Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protoze,to co je presvicene,tak normálně pak zelená,bylo na více palicich,ale jinde uz to zezelenalo,kdyby byli spálené,tak by asi nezelenali,Na listech to bylo taky,nejdriv světle zelené a pak v poho zelené,někdo tu tu dřív psal,ze je to presvicene,od te doby si říkám to samé,nikdy dřív jsem se s tim nesetkal
Původní příspěvek od TommyGun Bart:
Kdyz se kuknes na fotky tak jsou nejake spicky vrchu presvicene, myslel jsem ze jsem vypalenejm ale dnes strizlivim okem vidim, ze tomu tak je..
Pokud tam něco bude, tak to muže být zrovna tak z výživy, ale celkově vypadají kytky pěkně, zdravě, ale lepší foto by pomohlo, fakt nic problematického nevidím :-)
Kytky jsou krásně zdravé to bez debat a vypadají fakt dobře ale nějaké špičky vrchů už vykazují přesvícení to mi nikdo nevymluví.. Neříkám, že to néjak extra vadí, ale chci tím říct, že na tento prostor je prosté téch led panelů moc.. prosím neberte to jako rejpání jen říkám svůj názor.. ale kdyby kolega cflgrow ještě přikoupil jeden led panel+ještě jedno aeroflo10+stan 150*150*200 tak jsi myslím, že by to byl totalhardcore.. to mi jen tak projelo hlavou, že by to bylo fakt top..
Původní příspěvek od cflgrow A jeste dotaz,jak nejlépe sušit?
že by pomalu? :-)
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
pomalu a ve tme...aspon tyden nez to zacnes curingovat,zalezi jestli to rozstrihas nebo nechas v kuse,a jinak jestli si tipujes 333 tak se nejak podcenujes ne?600w 300g,no nevim,ale neber to zas jako rypani,doufam ze tam bude aspon 400 jinak ty ledky totalne ztracijou vyznam...a co ti psal tommygun to je pecka napad!
Původní příspěvek od Dr_paradox69 [...]600w 300g,no nevim,ale neber to zas jako rypani,doufam ze tam bude aspon 400 jinak ty ledky totalne ztracijou vyznam...a co ti psal tommygun to je pecka napad!