Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dolma (tibetsky) = Green Tara = zelená bohyně Tara. Zelená Tara je průvodkyní a ochránkyní na tripu... é teda průvodkyní po nekonečných hlubinách mysli. Sedí si na krásném lotosu, vznáší se na vodě a usmívá se... pokud není zrovna naštvaná, to se pak strašlivě šklebí a všechny démony tak rychle zažene.
Om tare tutare ture svaha
But maybe that sheriffs also smoke kif or sniff coke, when
already also a pope takes dope!
HeHe.....Mam nick podle jednoho modydku,kterej jsem kdysi ochutnal v Rotterdamu.Ted jsem koukal na stranky jedny seedbanky( http://www.cannabisseeds.org/en-us/dept_11.html) a v nabidce vidim Killer Queen!
Killer Queen
Indoor
This is for those looking for raw potency at any cost!! G-13 is the very potent mother, and C99 as the pollen source is no slouch either, but it's a guess how they will combine. This is a prototype release to test the waters. G-13 should add to the punch, C99 should improve yield and flavour. Plus something caused the G-13 clones to produce seeds smaller than I was hoping. Small like the Sweet Tooth Surprise. Reaction to excess UV? So for these two reasons, despite the excellent genetics, I would like to keep the price down. Only enough seeds for 100 orders were sent to market.
Specifications: ~ Flowering: 45-55 days ~ Height: 70-100 cm ~ (12 seeds)
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
ve Star Warz byly v tom posledním dílu takoví ti malí medvídci, pořád cosi kouřili a bydleli na stromě . No a jmenovalie se wookies. Jak sem ale zjistil, tak si takhle říká aj jeden 2stepovej producent z UK. Ale dělá dobrou music, takže RESPECT!!!
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
Moje skutečné jméno je taky na L. Líbí se mi to písmeno, vyvolává ve mně příjemné asociace... Jako plynutí vody .... Láska...to je taky na l. Romantika no... Většinu svých nicků na všech možných serverech mám něco od L. Jako malé mi říkali Lili, pár lidí mě tak dodnes oslovuje. Ale změna je život.. A taky z jedné pralesní liány je moc dobrej čaj, teď si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje... Má růžovou barvu a je moc zdravej... Ještě mám ve spíži jednu větvičku, co mi přivezla známá z Peru.
Lidi mi řikaj Novis, z důvodu, který ani nemusím uvádět
Hyena byla jediná psovitá šelma volná jako mailová adresa, tak sem po ní vyjel... a už se se mnou táhne takový 3 roky.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.