Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to nedokŕmené, zahnoj to čím skorej. Mám pocit že to je tvoj problém od začiatku.
Treba si uvedomiť že táto genetika si žiada viac hnojív, vodou to proste nespravíš. Nejaká indika by na tom šlapala normálne ale keď si sativa začne brať,treba to proste hnojiť.Normálne to zahnoj plnou dávkou na rast, poškodené listy už nespravíš, tie kytiz zahodia ale uvidíš že po zahnojení znova obrazia. Už by som to neprelieval vodou, čistá voda ešte zhorší stav, neverím že je to spálené...
Proste často zalievaš malými dávkami hnojív. Tak schválne, jednu zalej ec 1,3-1,4 ph 6,5 a minimálne 3 (slovom TRI) dni ju nechaj napokoji! toto je dôležité, dokonca sa nič nestane ked to necháš trošku privadnúť, fakt, po zaliatí sa za 2 hodky zvednú akoby nič a frčia dalej.
Ja by som to zrobil na všetkých ale tak skúšaj bádaj sleduj!
No není to moc. Co je to v tej hlíně dávám jen vodu.Nikdy jsem se nebál to vosolit.Pokaždý jsem měl čistej kokos.Hlínu a klony mám poprvé a řídím se radami od vás.No chtěl jsem to dorovnat tak cca. do 1,2 EC.Musím bejt opatrnej.3 ml už je moc.
jo tohle se mi uz parkrat stalo, ty cepele pripaleny, to znamena nedostatek drasliku, spalej se bunky v listech pac list se v tech mistech prehriva a nemuze efektivne odparovat, nekde jsem to cetl pred casem, mne tenkrat trochu pomohlo, proplachnuti substratu, a opjetovne prihnojeni, ale ja pouzival jiz jednou jety subtrat v kterem bylo zrejme moc fosforu nebo neceho co blokuje prijem drasliku.. gl
Tak jsem dal lehce přes 1ml na rozjezd.Pak budu pokračovat s jedním a nebo vodou-podle toho co to udělá.
Jestli se pletu tak ten 1ml by zásadně ublížit neměl.
Taky myslím za jeden ml je tak akorát.. Každopádně k řadě že na to nemáš tři dny hrabat jen rosit se připojuji. Jennesouhlasim stim že můžou povadnout to by se stávat nemělo velmi je to spomalí dělej jak sem ti plsal potěžkej květináč a jak bude lehkej tak vydatně zalej a takhle furt dokola.
Minimálne to nechaj na pokoji než to nepreschne.
Vofčáku, zavadnutie je možné až pri totálnom vysušení, a to len za predpokladu že kitiz chlastajú a rastú, tým pádom už bude dole koreňový bal, ktorý to v pohode vydrží.Tak nejak som to myslil 3-5 dní bez zálievky vpohode. Ono tým postupným presychaním postupne stúpa aj EC a samozrejme vzduch a to kytkám chutná. Preto som radil ako prvú záchranu na preliate kytiz zahnojiť , ale poriadne.. 1ml je málo.Takže teraz nežačnú papať ako sa patrí ale zase sa korene váľajú vo vode a odmietajú zálievku. Ke´d to necháš pár dní na pokoji je tu šanca že sa to spraví, no samozrejme sa to neúmerne predlžuje.
Si preber ža malé semienko zvládne kompost/hnoj na vesnici u babči a rastú z toho monštrá. Ty máš hlinu z kaufu k tomu nariedenú perlitom (to nie je all mix,len k tomu dávkovaniu), sadenice cca 25 cm odhadom, pod 400W a bojíš sa zahnojiť...
Proste začarovaný kruh.
Ešte by som to tipoval na mäkkú vodu s malým EC, kde sa mi osvedčili vyššie dávky hnojek, než sa v kŕči držať tabulky.
Držím palec , bojuj!
hlína z kaufu nemůže bejt nahnojená?... teda co má nevim, ale rozhodně může. Např substráty na pokojovky sou nahnojený až až. A nakonec řízlej perlitem je i allmix...
jinak bych i souhlasil... jenže zase, malý semínko neni klon... ano, to vyroste klidně v hnoji, ale píchni do hnoje zdravej klon a bude to smrt. A tyhle zdravý nejsou... já nevim no. Sám nemam žádnou radu a nechci tu zbytečně flejmit, ale že by měly málo živin se mi nezdá... spíš si myslim že je jinej problém a nechtěj ty živiny papat.
Ten cannazym... kořenum udělá dobře a měly by začít líp papat. Pak bych se nebál jim dát i víc.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Rozhodně přesadit do větších květináčů dodat mikroprvky ten cannazim určitě taky pomuže, nechat týden co se bude dít až to proroste kořeny tak začít teprve hnojit. Na hlíně z Kaufu s perlitem určitě neni nic špatnýho.