Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Grunger Já jen nechci dávat peníze špatným lidem... proto pěstuji...
no, tak jsem si sehnal to vápno hodně na jemno, teď bych potřeboval trošku poradit jak moc je posypat.
Mám 11l hlíny v květníku.
Průser je ten, že jsem ho přidal do vody změřil pH a nezměnilo se, tedy v prvních 2minutách.
děláš blbosti, ten přípravek stojí kolem kila a já dávám třeba na 10l jen 2ml a je to bez problémů, stim vápencem to asi nevychytáš bo se bude blbě rozpouštět a je to spíš když si mícháš substrát než tim ovlivňovat každou zálivku. http://www.growmarket.cz/produkt/es...hydroxide-250ml
Tak a je to, kytka ve finiši a začala těžce žloutnout, připadá mi ale, že to je normální přecijen žloutnou jen ty největší listy nad kterými jsou ty největší palice... hlavně ty menší palice, jejich listy jsou pořád krásně zelené... tak já nevim... kytky trpí nízkým PH... ale teď z ničeho nic začala většina takto žloutnout.
Jinak přemýšlel jsem na záměrném poškozování květu v ranném období... na fotce je přesně vidět co to časem udělá...
Zdravím, na kytce se mě objevilo tohle, naposled jsem hnojil pred 10dny, myslel jsem že to bnude přehnojením, ale nepřipadá mě žy by se to zlepšovalo. PH by mělo bejt v poho. nevim co stim, díky za rady
(kytka je 35 dni na rustu, v hlíně)
Původní příspěvek od 46, XY Grunger: dusík to určo není (ty žluté špičky malých lístků v paličce, zelené žilky). Hoď pH nahoru, v této fázi květu může jít klidně na 6,6 - 6,8.
Lukinak: IMHO opravdu přehnojený (draslík, fosfor), ono se to projevuje opožděně. Jestli se to zlepšuje poznáš a nových listech.
asi_sem_moc: to bude nedostatkem světla, dělá se mi to taky u kytek, které jsou nejdál od světla, vlhkost mám přes 60%.
No to nevím, já bych právě řekl, že to bude přesně naopak, dělají mi to spíš lístky které jsou blíž... Měl jsem to stínidlo tak 8-10cm nad kytkama, teď jsem ho zvedl tak na 15-18cm, tak uvidím co to udělá, jestli se to zhorší, tak máš pravdu... Ale taky se mi zdá, že je to jak u kterych... Někdo další s radou pls?
46, XY - nic ve zlým, ale nechápu jak si můžeš být stoprocentně jistý že je to přepálený fosforem, když ani nevíš jakou má TR&NL teplotu,vlhkost, médium. To by mě zajímalo... ?
cua hele teplota 28 stupnu a vlhkost 50% hnojim to plagronem na kvet jinak nevim co je to nevim co je to P+K kdyztak mi to vysetli diky tohle je moje druhy kolo to prvni bylo bez problemu a hnojil sem to stejne a stejnyma hnojkama
Tr&NL : no jo, ale každá odruda má jinačí nároky na výživu.Mě se něco podobného třeba stalo u Power Plantu a Super Silver Haze.PP začaly žloutnout a SSH byly krásně zelené, tak sem jim přihnojil a vypadaj, že budou ok.Jinak velkou roli hrálo to, že jim byla asi zima.Nepohlídal jsem si teplotu a při nižšíh teplotách je omezený příjem dusíku... což znamená žloutnutí