Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Nejlepsi puda, hlina, substrat...tipy jak na to .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
Stálý Člen

Karma uživatele #77 - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

zkusim experimentalne pouzit misto kvetinace pytek igelitovej,us sem ho nachystal dal sem tam deset litru hliny s perlitem a trochou pisku na spodku to proderuju a izolackou sem to oblepil dvouma pruhama aby to melo trochu tvar a hloubku a vysla mi z toho takova napodobenina kvetinace .) myslite ze se tim daj nahradit kvetinace?, prece jenom se mi jich tam do skrine vleze vic a muzu libovolne predem upravit tvar a velikost .)

...#77

Old Post 04-12-2006 v 22:05 PM
#77 je offline   Profil uživatele #77   Find more posts by #77   Foto galerie člena #77   Click here to Send #77 a Private Message   Add #77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

#77: nahradit sa da..ale je horsie manipulovatelny a tak....diery by som tam nerobil...a ten pytel musy byt nepriehladny..najlepsie z C/B folie...

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 04-12-2006 v 22:09 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stálý Člen

Příspěvek č. 243

ale tak naky drenazni rirky ze spoda byt musej na odvod prebytecny vody aspon si to myslim..
jinak dik za reakci .)

...#77

Old Post 05-12-2006 v 13:54 PM
#77 je offline   Profil uživatele #77   Find more posts by #77   Foto galerie člena #77   Click here to Send #77 a Private Message   Add #77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

¨pytle jsou v cajku, díry dole udělej
koňský lejno by mělo nejdřív trochu proležet, nejlépe promrznout, obsahuje hodně čpavku, který ti tu kytku spálí

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 05-12-2006 v 16:31 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stálý Člen

Příspěvek č. 245

SIMOR :no nedelam neska sem to do toho presadil .) sem zvedavej co z toho bude.. jedu 1.ni indor azatim to vypada dobre .)

SIMOR :aletakovej ten pevnej pytelsem pouzil.) vypada to jako dyby to bylodelany na mrtvoly nepruhlenej velkej pytel .)

Hlava:hele woe pouzivej tlacitko edit , dik

...#77

Naposledy upravil Hlava 06-12-2006 v 03:48 AM

Old Post 05-12-2006 v 17:06 PM
lowerider
Stálý Člen

Karma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

65% substrat pro kaktusy a sukulenty
35% perlit
a ...nic
to je vsechno. takhle to uz jedu tretim rokem a v klidku,)
a tema procentama.. nejsem si tak jisty takze +-par procent

Old Post 06-12-2006 v 23:33 PM
lowerider je offline   Profil uživatele lowerider   Find more posts by lowerider   Foto galerie člena lowerider   Click here to Send lowerider a Private Message   Add lowerider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ROBE
Stálý Člen

Karma uživatele ROBE - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

MYSLÍTE ŽE MUŽU NAMÍCHAT KOKOSOVÉ VLÁKNO SPOLU SEZETLELOU SLÁMOU Z PĚSTOÁNÍ HLÍVY USTŘIČNÉ??? JESTLI TOMU NĚKDO ROZUMÍ,PROSÍM O RADU.

Old Post 10-01-2007 v 11:19 AM
ROBE je offline   Profil uživatele ROBE   Find more posts by ROBE   Foto galerie člena ROBE   Click here to Send ROBE a Private Message   Add ROBE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

z toho, co sem vyčetl z internetu, tak se to dá využít do norm. substrátu(možná by bylo lapší uležení)

ale co se týče míchání s kokosem, tak jsi asi průkopníkem

já bych k tomu teda určitě přimíchal ještě něco...

rozhodně by stálo za to to vyzkoušetr

Old Post 10-01-2007 v 14:27 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ROBE
Stálý Člen

Příspěvek č. 249

ja jsem ted marod,takže mužu tak maksimálnědo sklepave vchodu
kde bydlím.takže nemužu pro dolomit,či jiné věci. protože mi klíčky vylezou asi už zítra,musím improvizovat.Chci smíchat kokosové vlákno
se zetlelou slámou jenž jak sem uvedl,měl jsem na ní hlívu,přidám nadrcené a rozmixované vaječné skořápkya možná trochu nadrceného
polystyrénu,jemuž se ríká agro petlit. uvidíme jak to vtom pujde.

