Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bacha vubec na cheapacky spinaci hodiny. Jsou ke kytkam dost nesetrny. jedny mi na kytky blikaly kdyz spinkaly.. nastesti se nic nestalo ale kdybych mel tropickou sativu tak je to hermafrodit.. staci malo je prehodit.
P.
v bauhauzu maji nove vetracky kupil jsem tam vcera malej 15cm dvourychlostni za 198kc nejakej star-fan melo by to byt nemecky ale pisou tam made in prc???
mi kamos radil že jestli potřebuju sodíkovku tak mam vylest na sloup nocniho osvetleni, je tam vse co je potreba, hlavne davejte bacha az budete padat dolu tak ne po hlave :-) v tech mensich je 70W a v tech vetsich je 250w)a v OBI maj čerpadýlko 500l/h za 250 ,-kc
Ja takle prisel k 70w ale obklikou....menili lampy u nas v ulici v centru za takovy lucernovy lampy a ty stary odvazeli, tak jsem se domluvil s tema typkama.Dal jsem jim 200Kc na pivo a za 10min sem ji mel domatakze jde to i jinak nemyslis?200kc neni tak moc za celej komplet a popravde kdyz jsem to rozmontoval tak bych te chtel videt jak tam visis na lampe- asi za jednu ruku abys druhou mohl sroubovat a sroubovat...to aby sis pronajal plosinutot muj nazor
PEACE
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.
krádež to sice je, ale narozdíl od těch co kradou poklopy od kanalů si myslim ze tohle nikoho neohrozuje, akorat sebe, a to uz bude pak jen moje blbost kdyz spadnu. PS: mam horolezecký vybyveni :-D
Původní příspěvek od plznik krádež to sice je, ale narozdíl od těch co kradou poklopy od kanalů si myslim ze tohle nikoho neohrozuje, akorat sebe, a to uz bude pak jen moje blbost kdyz spadnu. PS: mam horolezecký vybyveni :-D
Neohrožuje?ohrožuje řidiče ve tmě toho asi moc neuvidí co?
2:plznik
ze te hanba nefackuje. setris fakt na spravnym miste. cenu vybojky beztak prochlastas na kalbe. z cich kapes jsou asi penize na novou?
pako, doufam, ze spadnes a rozbijes si tlamu.
marnost
tenhle threadik lehce "onemocněl" nebo co? vratte se kluci k akcím a slevám.
(jinak ja někoho potkat jak visí na lampě veřejného osvětlení, tak ho asi setřepu a rozkopu.)
poctivá věc se žádných soudů nebojí.
schopný tvoří, neschopný poučuje.