Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

2 first: Presne tak To je pohodička, v prírode, fúka jemný vetrík, krásne vidno na oblohu, máš pri sebe svoje krásne zmotané brčko a iba sa vyžívaš

Raz som skoro tiež mamu zhúlil... Ale tak jej by som určite nedával niečo ako lampu alebo tak... Zbalil by som "džona" a nechal ju nech si dá pár "výdatných" práskov a potom by som to už doťahal Ale nie tak, že by sa z toho "zblila" To ja som ešte nezvracal z trávy... No raz, ale to bolo len tak "ľahké napnutie"

Old Post 09-11-2008 v 09:54 AM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

dokonale spokojný

Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!

Old Post 13-01-2009 v 18:56 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crasty
Nový Člen

Karma uživatele Crasty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

To já když sem zhulenej tak melu hrozný kraviny a všemu se telim a dělám hroznej bordel a sem nadrženej jak svině takže když se zhulim tak vždicky udělám mladou aspoň 4 za noc

Old Post 14-01-2009 v 15:55 PM
Crasty je offline   Profil uživatele Crasty   Find more posts by Crasty   Foto galerie člena Crasty   Click here to Send Crasty a Private Message   Add Crasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davesk8
Nový Člen

Karma uživatele davesk8 - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

tak ja aky som? fu tak my sme taka particka 3 az 4 chalani proste ked sa sami zjebeme tak to je pohodicka proste tarame a ja vacsinou analyzujem okolity svet a situacie vseliake zazivam proste sledujem niekoho co robi napr. sa rozprava niekto medzi sebou a ja na nich pozeram a analyzujem si v mysli ich spravanie napr. co chcu povedat co tym myslia proste sa im dostanem ,,pod kozu'' akokeby a presne viem o co im ide aj ked to priamo nepovedia ale z ich tonu hlasu a spravania zistim presne to co chcu ale tychto situacii zazivam velmi vela naraz proste neviem co by som spravil aby som to vsetkym okolo mna povedal lebo tie situacie su strasne dlhe na rozpravanie a teda keby som zacal rozpravat niekomu co som prave v tu chvilku zaanalyzoval tak na to zabudnem v strede co vlastne chcem povedat pretoze sa mi uz dalsie situacie pchaju do hlavy urcite taketo nieco poznate... no neviem ako by som to takto vysvetlil ale kazdy raz som sjetej tak toto zazivam ale na druhej strane neznaasam ked som zjebany medzi ludmi ktorych dobre nepoznam alebo medzi ludmi ktori niesu zjebany alebo proste co niesu na mojej vlnovej dlzke proste neznasam ked som zjebany v spolocnosti to uz par krat som isiel napriklad v autobuse zjebany a vela ludi proste na mna som mal nehoraazne schiiizy ze kazdy po mne pozera vsielako ma mykalo trhalo neviem co mam robit a v poslednom case sa mi stava ze vzdy ked som zjebany v spolocnosti a mam schiizy tak vzdy nakoniec odtial proste musim odist musim odtial utiest proste mi to tak tlaci na hlavu ze to nedokazem psychicky zvladnut vazne najlepsie je byt len so svojimi ludmi v parte ale v spolocnosti to je hnuuus ale najvacsi bonus je ked si vypekame dramaak a rozbijame saaa fuuu

Naposledy upravil davesk8 16-01-2009 v 23:23 PM

Old Post 16-01-2009 v 23:00 PM
davesk8 je offline   Profil uživatele davesk8   Find more posts by davesk8   Foto galerie člena davesk8   Click here to Send davesk8 a Private Message   Add davesk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cypres
Stálý Člen

Karma uživatele cypres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

po huleni jsem vysmaty jak leco komunikativni a velice rad si pak libuju v poslouchani hudby.
kdyby se vsak toto dalo rici o moji pritelkyni

Old Post 20-01-2009 v 12:50 PM
cypres je offline   Profil uživatele cypres   Find more posts by cypres   Foto galerie člena cypres   Click here to Send cypres a Private Message   Add cypres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

citace:
Původní příspěvek od cypres
nechapu cim to ma zpusobene, ze pokazde kdyz zahuli, tak ma spatne stavy, skoda, ze si to nemuze vychutnavat jako ja.

