Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dreaďo Zdravím, chcem pestovať outdoor s modelom Durbanom (nabudúci rok) a chcel by som sa opýtať, že kde je najlepšie sušiť takéto obrie rastliny... Nemám moc priestoru ani predstavu kde to sušiť, tak by ste mi mohli poradiť... Ďakujem
mno ja DP susil u mamy pod sukni, a nebo bych doporucil policejni stanici, pod lampou je nejmin svetla, znas to ne..
Človeče, veď tú rastlinu predsa nemusíš sušiť celú. Nastriháš na vetvičky, zavesíš a ideš. Hocikde, kde je teplota cca 16 - 22 °C, vlhkosť 40 - 50 %, hlavne tma a prúdenie vzduchu.
zaciatkom minuleho roka som ochutnal DP. velmi pekne zazitky, urobila na mna velmi velky dojem. teraz lutujem ze som DP nezaradil do tohtorocneho vyberu. ked bude vsetko OK, tak na buduci rok by to mohla byt moja priorita. musi o nej zistit nejake info.
hoj
to co tu čtu tak přístí rok jdu do nej taky..........
sem budu chodit pro incpiraci....
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
kazdopadne rostou ty kyti krasne, pestoval sem je ze seminek, ktery sem sel tejden pred zacatkem cervna a ted maj tak třičtvrtě metru a už se pěkně větví, budou z nich pěkný mackové... zkoušim to pěstovat na všechny způsoby (jedno políčko nefikaný, jedno fikaný a ve skleníku se bude croppit) takže pak provedu referát, co bylo nejúspěšnější
Tak pánové(slečny),dostal jsem semínka tohoto modelu přímo z Afriky,tak jsem na to zvědavet,předpokládam,že to určitě nebude zmutovaný pro brzký kvetení,tak to bude drobet boj,ale uvidíme,..mam to ve skleníku...za čas přihodim fotky...
Původní příspěvek od berrea kazdopadne rostou ty kyti krasne, pestoval sem je ze seminek, ktery sem sel tejden pred zacatkem cervna a ted maj tak třičtvrtě metru a už se pěkně větví, budou z nich pěkný mackové... zkoušim to pěstovat na všechny způsoby (jedno políčko nefikaný, jedno fikaný a ve skleníku se bude croppit) takže pak provedu referát, co bylo nejúspěšnější
To bys musel udelat vsem kytkam uplne stejny podminky, aby bylo hodnoteni aspon kus obektivny..venku nikdy tak neporostu jak v skleniku..atd.......
Tak toto je môj obľúbený modelík Budúci rok idem vysádzať iba tento model, proste dám do toho všetko, poprípade nakuknem sem, aby som sa niečo dozvedel, čo mi chýba... Proste DP je môj obľúbene
Zdravas, už som sa to niekde pýtal, ale odpovedal mi iba jeden, čo má skúsenosti s fem. seeds od Dutch Passion... Oplatí sa mi viacej zobrať 10 semiačok za 20 Eu alebo 5 fem. DP seeds za 42 Eu? Alebo mám zobrať oboje a dať sem report?
Keby ze hladas, najdes........
Zase : Su 2 modely od DP fem. ktore su na outdoor vyborneee.
Khola fem., Durban poison fem. - Ideme ich piatim rokom a spokojnost je velka. Semiacka kupujeme kazdy rok a klicivost byva cca 8 zrn...no na 90-95 % su to samice. S hermacmi sme sa este nestretli.
Khola sa v rastovej faze riadne vetvi sama od seba, po zastiknutirobi riadne kriaky. Je to viac sativova rastlina. su velmi stabilne ( tie iste rastliny rok co rok, vynimky potvrzuju pravidlo)
Kvitnut zacina v prubehu srpna, najneskor na zacatku zari. Je velmi odolna plisni, ma nedherne kvety nekdy az z oranzovymi pestikmi. Dozrava behem 7-9 tydnu. jej vynosy byly vzdy paradni, to jiste jsi myslim o chutovej strance vysledniho produktu. Minulej rok mela 11 % THC.
Durban poison ma vic indikoidni vzhled tvori velike masivne palice plne pryskyrice, na na rastovej fazy se velice malo konari proto je dobre ho aspon 2-3 x zastipnut a kus roztiahnut. Nejlepsi je nechat nekolik hlavnich konaru.
Chutove je natom vyborne...jemna korenista vune. Pri dobrym podzimu jsou palice k nerozoznani od indoor palic. Takisto je to velmi stabilna odruda. klicivost a smeice su na tom stejne jak u Kholy
Hadam bude stacit
Tyhle dva modely se urcite od DP oplati, a nech si hocikdo rika co chce na feminizovane zrnaod Dutch passion..tyhle jsou opravdu podarene na outdoor do nasich podminek. ( 5 let pesteni tyhle modelu )
No, práveže to mám od teba to info Teba som v príspevku spomínal No, to by malo stačiť. Napríklad ja bývam na juhu, kde je fatálne teplo, hlavne cez júl-august-september (30°C +), takže pri takýchto podmienkach, by sa mal dať vypestiť 3 metrový Durban bez problémov, všakže? Ja pôjdem asi len 5 seeds od jedného druhu, lebo nemám teraz až toľko peniažkov, preto idem teraz do Čiech na Moravu troška zarobiť No, tak hádam sa to budúci rok teda podarí DP bude moja priorita... A asi jediný model, čo vysadím