Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja pouzivam vyhradne znaky OCB, jak 100´s, kratky tak i role ta je podle me nejlepsi co na trhu je, jediny co se ji vzdalene priblizuje je role Smoking Deluxe. Ale jinak OCB fOrEwEr. Peace, man
Tak tohle mně dneska rosekalo. Mezi letákama o výbojkách v mém oblíbeném G-shopu najdu tohle
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
No to by mě zajímalo, kde se daj sehnat bílý OCBčka.......neví to náhodou někdo???............u nás seženu stěží OCB Premium( maj to ve dvou trafikách v celym městě ).......Ale ty bíly to musí bejt Luxus - natural Arabic gun...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
bílý OCB jsou fakt na hovno, maj diwnej nepříjemnej papír, ze kterýho se IMO nemotá moc dobře..
to už jsou lepší party in house, co byly jednou v reflexu..
a to nekecám..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
no já nevim...před nedávnem jsem byl nucenej do smokingů balit...a vida, zvyknul jsem si na ně, a dokonce se mi do nich balí celkem stejně jako do OCBček
smouky byly dlouho super, ale pak jedna várka vůbec nelepila, cimž si to u mě kluci ze Španělska rozházeli a od tý doby pužívám jen rollsy Millenium z mýho oblíbenýho shopu..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
futeW:
být tebou, tak přejdu na rollsy..
zvykneš si na ně rychle, to ti garantuju..