Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ještě jednou ..... a to už asi opravdu nakonec .
Jsem s dosaženou hmotou na mastičku spokojený a ještě jednou všem děkuji za rady a připomínky.Pokud budu schopen v příští sezóne pokračovat,tak se sejdeme určitě opět tady na foru.
Je to opravdu moc pěkné a úroda nádherná - myslím, že kytí zas tak složité nejsou. Na začátku se mi to zdálo velice velice složité, ale jde to a příští rok se už těším na další pěst. Moce dcera mě pochválila a něco málo si odnesla..... . Tak se měj a hlavně zdraví.... Aleen
nazdar ... pekne rastlinky na to ze boli vypestovane na okne ... ak by si chcel viac vediet o pestovani na okne pozno sa to dozvies na dole uvedenom threade... inac drzim palce , a aj ja si chcem spravit masticku ... len akurat chcem do nej pridat nieco mentolove koli chladivemu efektu ...
Po delší odmlce jsem se rozhodl prodloužit tento můj příspěvek.
Nechci zakládat nové téma pro několik poznatků a fotografií a doufám, že tímto neporuším nějaké zásady growu,pokud ano tak mi snad bude odpuštěno vzhledem k mému stáří.
I když jsem v roce 2010 nic nepřidal, tak rozhodně jsem ale sledoval příspěvky jiných členů. Jsou tady uveřejněné různé názory, poznatky a zkušenosti a mohu na tomto místě znovu jako nováček v pěstění poděkovat všem za poskytnuté rady a připomínky. Tak jak to pomohlo mému pěstění tak doufám, že moje postupné zveřejnění mého začátečnického pěstění pomůže i dalším novým zájemcům o tuto činnost jak již ze zdravotních důvodů nebo jenom tak pro potěšení ze zdárného pěstění.
Po zkušenostech z mého prvního pěstu jsem se rozhodl, že nebudu pro outdor hledat vhodný skrytý koutek, ale zůstanu u mého okenního pěstění. Jak je patrné z předešlých vložených fotografií, tak výsledky jsou pro moje účely dostačující.
Kdo z důvodu utajení či už před rodiči nebo jinými zvědavými nenechavci, nebo z důvodu spotřeby elektřiny čeká z pěstěním až do května nebo června, tak na tomto místě poskytnu pár fotografií, že to jde za oknem bez posvěcování i v době od února do června. Já jsem zkusil zasadit 15. ledna a čekal jsem, jaký bude výsledek. Tady proto můžu na fotkách ukázat, že je to možné.
Samozřemostí je,že růst je pomalejší,ale jde to i bez umělého dosvěcování jenom volným růstem za oknem.Kytka po pohlavním dozrání nahodí květy,protože barevné spektrum svvetla od slunce je v spktru červeném jako je i v období v podzimu.
no nevim jek bych se tvaril na to kdyby soused pestoval na balkone samce nikdy by nemel radost z opileni. Na masti je nejlepsi dospela kytka bez rozdilu pohlavi (cim vetsi a tezsi tim vic masticky a tim vic ucinych latek v ni) THC v masticce nebude mit moc vliv na ucinost masti. Samce rozhodne zlikvidovat pro klid duse
nevím co tím básník chtěl říci , nikde tady nemluvím o balkoně a nevidím ani žádného samce (krom jednoho někde v roce 2009 ,na kterém jsem dělal pokusné ohýbání) ,navíc můj starší příspěvek o konopné masti je někde zde
- důkaz pro ty ,kteří mají čas a nespěchají s výsledkem.Při volném průběhu růstu na okně bez nákladů na dosvětlování ,normálním zavlažování a působením barevného spektra slunce (jarní = podzimní) kytka zasazená v unoru vykvete do června a sklidíte výsledk.