Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak co plánujete já osobně 5ks lemon juice expres od Humboldt a 5 ks Bubák kush auto též Humboldt ve 2o litrových květináčích na zahradě hlína plagron hnojiva tez
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Zdravím
Tak já má nachstaný toto:
Dutch Passion- 3xAuto Glueberry
3xAuto Mazar
Buddha Seeds-3xSyrup
Bomb Seeds-5xTHC Bomb Auto
Sweet Seeds-4xDevil Cream Auto
World of Seeds-2xNorthern light Auto x Big Bud Auto
Všechno sou to feminizovaný semena.Jestli má někdo s něčím z toho zkušenost,může se podělit.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravím všechny pěstitelé nejkrásnější květinky na planetě
Jelikož už jsem postaršího data výroby(42 let) a v životě jsem nevypěstoval ani cibuli,tak bych se chtěl zeptat jaká odrůda AF je nejlepší pro pěst venku.
Nejde mi ani tak o výnos,ale o to aby mi vůbec něco vyrostlo.(mám jen pro svoji potřebu)
Po dlouhém bádání na stránkách jsem vybral tyto odrůdy:
AUTOMAZAR - FEM. A SAMONAKVÉTACÍ SEMÍNKA DUTCH PASSION
WHITE DWARF – SAMOKVETOUCÍ SEMENA KONOPÍ BUDDHA SEEDS
RED DWARF - AUTOFLOWER SEMÍNKA KONOPÍ BUDDHA SEEDS
SYRUP - AUTOFLOWER SEMÍNKA BUDDHA SEEDS
CRITICAL JACK AUTOFLOWER - FEMINIZOVANÁ SEMÍNKA DINAFEM
SWEET SKUNK AUTO – SAMONAKVÉTACÍ SEMÍNEK SWEET SEEDS
WHITE WIDOW AUTOMATIC – FEM. A SAMONAKVÉTACÍ SEMÍNKA DINAFEM
Rád bych věděl jaké máte s tímto zkušenosti a co by jste mi doporučili jako totálnímu začátečníkovi.
Co jsem tu pročítal,tak bych je dal ven ve 10 litrových květináčích.
Květináče jsem zvolil proto,že máme nekvalitní půdu a žijí tam mravenci.
Další otázka se týká schování kytek před zraky kolemjdoucích a hlavně dětí.
Je možné(a jaký by to mělo případně vliv) kdybych zjednodušeně řečeno zatloukl čtyři 1-1,5 metrové tyče jako ohradu a uzavřel tím prostor pomocí ČERNÉ strečové fólie?(vliv většího tepla) vrch zůstane odkrytý.
A jaký vliv na kytky má dešťová voda?
Snad nebudu za totálního blbce,ale nic nechci podcenit.
Sam mam s automaty zatim jen rocni zkusenosti, ale taky jsem hledal informace o nejlepsich automatech dle uzivatelskych recenzi a z toho co jsem zatim nasel je:
Automazar - dutch passion
Magnum - Buddha Seeds
Auto Green Crack - Fast Bud Seeds
Deimos - Buddha Seeds
ze zvedavosti bych chtel vyzkouset:
Glueberry - novinka od dutch passion, ktera obsahuje geny Gorilla Glue, tj. paradni kush!
Auto Cinderella Jack - novinka od dutch passion, pry velky obsah thc na automat.. taky geny
citace:
Původní příspěvek od topyc Zdravím všechny pěstitelé nejkrásnější květinky na planetě
Jelikož už jsem postaršího data výroby(42 let) a v životě jsem nevypěstoval ani cibuli,tak bych se chtěl zeptat jaká odrůda AF je nejlepší pro pěst venku.
Nejde mi ani tak o výnos,ale o to aby mi vůbec něco vyrostlo.(mám jen pro svoji potřebu)
Po dlouhém bádání na stránkách jsem vybral tyto odrůdy:
Rád bych věděl jaké máte s tímto zkušenosti a co by jste mi doporučili jako totálnímu začátečníkovi.
Je možné(a jaký by to mělo případně vliv) kdybych zjednodušeně řečeno zatloukl čtyři 1-1,5 metrové tyče jako ohradu a uzavřel tím prostor pomocí ČERNÉ strečové fólie?(vliv většího tepla) vrch zůstane odkrytý.
Přeji hezký den. [/B]
moje zkusenosti s AF pochazejicich od zapadnich seedbank X levne ceske naturalseeds etc., jsou asi takove, ze si nemusis priplacet za zapadni kvalitu. Vyjde to nastejno a o dost levneji . Od natural seeds je dobrej treba Automazar.
Jinak ta folie samozrejme dobrej napad, pokud to nebude ovsem napadny, jako co to vlastne je a co je v tom :-) Pestuju na balkone a nejvetsich teplot se me dari dosahovat ve velkem cernem kvetinaci (mam v nem hozeny predpest v kelimkach), ktery ma jeste pruhledne viko na vrch. Ted kdyz bylo 20c, mel jsem v kvetinaci pres 50c. Akorat nevyhoda je , ze kytky se pak tahnou strasne moc za svetlem....
Nebo si kup nejaky parnik a ty strany do ulice zakrej tou cernou folii, at se kytky tak netahnou nahoru.