Labilita, psychická nepohoda...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 20-01-2009 v 12:53 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

4 cypres - or bad set and settings...ja obvykle zacnem byt alergicky na pracu lebo mi strasne scerveneju oci
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 20-01-2009 v 13:03 PM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

jedno kde s kym a kedy-PARANOIA

Old Post 20-01-2009 v 13:43 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cypres
Stálý Člen

Karma uživatele cypres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

ach jak ja bych byl rad,kdyby si to mohla uzit se mnou

Old Post 20-01-2009 v 13:58 PM
cypres je offline   Profil uživatele cypres   Find more posts by cypres   Foto galerie člena cypres   Click here to Send cypres a Private Message   Add cypres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shimano
Stálý Člen

Karma uživatele shimano - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

Pohodička klídek a startky,pak neviný spokojený ksicht a jsem v normálu

Komu se nelení tomu se zelení

Old Post 20-01-2009 v 15:12 PM
shimano je offline   Profil uživatele shimano   Find more posts by shimano   Foto galerie člena shimano   Click here to Send shimano a Private Message   Add shimano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

se svym mužem-NADRŽENÁ!

my first time

Old Post 20-01-2009 v 16:25 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kennybluangel
Nový Člen

Karma uživatele kennybluangel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

ked sa zhulim tak sa mrte smejem 30 minut v kuse potom dojdu stavy jako su paranoie ale ne vzdy asi po dalsej hodike sa dostavia stavy rozmyslania a nanic nemyslenia

ale neodporucam miesat chlast z travou vo vetsom mnozstve skusenost zo dna 31.12 na den 1.1 dal som si 3 decaky vodky
neskor kamos vytahnul sklenku 4 prasky zo sklenky o 00:30 priblizne a dopadlo to tak ze sme maly brutalne velke haluze a isli sme do hospody tam este asi 4 deci chlastu a bol som tak zniceny ze som isiel o 6:30 do postele v ktoej som chytal este strasne haluze (napr. ked som zavrel oci tak som padal zo skaly do neznama ) = najhorsie stavy co som kedy mal uz to nechcem zazit aj ked si dost nepamatam

Old Post 20-01-2009 v 19:17 PM
kennybluangel je offline   Profil uživatele kennybluangel   Find more posts by kennybluangel   Foto galerie člena kennybluangel   Click here to Send kennybluangel a Private Message   Add kennybluangel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 253

sem si asi podobnej

Old Post 22-01-2009 v 17:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libi
Stálý Člen

Karma uživatele Libi - 68% PěstitelskáKarma uživatele Libi - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

Ja bych se u huleni prirovnal k Jakyllovi & Hydovi... Normalne jsem ukecanej extrovert, co si rad povida s lidma, dela forky a bavi se...
Kdyz zahulim, mam okamzite nejcervenejsi oci z okoli... Prestanu se bavit, sedim a cumim. Pokud nekdo komunikuje se mnou, tak se dokazi bavit normalne (az na ty extremni stoned stavy, kdyz clovek neudrzi pozornost na tri slova po sobe), ale sam od sebe se bavit nezacnu, ziju si ve svym vlastnim svete v hlave...

Kdysi pred x lety jsem to tak nemival, to jsem si dokazal povidat a smat se na cely kolo treba dve hodiny v kuse. Ale pak to preslo. Nevim cim to, mozna ze jsem kecal kraviny (coz k tomu samozrejme patri) a lidi kolem se mi smali, mozna proto, protoze nikdo nechapal ze mam uplne cerveny oci (vzdycky 10x vic nez vsichni ostatni). Ale kadopadne jsem potom vzdycky po huleni propadal schizofrennim pocitum, ze se na me porad nekdo diva, ze se mi smeje atd., takze ted hulim jednou za pul roku a ani mne to nechybi...

Rad si zahulim, kdyz jsem doma a nemam co na praci, takovej ten pohodovej high, kdyz se clovek diva na bednu, na filmek a nebo neco dela na pocitaci... Pekne to utece, ale kdyz chodim mezi lidi a nebo na nejaky akce, tak rozhodne bez travy.

Kazdopadne na pestovani nedam dopustit, ty malinky zeleny potvory miluju :P

Old Post 27-01-2009 v 09:20 AM
Libi je offline   Profil uživatele Libi   Find more posts by Libi   Foto galerie člena Libi   Click here to Send Libi a Private Message   Add Libi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 255

Arogantní, agresivní a nacionálně smýšlející

Old Post 27-01-2009 v 09:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barbastell
Stálý Člen

Karma uživatele barbastell - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

citace:
Původní příspěvek od Sgt.Pepper
Arogantní, agresivní a nacionálně smýšlející

Nehul

A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...

Old Post 27-01-2009 v 09:54 AM
barbastell je offline   Profil uživatele barbastell   Find more posts by barbastell   Foto galerie člena barbastell   Click here to Send barbastell a Private Message   Add barbastell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás