pohybuju aj tvrde drogy... a to je spatne..." No ten konec este nieje..... a cele to je len kostra... nakeho navrhu.... taq sa vyjadrite...
PS: Je mi jasne ze kazdy (skoro) ma po sklizni... a vkuse sa spekate.... no lae shaq....... trochu snahy.. kazdeho nieco take zaujima az ked mu hori pod ritou......
prinasam spravy: http://dnes.atlas.sk/z-domova/49995/
posledny odsek:
Vývoj drogovej problematiky na Slovensku Čaplovič považuje za štandardný v porovnaní s okolitými krajinami. V súvislosti s postihom užívateľov marihuany vicepremiér pripustil, že isté zmeny môže priniesť plánovaná novelizácia Trestného zákona. Akékoľvek uvoľnenie v tejto oblasti však podľa neho treba veľmi zvažovať. Jemu osobne však napríklad holandský voľnejší model nie je príťažlivý. "Myslím si, že sa im to v priebehu desiatich pätnástich rokov vráti na ďaleko tvrdších drogách," dodal.
dufam ze tie zmeny budu pozitivne..
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.