Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 241

No hlavni duvod vyberu TG bylo velmi vysoke THC a CBD a predevsim lecivost sirokeho spektra nemoci. Presne pro my telo a dusi. :-)
Samozrejme ze jsem hledal informace o narocnosti pestu u tehle odrudy ale nic jsem tenkrat v cestine nenasel. Vim Vim ,malo jsem hledal.
Priznavam ze muj prvni vyber odrudy byl trochu nestastny,kazdopadne pristi kolo zasadne klony a 2mes.dobu kvetu.

Jedna dobra zprava-8 kyti uz ma take palicky.

Old Post 01-06-2012 v 09:32 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 242

Brano s bleskem.

Old Post 01-06-2012 v 09:34 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SubFocus
Stálý Člen

Karma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Zdar,ještě ohledně teploty - taky záleží kam umístíš čidlo.Když ho dám na list nejblíže k výbojce tak mám 30 °C a to mám odtah ven a nasávám 22°C z pokoje.Když pod list tak 25,8°C. Takže to čidlo když je kovové tak se jinak zahřeje než vzduch u vrcholů.Taky dobrý ofuk teplotu dost sníží...

Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.

SubFocusova CBD mikrozahrádka

Pěstování pod LED - Základní informace + zkušenosti

Old Post 01-06-2012 v 09:40 AM
SubFocus je offline   Profil uživatele SubFocus   Find more posts by SubFocus   Foto galerie člena SubFocus   Click here to Send SubFocus a Private Message   Add SubFocus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 244

Ja tam mam u vrcholu cidlo teplomeru z umely hmoty.
Ofuk mam brutalni 2x,ted jsem ho akorat vyndal aby byly videt kyti pri foceni.
Jakmile dorostou az k vrtuli tak ho vyndam a pridam jeden mensi.
To uz pak ale budu nasavat vzduch z venku jinak na tu teplotu asi nic jineho nezabere.

Old Post 01-06-2012 v 09:49 AM
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

zdarek vracim se k tomu davkovani PK 13,14 zacinam na jednom ml/l po tydnu pridavam po 0,5ml/l GS dle navodu,zacinam je pridavat kdyz jsou palicky jako malik,zalejvam ruco tak ke konci kvetenstvi se intervaly zalejvani prodluzujou vic 3ml/l pk13,14 nedavam

Old Post 01-06-2012 v 16:33 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 246

A jak tam budu davat pk 13 14 tak kdyz k tomu budu davat plagron AB tak nebude pak moc velky EC? Slysel jsem ze PK hrozne zveda EC.
Nemam ten EC metr jeste.

Old Post 02-06-2012 v 20:54 PM
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

zdar prave jsem ti odpovedel a ted k tomu ec hele pestuji paty rok indoor pokud budes dodrzovat postupy davek pri hojeni tak to snad neva NEMERIM ANI PH ANI EC DELAL JSEM TO PRVNI DVE URODY A PAK SEM SE NA TO V.....,, nevim jestli by toho bylo vic ale me dostacuje co sklidim tak uvidis

Old Post 03-06-2012 v 06:17 AM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 248

Dnes jsem byl koupit PK 13 14 ,puvodne jsem zamyslel PK od Plagronu ale byly jednou tak drahe tak jsem se rozhodl prol ATA pk 13 14.
1.-Na etikete pisi.....aplikujte od 1.tydne kvetu. ( myslel jsem ze se PK dava az od 21.dne kvetu) ???
2.-Na internetu jsem nasel v pouziti ze se musi davat do 1 L ciste vody.
Znamena to ze se nesmi michat do zalivky se zakladnimi hnojivy ???

Navod pouziti.
https://www.growgarden.cz/hnojiva/207-ata-pk13-14.html

Old Post 04-06-2012 v 18:52 PM
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Dnes jsem byl koupit PK 13 14 ,puvodne jsem zamyslel PK od Plagronu ale byly jednou tak drahe tak jsem se rozhodl prol ATA pk 13 14.
1.-Na etikete pisi.....aplikujte od 1.tydne kvetu. ( myslel jsem ze se PK dava az od 21.dne kvetu) ???
2.-Na internetu jsem nasel v pouziti ze se musi davat do 1 L ciste vody.
Znamena to ze se nesmi michat do zalivky se zakladnimi hnojivy ???

Navod pouziti.
https://www.growgarden.cz/hnojiva/207-ata-pk13-14.html

Čau..Ne,na to nehleď,je to hnojivo a míchá se to normálně do zálivky s ostatním..A od prvního dne květu ano,ale skutečného květu,a ten začíná cca po 20. dni po přepnutí..
Tovíš,výrobci by byli nejradši,aby se tam lilo všechno,co vyrobí a hlavně pořád a po litrech..

Old Post 04-06-2012 v 19:18 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 250

ok,diky Edo !!! Namicham to dohromady,jednak podle tvy rady a jednak proto ze by to bylo hrozne nelogicky protoze bych musel zalevat vicekrat a casteji (coz by zase mohlo vest k prelevani nebo nedostatecnemu hnojeni) abych hnojil 2x,coz me pripada jako neprakticky a stizeny.

Old Post 04-06-2012 v 20:34 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 251

Tak jsem neodolal a umistil dalsi fotky.
Krasne se zelenaji !!! Uz zadne kazy na listech !!! Dokonce skoro zmizely i uschle spicky !!! Fakt ze i ty spicky se zacinaji zelenat. :-)

Old Post 06-06-2012 v 14:08 PM
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Tak jsem neodolal a umistil dalsi fotky.
Krasne se zelenaji !!! Uz zadne kazy na listech !!! Dokonce skoro zmizely i uschle spicky !!! Fakt ze i ty spicky se zacinaji zelenat. :-)

Jj,kokos není royalty mix smíchanej s batmixem..
V kokosu se prostě musí hnojit..

Old Post 06-06-2012 v 16:41 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 253

Jeste jedna dulezita vec.
Zatim jeste ani nemam napojeny filtr na odtah,protoze to zatim nebylo nutne kvuli silne vuni napojovat. Cetl jsem tady na groweru spouste lidi uz to silne voni uz koncem rustu. Jak je to teda mozne? Nebo je to odrudou?

Old Post 06-06-2012 v 22:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 254

Vůně je za odměnu.

Old Post 06-06-2012 v 22:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 255

Grunger- Za odmenu? To jako ze sem si ji jeste nicim nezaslouzil ,jo? :-)

Old Post 07-06-2012 v 19:48 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 256

Dnes dopoledne se vubec tak 3 hodiny neslo naloudovat na grower,je to bezny jev ?
Uz jsem si rikal a je to v ........

Tak jsem vcera pri tech nocnich 20C natahl 3,2 m rouru 150mm a napojil na pritah a vyhodil ven z okna a doufal ze se mi ta teplota konecne snizi alespon o 3-4 stupne.
Vysledek?
Silenej podtlak ,stan vypouklej smer dovnitr,musel jsem pootevrit to okenko v boxu abych vyrovnal trochu tlak. Na tlak to sice pomohlo,prestal byt podtlak ale teplota v boxu zustala stale na 29C tak jako pred tim a nasavani z venku jakoby vubec nebylo.
Take jsem dnes jeste zkusil pujcenou Cooltube, zbytecna prace, ta pomohla jen o jeden jediny stupen !!!
Zkratka zacarovanej box ,nejde v nem snizit normalne teplota.
Uz jsem zkusil fakt vsechno co tu kdy komu pomohlo.
Uz to asi nebudu vubec resit.

Old Post 08-06-2012 v 20:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás