Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zkusim experimentalne pouzit misto kvetinace pytek igelitovej,us sem ho nachystal dal sem tam deset litru hliny s perlitem a trochou pisku na spodku to proderuju a izolackou sem to oblepil dvouma pruhama aby to melo trochu tvar a hloubku a vysla mi z toho takova napodobenina kvetinace .) myslite ze se tim daj nahradit kvetinace?, prece jenom se mi jich tam do skrine vleze vic a muzu libovolne predem upravit tvar a velikost .)
65% substrat pro kaktusy a sukulenty
35% perlit
a ...nic
to je vsechno. takhle to uz jedu tretim rokem a v klidku,)
a tema procentama.. nejsem si tak jisty takze +-par procent
ja jsem ted marod,takže mužu tak maksimálnědo sklepave vchodu
kde bydlím.takže nemužu pro dolomit,či jiné věci. protože mi klíčky vylezou asi už zítra,musím improvizovat.Chci smíchat kokosové vlákno
se zetlelou slámou jenž jak sem uvedl,měl jsem na ní hlívu,přidám nadrcené a rozmixované vaječné skořápkya možná trochu nadrceného
polystyrénu,jemuž se ríká agro petlit. uvidíme jak to vtom pujde.
Robe: nevim jestli ta zetlela slama bude oukej.... Vzdyz hliva je houba!! Ja bych se na to vys.... ale muzes to zkusit. Jo a na ten nadrceny polystyren se tak vys ....
Už jsem to namíchal,mám tam 50%kokosu a 50%bio humusu,tím
myslím to co zustalo z toho pěstování hlívy.Jeto odleženo asi 3.roky
takže mělo by to být v pohodě. Mamka to přidavala do kytek a bylo to vpohodě.Skusím to do toho a když to bude OK.tak dám foto.Jen si
musím nabít baterky a zavolat kamošovi at donese foták. Jinak je
pravda,,NESADIT DO STARÉHLÍNY!!!" Je vyčerpaná,musela by se
oživit její vitalita klasickým hnojem a odležením alespon 1.rok někde
na zahradě. Jo, přidal jsem rozemleté skořápky vajec.
TAk určitě je pravda, že substráty od firmy agro jsou zaneřáděný zvířatkama, jak bys te řešili desinfekci? Jinak ja používám substrat pro pokojove rostliny ph 5,5 + kazdodenní hnojení s občasným propláchnutím. Jde dost pozorovat jak se ph mění při neupravování ph zalivky,,,po zhruba 2měsicích jsem ph prěměřil a hodnota byla 6,5 což už je dost,,takže budu muset začít upravovalat zalivku,,,jak to řešíte vy?? protože stoho co jsem vyčetl se du snažíte dostat ph někdde okolo 7 což je popdle mě moc, opravte mě jestli nemám pravdu,
ja jedu hlinu ze skleniku smichanou s kteroukoliv rašelinou,a když se zadaři tak tam přidam i ten perlit ale to jenom vyjmečně...jinak hlina ze skleniku je každe jaro hnojena kravskym hnojem smichanym s kuřincema...roste to vždycky jako dive!!!!