Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravicko....nevite nekdo cim muze byt ze se na listech delaji suche fleky az do tmava . postupne pres cely list ktery uschne..nejdrive jsem to mel jen na par listkach behem tydne je to na vsech kytkach.
je t 5 dni co prorostly korinky kostkou rokwool a dal jsem je na rohoze. koreny jsou prorostle do rohoze ale kytka se zastavila a bojim se ze do tydne bude ponich..:-(..
to jsem měl přesně taky, ale jen na prostřední kytce, ostatních osm bylo úplně v pořádku,takže ph, ec a podobně jsem zavrhl. nechal jsem ji tam, a vypustila jen jednu delší větvi ale jinak je bezezměny. Myslel jsem si že to je nedostatečným prokořeněním, ale když říkáš že to je v pořádku, tak nevím no...někdo zkušenější ti určitě poradí.
To gogoslav,
vypadá to na listovou plíseň,
-nepíšeš jakou mají vzdušnou vlhkost (předpokládám,že to máš v nějakém boxe) a jak to zalíváš. Třeba by postačovalo nechat RW kostky troch proschnout aby bylo v kořenovém systému víc vzdušnosti,pokud nedáváš čistou vodu ale mícháš hnojení,tak to nemusí slabý kořenový systém skousnout.
Takže dej víc detailů,tím se může upřesnit diagnóza.
Pokud ti tady nikdo neporadí,skus třeba požádat přes PMko některého moderátora,kluci jsou ochotní a jak si najdou čas tak odpoví.
Vlhkost je asi 60% zalyva 2x pred noci a pred dnem naredenym risotonikem
... Zda se mi ze je to ze dne na den horsi ...:-( je to v boxu svetlo 600w teplo den- 26/27
V noci 18/19 rosim jen na noc.
Původní příspěvek od gogoslav Vlhkost je asi 60% zalyva 2x pred noci a pred dnem naredenym risotonikem
... Zda se mi ze je to ze dne na den horsi ...:-( je to v boxu svetlo 600w teplo den- 26/27
V noci 18/19 rosim jen na noc.
A co dostávají jíst? Rizotonic je kořeňák.. už pátej den je držíš o hladu, z čeho má rúst? No tak roste z živin uloženejch ve spodních listech a ty odcházej.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
daval jsem jim hnojivo jen postrikem na listy...redene bylo dostatecne myslim, protoze jsem nechtel davat malym kytickam velkou davku( nebo standartni), takze jsem redil o trosicku vice..
nechtel jsem zalyvat z duvodu ze jsou asi prelite..:-(....pokud nekdo vite jak toto nejak rychle vyresit a dostat prebytecnou vodu z rokwoolu, budu vdecny za radu...
dale se mi obevilo na kostkach zelene fleky..jak rasy...predpokladam ze je to plisen...vite nekdo o hodnem prostredu nebo postupu jak se toho zbavit...?
....s rokwoolem nemam zkusenosti je to prvni pokus. bylo mi receno ze pokud maji kvetniky odvod vody, tak ze nelze prelit....skutecnost je asi trohu jina..:-(..drzel jsem se rad a ted nestacim napravovt problemy/skody...-(
To je kořeňák, ne hnojivo.. udělej lepčí foto problému, na listech jsou zřejmě skvrny po postřiku a zmíněné fleky se mi špatně identifikují.
Ale jestli myslíš to světlání okrajú na jednom ze spodních listú. To bude genetická odchylka. Nestresuj z toho a v klidu dojedeš.
Mám ty klony 3 dny, přesadil jsem je do BioCanna Bio Terra plus a nic kromě toho BioRhizotonicu jsem tam nedával. Tady je snad lepší fotka. Žádný postřik na nich není. Dík
Mám ty klony 3 dny, přesadil jsem je do BioCanna Bio Terra plus a nic kromě toho BioRhizotonicu jsem tam nedával. Tady je snad lepší fotka. Žádný postřik na nich není. Dík
Tak to jsem ještě neviděl.. je to i na novejch listech?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
NA listech se mi delaj tecky takovy rezavy tecky a listy jakoby zesvetlej , ale jenom treba pulka listku nebo rapiku . Nvm co to je este sem nemel , a na listech sou takovy bily carky , ale to mi prislo ze je usazena voda , tak nvm.
Kytky vypadali super , kdyz byli na rustu . Ted sou 19 dni po prepnuti na12/12 a kvetou asi 11 dni . Nvm hnojeni , ph a takovy veci funguju uz dva roky porad stejne a tohle se mi nikdy nestalo u zdany odrudy. Tak prosim poradte . Jestli to neni nakej hmyz sem este premyslel , dvakrat sem si vsiml , ze mi z boxu vylitla takova mala okridlena potvora , ale , kdyz sem po necem partal , tak sem nic nenasel , akrot ty rezavy tecky sou jakoby z obou stran listu , ale jinak na spodni strane listu nic neni podle me.
Jo, ale ne na všech kytkách.
Fotka bez ruky je jiná kytka, to jaksi divně žloutne, fotka s rukou je stejná kytka.
Ahoj.
Zrovna to mám taky. už jsem to měl na řízcích, když jsem je donesl domů a nezbavil jsem se toho do teď. jsem ve 20dni květu.
kdesi jsem četl, že to bude nějakej druh plísně, ale na postřik to nereaguje. listy jsou světle zelené a flekaté, jak zebra. kroutí se na tu stranu, kde světlaj.
už to nestříkám a to, co tak zesvětlá a začne se kroutit odstřihnu a je
ostatní listí krásně zelené a prospívá.
čau lidi co myslíte že by tomu mohlo chybět? nějaká blokace živin vlivem ph myslim, protože ho nijak neupravuju ani neměřím a pražská voda má kolem 7 mi řikal kámoš.