Old Post 10-01-2007 v 15:30 PM
ROBE je offline   Profil uživatele ROBE   Find more posts by ROBE   Foto galerie člena ROBE   Click here to Send ROBE a Private Message   Add ROBE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

jj, jinak místo agro petlitu bych doporučoval agro perlit, je to lepší, než polystyren

Old Post 10-01-2007 v 16:38 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Robe: nevim jestli ta zetlela slama bude oukej.... Vzdyz hliva je houba!! Ja bych se na to vys.... ale muzes to zkusit. Jo a na ten nadrceny polystyren se tak vys ....

Old Post 10-01-2007 v 20:47 PM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ROBE
Stálý Člen

Příspěvek č. 252

Už jsem to namíchal,mám tam 50%kokosu a 50%bio humusu,tím
myslím to co zustalo z toho pěstování hlívy.Jeto odleženo asi 3.roky
takže mělo by to být v pohodě. Mamka to přidavala do kytek a bylo to vpohodě.Skusím to do toho a když to bude OK.tak dám foto.Jen si
musím nabít baterky a zavolat kamošovi at donese foták. Jinak je
pravda,,NESADIT DO STARÉHLÍNY!!!" Je vyčerpaná,musela by se
oživit její vitalita klasickým hnojem a odležením alespon 1.rok někde
na zahradě. Jo, přidal jsem rozemleté skořápky vajec.

Old Post 10-01-2007 v 21:07 PM
streak light
Stálý Člen

Karma uživatele streak light - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

TAk určitě je pravda, že substráty od firmy agro jsou zaneřáděný zvířatkama, jak bys te řešili desinfekci? Jinak ja používám substrat pro pokojove rostliny ph 5,5 + kazdodenní hnojení s občasným propláchnutím. Jde dost pozorovat jak se ph mění při neupravování ph zalivky,,,po zhruba 2měsicích jsem ph prěměřil a hodnota byla 6,5 což už je dost,,takže budu muset začít upravovalat zalivku,,,jak to řešíte vy?? protože stoho co jsem vyčetl se du snažíte dostat ph někdde okolo 7 což je popdle mě moc, opravte mě jestli nemám pravdu,

Old Post 29-01-2007 v 22:37 PM
streak light je offline   Profil uživatele streak light   Find more posts by streak light   Foto galerie člena streak light   Click here to Send streak light a Private Message   Add streak light to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bayko
Stálý Člen

Karma uživatele bayko - 40% Pěstitelská

PH Příspěvek č. 254

Pre streak light...Ph 7 je neutrálne Ph, čiže môže byť, ale optimum by malo byť niekde mierne nad 7 čiže mierne zásadité..

Old Post 02-02-2007 v 14:56 PM
bayko je offline   Profil uživatele bayko   Find more posts by bayko   Foto galerie člena bayko   Click here to Send bayko a Private Message   Add bayko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brainment
Stálý Člen

Karma uživatele brainment - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

Já jedu substrát BIOBIZZ 50L za cca.380,- PH 5.5-6,5 ktomu vermikompost a samo že perlit.Líbí se jim to.....

Old Post 06-02-2007 v 23:17 PM
brainment je offline   Profil uživatele brainment   Find more posts by brainment   Foto galerie člena brainment   Click here to Send brainment a Private Message   Add brainment to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomina
Stálý Člen

Karma uživatele Tomina - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

ja jedu hlinu ze skleniku smichanou s kteroukoliv rašelinou,a když se zadaři tak tam přidam i ten perlit ale to jenom vyjmečně...jinak hlina ze skleniku je každe jaro hnojena kravskym hnojem smichanym s kuřincema...roste to vždycky jako dive!!!!

Old Post 03-04-2007 v 09:06 AM
Tomina je offline   Profil uživatele Tomina   Find more posts by Tomina   Foto galerie člena Tomina   Click here to Send Tomina a Private Message   Add Tomina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás