Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No celkem mame boxy 3 (90x90x55*90x90x100 a 120x120x200 a jeste jeden chceme udelat [asi 100x100x150]) takze prostor mam,o to nejde ale chtel jsem jak jsi psal nejakou ,,Kuriozitku" kterou bych si drzel proste jen tak (ne na vynos ale na chut). Ale jak jsem psal,je to zatim jen napad a realizace by byla mozna az nekdy! Testoval bych to stejne nejdriv doma. Proste to byla jen myslenka,jsem do toho zapalenej a nejradci bych si kytky nacpal vsude pak bych byl spokojenej.
Zdarek, pěst v kabině kamionu by teda mohla být pěkná kuriozitka
Jen tak mimochodem kdyz jsem v létě letěl na farmu do UK tak sem omylem privezl asi 5g skerka zapomenutyho v drticce. A nic
Jinak nevim jestli se můžou prepravovat rostliny letadlem, ale rezy nemají jeste THC a daj se považovat za techniku tak proč by sis je nemohl nekam odvézt letadlem ?
Prozradis mi kam schovavas provarovy věci kdyz jedes autem do UK ? Já nadtim premejslel a nejmíň nebezpecnej mi pride bus. Kdyby neco tak se k tomu baglu nebudes hlásit..
Mimochodem nevyzkoumals kolik tam stoji mj na ulici ? Já tam kupoval 0.9 za 10£ a po dvou měsících sem se těšil domů na kurivo za 200kc
Podle meho názoru je pěstovat noname semena co vypadnou z pytle nic moc a udělal bych to jen kdyby se mi ten model hrozne moc líbil.
Kdyz uz dotoho půjdeš tak to asi bude chtit zařídit aby měla kytka co nejmíň stresu což je spoustec hermateni..
Kdyz se v palce dělali semena tak ta kytka na které to rostlo byla určitě vic nebo min hermous a je dost velká šance že semena budou mít v genech zakodovanej sklon k hermateni..
Koupit si pár semen ze seedbanky uz dneska neni tak drahá záležitost a máš relat. Jistotu že to bude stát za to.
No a kdyz uz jsi v UK tak bys měl zvážit to že by sis držel nějakou vlastní matku abys nemusel jezdit do čech pro rezy ne?
Anuvin: jasne,ja mam taky u sebe nejaky to G na cestu kdyz letim domu ale ne pul kila pro svoji potrebu (nekolyk malo g) to je v pohode ale hlavne! to nikam neschovavej,proste to nech v drticce a hod to do pytliku (aby to nevonelo po celem letadle) no a do kapsy. Jen si neber zeleznou at nepipas! Nejlepsi zpusob prepravy? Kamion a jeho sofer! Nikdo nemuze jen tak prijit a rict,vslekni se do naha a my te zkontrolujeme (prohledame) Proto pisu,vzdy to nos u sebe! nikdy to nenechavej v aute nebo to v nem neukryvej (Auta tam projizdej pres rentgen,psy a pak celni sprava ale ty cekas na vysledek kontroly v kancelari a kdyz nic nenajdou v aute nebo v zavazadle tak odjizdis) takze vzdy u sebe a nedavat jim duvod (kdyz budes mit ocy rude jak kralyk s mixematozou tak te maj!) jinak autobus neni spatnej napad ale bacha na cestujici! Lyde koukaj a pamatujou si! Autobusem jsem nikdy domu nejel,takze nevim presne ale jak jsem psal- za pet g te nikdo nezavre a hlavne neschovavat! Oni uz vsechny ty schovky stejne znaj,takhle je neojebes! Nejbezpecnejsi zpusob,vse u sebe! Ta cena souhlasim 0.8-0.9g za deset, pul unce za 100-120£ a unce tak od 180 - 220£,Vetsinou to jsou takove sracky za jsem zacal pestovat! Proste 10£ za mokre a nedozrale huleni,bez vune. Od anglana to docela jde ale je tu miliony polaku a ty to kurvjej jak to jde a jeste takove sracky co maj strikaj vodou nebo spritem (zvedaj si tim vahu) a jeste ti tvrdej jak je to super huleni! Myslim ze kazdej bude vedet uz jen kdyz pisu Polak co to znamena.nebo ne?
Anuvin: chci si drzet svoji matku,jasne ale domu jedu az tet na vanoce a pestovat jsem zacal pred mesicem (+/-) Mozna si udelam matku tady z tech Ultimate co nam tet jedou. Ty klony z cr bych chtel proto ze doma budu mit vetsi jistotu toho ze kupuju to co kupuju, a hlavne bych kupoval jen od clenu z grower.cz a to uz jen proto ze se tady muzu kouknout co a jak a taky na spolehlyvost matkare atd.
Anuvin: tak jsem dnes byl nakupovat nejake smazeni (poslu foto) 1.6g za 20£ cejtim z toho zem a koreni,na chut docela v pohode (slabe vane zaparenim,nebo neco jako hniloba) [buch vi co to je] no a funguje to tak nejak,zadna slava,sel bych spat,takze nic na party,proste prumerna travka spatne skladovana (asi).
Tak a tet zpet k mejm Ultimate Jsou proste husty! za dva dny zase 6cm!
Dnes kamos navecer pred vypnutim zalyl tri kusy (ty nejvetsi a jen 200ml/kytka,pouze cista voda ph 5.8 ostatni jeste v pohode,uz sice nejsou mokre nebo hodne vlhke ale zalejt jeste nepotrebovaly,kamos dvakrat dene strika pouze vodu (5.8ph) a to jen tak z lehka.
Teplota den 25,8 a noc dnes 17,8 asi pred hodinou,tak jsem pritopyl,cekam o kolyk se zvedne. Kdyz jsem je fotil (cca 5min. max) tak se teplota zvedla na 18.1,tak jeste hodku a dopostnu to,at mam jistotu.
A tady uz nejake fotky,predem se omlouvam je to focene vecer (cca 30min zpet v oo a neco takze po trech hodinach spanku) a nechtel jsem tam roznout
Den 4 12/12 Svetlo= 250w/mh grow o vykend dam 250w/Hps kvet
Původní příspěvek od Pokuston A jeden uz mame,takze budou tri v boxu,jeden nasmeruju na lampu a dva do kytek.
Ahoj.Co jsem tak vypozoroval u sebe, fučet přímo na kyti není fajn klipsnáky mám 2 .jeden valí na světlo a druhý mám na míchání vzduchu v boxu fouká těsně nad kyti. Přímo na kyti bych dal takový ten vertikállní co se otáčí ale foukat stále na jedno místo raději ne.. pak to nechce růst. jeden bych dal co nejníže drůhý nad kyti a třetí na světlo .) maj sa!