Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja si nemyslim ze jet do 2 v kokosu nejsou nejaky mordy. s osmozou a mozna v hydru 0,9 bych dal s cannou ale pochybuju. A vyflusovat se to da na pohodu pokud tam nelijes mordy.
Zdarte sorry za menší zpoždění,nějak není čas poslední dobou..přihazuju fotky z 3.4. tj. 39.Den květu...jinak zálivka 2x čistá voda a 1x s hnojkama EC 1,7....ted už jsem ve 45.dni...no našel jsem tam padlí tak ty napadené listy dávám do pi**,zatím jsem ho našel asi na 3 kytkách...
tak chystám se na flush,je to 55den květu,už je nebudu déle trápit 10dnů to budu proplachovat a pak to seknu,listy už odchází jeden za druhým...nakonec to kvalitou nebude tak hrozné,s kvantitou je to horší:-D...příště si to nechám narůst déle:-) ...no tímhle s gavitou končím,vracím ji a jde do servisu,protože se ta ču*ka nějak přestala zapínat..tak zatím..
Původní příspěvek od Jamés s kvantitou je to horší:-D...příště si to nechám narůst déle:-)
a tim si pomužeš akorát ke spodkum spatnej závěr, kdyz se podivam vys krásný kytky určitě tam těch spodku moc nebude a věřím že výnos nebude žádná tragédie.
..však ty se oholí :-)...ale vrchy budou větší ne? ted když maj kytky cca 45-50cm je tam pár pěkných vrchů,ale mohly být větší...na druhou stranu si říkám..nemusí pršet,stačí když kape,hlavně že to dojedu a nevyhodím to :-)..jo a spodky nejsou skoro vubec a to co tam je zužitkuju do masti takže v poho...no s výnosem nevím nevím..snad tam bude aspoň těch 350..
hoodně starý bene,já to nevím,ale kámoš říkal že pod tím jel už před 4mi roky takže těch 5může mít..varoval mě že to občas blbne,ale půjčil mi to za nic takže jsem si to rozsvícení vždy pohlídal a v pohodě...jde o to že se nezapne a začne tam blokat červená kontrolka,ale když to vytáhneš ze zásuvky,počkáš tak 20 sekund a píchneš to zpět tak se normálně rožne..nevíme co stím může být,jestli nějaký startér nebo co...vypíná se ale normálně..chtěl jsem řešit topspin stinídlo,ale nějak to nedopadlo tak pujdu do klasického Awinga.
Vcera jsem to skosil,to padli uz me sralo,bylo toho cim dal vic,zrovna jsem to i oskubal at neni jeste nejaky pruser,mikroskop ukazal ze uz je hotovo..takze tady nejaky fota..kdo chce at si tipne za k+ no problem