Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau no mam ale stejny odrudy jacka herrera ten je prave nejvic zlutej a pres noc tam zas zima neni nevim presne kolik jinak co stim teda mam udelat aby to nezloutlo nedko pise ze je to prehnojeny jiny ze chybi ziviny hnojim to 2 krat tydne a prosim o naky rady co stim mam udelat abych molh donest dobre zpravy
Koukni sem, myslím že je to přesně tvůj problém. Tváří se to jako nedostatek, podle toho kolik tam toho teda leješ. Můžeš mít rozházený pH a taky to může bejt jinak. Máš to v hlíně? Co to pH?
Klidně k další zálivce přidej 2,5ml/l růstový hnojky jak psali kolegové.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
TR&NLL mal som podobne problémy a sposobovalo to vysoke PH.
Pomohlo mi komplet preliať substrát upravenou vodou na PH 6-6,5 a od vtedy pohoda,hlavne držat to PH
Ešte pomožu enzymy
Pestu zdar
Bubabub: to je jednoduchý - měl jsem naprosto stejný problém. Přepískl jsem P/K (Ec 2,20) a s rostlinami se stalo to samý
Pokud má špatný pH, tak se nevyužívají živiny v substrátu a postupně se "zasoluje", čímž se jednoho dne objeví příznaky přehnojení.
Cest,uz si nevím rady.Mám modely powerplant a super silver haze.Jedu,hlínu( royality mix ).Hnojim plagron bloom a pk13-14.Ph 6,2.Teplota pres den cca 27a v noci 19.Vlhkost 45.
Super silver haze nežloutne, jak můžete vidět na fotce v porovnání s power plantem. Všechny kyti zalévém stéjně.Myslel jsem původně, že je to nedostatek dusíku, ale přihnojil sem jim grow složku a vypadáto,že se nijak nezlepšují.Bude to asi v něčem jiném.Za každý postřeh budu moc rád
No, možná hořčík, železo (žlutý listy, zelený žilky).
Ostříhej všechny žlutý listy a zkus měkkou vodu s microprvky a rozpuštěným B1 vitamínem (1tab./1l).
pH můžeš v téhle fázi květu zvednout o kousek výš.
Vysaď na týden pk13-14.
Zdar
Mam problém,prosím vás dobří lidé,poraďte mi.
Tohle mi dělá chronik i nebula.
Stáří kytek 1 týden 18/6,zalévam vodou ph 6.
Po 3 dnech od zapnutí jsem je zahnoji (AH grow,micro a root stimulator) to byla možná ta chyba,co myslíte,nepřepálil jsem to?
A ješte bych doplnil jeden problém.
Vypadá to na nějakou houbovitou plíseň(po ruce mam kuprikol a padlístop) mužu na to něco použít i když jsou rostlinky teprve týden zasazeny? nebude to pro ně moc velkej šok?
Děkuji za rady
Původní příspěvek od george24 Zdar
Mam problém,prosím vás dobří lidé,poraďte mi.
Tohle mi dělá chronik i nebula.
Stáří kytek 1 týden 18/6,zalévam vodou ph 6.
Po 3 dnech od zapnutí jsem je zahnoji (AH grow,micro a root stimulator) to byla možná ta chyba,co myslíte,nepřepálil jsem to?
zdar
jestli to mas ted cerstve zasazeno tak si hlavne pohlidej vlhkost, at ti kytky nevyschnou - ale at je zase nezalevas kazdy den a hnojit(krome root stimulatoru) bych zacal az po dvou , trech tydnech (pokud to mas v hline).
Jinak kdyz mas male rizky tak ti to vzdycky chytne nejake stresy z presazeni takze dva tydny tomu nechej at se to trochu zpravi...
jestli to mas ted cerstve zasazeno tak si hlavne pohlidej vlhkost, at ti kytky nevyschnou - ale at je zase nezalevas kazdy den a hnojit(krome root stimulatoru) bych zacal az po dvou , trech tydnech (pokud to mas v hline).
Jinak kdyz mas male rizky tak ti to vzdycky chytne nejake stresy z presazeni takze dva tydny tomu nechej at se to trochu zpravi...
tak at to roste
Zapoměl jsem dodat že to mam v kokosu od plagronu.
Vlhkost držim kolem 65% ve dne a 80% v noci,teplota 27-28 den a 22-23 noc
Dík za rady,necham je tedy ještě regenerovat.
cagos prosim poradte jedu si poprvi vevnitr a nevim co to je maj to nejvic chronici,orange budi,ak 47,vsech 23 kytek,zacina to odspodnich listu a postupuje vys,nejdriv to de od spicky pak kraje a potom se cely list sroluje a odpadne.ve 2 tydnu se rozbil zvlchcovac a vlchkost klesla na 50 na 4 dni a od te doby zacali listy jit od spoda postupne nahoru do pici,je to v kokosu od plagronu hnojky:plagron root¨,enzym,cocos A B,phyt amin.teplota den 24-26,noc19-21.vlchkost den65-70,noc driv 90 ted 80 predem diky za radu
Zdar. Tohle se mi čas od času objeví na listech. Začíná to několika malými flíčky a postupně celou deformací listu. Zatím se to nijak morově nešíří, nicméně určitě by se to dít nemělo. Kytky jsou v pseudoaeru, Ph 5.9, EC 1.3(čistá voda 0.5) cca týden po přepnutí. V růstu jsem to neřešil, jelikož každý den vyrostlo xxkrát tolik dalších listů než bylo napadených, nicméně v květu bych listy zbytečně otrhávat fakt nechtěl.
Předem dík.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Původní příspěvek od michusik Zdar lidi, na jednom z 5 afgánů se mi udělali tyhle fleky, přitom maj všechny stejný podmínky ale je to jen na jednom. Díkec za radu
zRAVÍM VŠECHNY GROWERY
MAM PROBLEM U SVYCH KYTIČEK USICHAJI A ODPOADAJI MĚ LISTY VUBEC NETUŠIM PROČ ph MAM 6 ZALIVKU NEPŘEHANIM TERAZ SEM TO STŘIKAL ACROBATEM PROTI BRAMBOROVE PLISNI PŘEDTÍM SEM ZKOUŠEL KUPRIKOL AEL NEOSVĚTŠIL SE