Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Slava, slava uz mi konecne Apollo nasadilo na kvet, takze pokud to pude dobre a nebude mrznout tak nekdy v listopadu budu moct sklizet. Jeden Orange bud uz taky nahodil kvitky a druhej pudu skouknout zejtra. Doufa,m ze pocasi vydrzi a bude co nejdyl hezky.
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
ja mam Haze x Skunk od high quality seeds ... a este nekvitne ...
... ked som to kupoval ... akosi som pochybil
Harvest Month: October - November
Weeks Flowering : 10-12
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
myslím, že ty údaje o tom, kdy která odrůda kvete, se ve skutečnosti hodně liší od toho, jak to uvádějí na těch stránkách seed bank. Už jsem se o tom několikrát přesvědčil a rozhodl jsem se, že příští rok si seženu semínka nějakého noname vzorku, který stihne dokvést.
Tak jak jste na tom s kvetením? Už to jede všem? Mě DP nasadil teprv před tejdnem, chjo...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Před tejdnem? No tak to ti nezávidim...já už mám sklizeno až na dvě kyti všechno, říjen už je přeci jen tak na dokvítání a fialovění spíš, no ale přeji ti příjemné noční teploty min. 8/4 + (= bez mrazíků) letos sem měl semínka od DP, takže to stihlo dokvýst poměrně fakt brzo, radši bych je nechal venku i dýl, loni od Nirvany sem toho měl teda neporovnatelně víc (asi kvůli dostatku času, i když letos to bylo takový podivný, prostě mi to moc nerostlo) ale prostříhávání 1/3 palic kvůli plísni bylo na mé srdéčko příliš drastické