Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mam plany s DURBAN POISON - /DUTCH PASSION/
+ nejake NONAME , ktore vedia pekne prekvapit
+ este nieco sa do maja poriesi
... mam v plane aspon 4-5 polička po 5až 10 rastlinkami , kedže minuly rok ma obrali čorkari o vsetky 45 rastliny /samičky/
uz wiem ze 70 rastlin na jeden flek sa nevyplati ... a hlavne ked maju 3,3m
Cagos growers
Tak ja planuju kazdopadne tak 10-15 rezu a mam asi 10 semen no name tak uvidime co se z toho vyklube!doufam ze to letos holky pojedou jak zbesily s maximalnim vynosem pac minulej rok se mi moc nepoved At to roste
ja...4 brainstorm feminized od dutchP...subtrakt: kaktus- zem piesok zeleninova a kvetinova zem perlit troxa raselini...a este xystam okolo 8 rastlyn dakam k vode..aby my daco ostalo ak sa nieco dojebe...
,,,,scera som dorazil s viedne s BUSHPLANETu a mooosem doporucit seckim.......nie ze ostatne growshopi by neboli good ale tento ma naj vyyyyber so seckeeeho a este ktomu niekde pri viedni otvaraju najvecsie garden centrum v okoli viedne,,,,,dostanete sa tam poA2....dialnici.....a doniesol som si........nebula dutch passion.......narocne na rast a slnko ale je.......passion1 dutch passion,,,,,,frisian dew,,,dutch passion.....a zod white label....double gum.....a chystam predpestovat na 2 tyyysdne aspom nemooosem dlhsie proste,,,,,,,a 1.apriilovi tyyysden iduuu asi von,,,,,,,unas byva us dobre pocasie teda bes mrazov.....sam som svedavi na tuto sezooonu,,,,keep growing
Moja zahradka 2010:
Colour mix #1, Colour mix #2 od Dutch Passion,
Orange Bud 5ks regular taktiež Dutch Passion,
The Pure 10ks regular od Flying Dutchman.
Hi hi už jsem se rozhodl co letos přibude za novinky k odskoušeným modelům:
Kandy kush (OG Kush x Train Wreck (T4))
Cole train (Jasmine x Train Wreck (T4))
Querkle (Purple Urkle x Jack The Ripper)
Vortex (Apollo 13 x Space Queen)
Si založim takovej menší Californskej koutek! No a uvidíme jak to u nás v Čechách daj tyhle americký převážně idoorový modelky!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Chcel som sa ešte opýtať na grower a semená, ktoré majú v ponuke... Má to niekto odskúšané??? Teda či sú napr.: Durban Poison fem. od Dutch Passion naozaj od Dutch Passion..?
Smbog
skunk 1
apollo 11
Sweet Tooth 3
Hedgehog
Pepr
pak pár semen co mám z loňského outu nekontrol. oprc GWS x Passion 1, a taky by mi ještě měli přijít asi fem. semena od Soft Secrets co sem vyhrál ale už na ně čekám nějakej pátek tož nevim..
ještě se ovidí..