Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ween zdar, máte někdo pozitivní hodnocení BIOHEAVEN? ze začátku jsem ho zkoušel, ale myslím, že květinky jedou i bez něj v pohodě, když se staráte.. čili - má to smysl poměr CENA / VÝKON? díky. ween
Podle mýho,jedinej skutečnej "booster" kterej má nějakej smysl a poměr cena-výkon je víc než příznivej, je PK 13/14...a nic ti po něm nezasmrádne a nekazí se..
Podle mýho,jedinej skutečnej "booster" kterej má nějakej smysl a poměr cena-výkon je víc než příznivej, je PK 13/14...a nic ti po něm nezasmrádne a nekazí se..
zdar pane Edo.. od které firmy by jsi doporučil? díky. ween
Původní příspěvek od vrrn BioBizz je urcite jedna z nejlepsich znacek na organicky hnojiva. O tom zadna
Na Bio heaven jsem dojela jednu sklizen, ted jedu dalsi a musim rict, ze se sice o moc nezvednul vynos, za to takhle tvrdy palice jsem uz dlouho nemela. Takze dle me to na to vliv melo. Horsi je to s cenou. Ta je opravdu vysoka a jeste nevim, jestli to za to stoji, pac se tam toho leje celkem dost..( 1 litr/1 790,-)
podobny nazor mam na ten bioheaven ... po jeho pouziti jsem mel vzdycky tvrde palice s nadherne sladkou vuni ...
Původní příspěvek od vousac Tak nad to je ještě TOPMAX tento booster bobtná a zvýrazní chuť i vůni a nemusí se vůbec proplachovat je to přírodní produkt !
Cena.. x výkon..? A většina biohnojiv,přír.produktů.. má dost drsnej odér,bez průplachu bych to do huby asi nedal..
Poměr cena a výkon/g zde.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=8 ,příspěvek č.119
ween : Já léta používám PK od Atami,bez chuti a bez zápachu,dávkuju dle návodu a kytím to svědčí..Tvrdé a sněhové palice..
PK 13/14 je čisté hnojivo, to nemá s boostermi nič spoločného. Že funguje dobre, tak s tým súhlasím
ween: najlepší booster je žiadny booster. Ten výnos, čo ti v peňaženke zostane po jeho nekúpení bude vždy vyšší, než výnos ktorý by ti booster zrobil na palicach
PK 13/14 je čisté hnojivo, to nemá s boostermi nič spoločného. Že funguje dobre, tak s tým súhlasím
ween: najlepší booster je žiadny booster. Ten výnos, čo ti v peňaženke zostane po jeho nekúpení bude vždy vyšší, než výnos ktorý by ti booster zrobil na palicach
Jistě,PaK ve vyšší koncentraci..
Slovo booster je v uvozovkách.., použito ve smyslu toho,že jako booster funguje,OČIVIDNĚ FUNGUJE.. a je za babku
Ale nikomu to nechci tlačit..
Osobně sem vyzkoušel kdysi Bloombastic a Superthrive a už bych za to nedal ani kačku
Mám opačnou skutečnost ,protože jsem to tak zkoušel jednu s boosterem druhou bez a ta s boosterem dala težší větší voňavější a chutnější palice a výnos zaplatil další 3 boostery .Pro mě to smysl má ,už to mám odzkoušeno.
Mám opačnou skutečnost ,protože jsem to tak zkoušel jednu s boosterem druhou bez a ta s boosterem dala težší větší voňavější a chutnější palice a výnos zaplatil další 3 boostery .Pro mě to smysl má ,už to mám odzkoušeno.
Naprosto stejná genetika ze stejné matky v obou případech..??
Něco podobného jsem provedl s Deimosem minulý rok
z 5 dvě jeli TOPMAX až do sklizně a další 3 bez TOPMAXu rozdíl na kytku minimálně 20g první várka rozdána asi 20 lidem(vzorky s TOPMAXEM)
po 14 dnech druhá várka opět 20 lidem (BEZ TOPMAXU)
odezva byla taková že první várku si vyžádali všichni znovu druhou jen někdo.
Mnoho lidí si kvalitu první várky spletlo s indoor skunkem
(těch testů proběhlo víc ale pochybuju zájem zde podle dosavadních ohlasů)
Něco podobného jsem provedl s Deimosem minulý rok
z 5 dvě jeli TOPMAX až do sklizně a další 3 bez TOPMAXu rozdíl na kytku minimálně 20g první várka rozdána asi 20 lidem(vzorky s TOPMAXEM)
po 14 dnech druhá várka opět 20 lidem (BEZ TOPMAXU)
odezva byla taková že první várku si vyžádali všichni znovu druhou jen někdo.
Mnoho lidí si kvalitu první várky spletlo s indoor skunkem
(těch testů proběhlo víc ale pochybuju zájem zde podle dosavadních ohlasů)
No dal sem odkaz na zdokumentovanej test topmaxu na stejné genetice tady na groweru od renomovaného zahradníka a malý rozdíl v g na kytce tam je,ovšem nárůst nákladů na g z kytky s topmaxem je víc než 100procentní..
Já tehdy jel bloombastic a superthrive na klonech z jedné matky půl na půl a rozdíl byl zanedbatelný,ovšem v peněžence značný..
Původní příspěvek od vousac já sem věděl že to neprojde :-) nevadí booster si kupuju nadále a jsem s nim spokojený to jestli funguje si pokud bude chtít otestuje každý sám.
Ale dyk jo,co člověk, to zkušenost,názor a každý tak nějak věří tomu svýmu..
Původní příspěvek od vousac já sem věděl že to neprojde :-) nevadí booster si kupuju nadále a jsem s nim spokojený to jestli funguje si pokud bude chtít otestuje každý sám.
Musím, ale vyzdvihnout skvělou chuť palic z kytek, které dostaly Top-Max.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Ahoj zemědělci..
jedu svoje první kolo a nakoupil jsem nějaký hnojky od Bio bizzu a trošičku mě zarazila koncentrace jednotlivých typů hnojiv. Chtěl bych se zeptat těch co mají s těmito hniojvy zkušenost jestli je normální, že grow složka je proti Bloom strašně tuhá, je to skoro jako kaše, sotva to teče a musím použít dost síly abych to vůbec nabral do injekční stříkačky. Bloom složka má konzistenci (normální) asi jako plnotučné mléko (až na tu barvu). Všechny bio hnojky (vč. enzimů a dalších doplňků) skladuji v lednici (při t 5 stupňů C, navíc vše zabalené do černé igelitové tašky kvůli světlu). Najde se mezi Vámi někdo kdo tohle taky vypozoroval (tudíš by to mělo být asi OK) nebo je třeba možný, že když to rozlejvali do flašek, že jsem dostal nějakou usazeninu ze dna nádrže ve které to připravili než to rozlili do balení ve kterých to pak prodávají nám pěstitelům, tím pádem by moje balení grow hnojiva bylo nějakým způsobem koncentrovanější než je standart. Kytky jsem nespalil, ale dával jsem jim jen 2 ml/l a vyrostli za dva týdny o 30 cm (těsně po přepnutí na květ). Ted dávám už jen 1 ml/l + bloom něco málo přes 3 ml/l, a dneska mi začíná 3. týden květu. A ted začnu přidávat topmax (zatim nebyly kačky ale v týdnu už budu moc holkám zase přilepšit