Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak máš miesto koncentrátu v hnojkách zriedeninu. Dobre si to premiešal?
100:200:300 ml sa dáva na 100 l To, čo uvádzaš je dosť špatné. Okrem toho neverím, že z vodovodu vytečie 0,09 To neni možné! Najpravdepodobnejšie tipujem , že máš odfajčený Ec merák. Nemáš tam prepnutý nejaký iný rozsah?
po kytkách bude, ak im dáš trojnásobnú dávku hnojiva....
keď zmiešaš hnojku v danom pomere a v danom množstve, tak jednoducho nemůžeš mať iba tretinové Ec! Buď máš zriedený koncentrát, alebo je chyba v meraní, či v interpretácii merania.
já tam toho taky musel dávkovat víc,sice ne trojnásobek..protřepané flašky vždy než dávkuju a zkalibrovaný ec metr před začátkem kola..ještě mě napadlo Die Antwoord při jaké teplotě ty flašky uchováváš?..já je mám normál v pokoji,ale jidb píšou že se mají uchovávat v chladu,tak nevím jestli by tohle nemohlo mít třeba vliv.
Kdyz jsem dnes delal vodu tak vstup 0,1ec a davkovani pro rust. Ec 1,6 jsem mel ec jen 1,3 a na 1,6 jsem se dostal az kdyz jsem pridal Acka 10ml navic a Mka o 5ml navic na 10litrovy kybl.
nepřidal když už jsem byl na 1,6 ale byla to poslední růstová zálivka a zítra už bude květová,tak se to"vyrovná" a nebude to mít nějaký extra vliv si myslím.
Ja valim destovku, ec0 . hnojky jidb . na deset litru 10/20/30 ml a.m.b . vysledny ec je vzdy 1.9. Uz se ji skoro vycerpal, tqk doufam ze zacne poradne prset :-D
Bitir zvyšuješ postupně ec ?nebo první květovou dáváš hned ec 1,9?(možná blbá otázka,ale abych v tom měl jasno :-D )...a stou dešťovkou mám naštěstí zásobu cca 60 litrů,naštěstí zasněžilo a pak to začalo tát tak jsem vypojil rýnu ze střechy a napouštěl kyble + jsem sbíral sníh :-D ..vidět mě sousedi tak si musely klepat na čelo co zas výmýšlím za kktiny že tahám kýble plné vody do baráku :-D :-D ...
ja osobne na 1.9 zvysuji, nehouknu to tam hned.... rust jedu od 0.8 po 1,4 a kvetovku zvysuji kontinualne. uz se stalo ze sem to mrdnul rovnou na 1.9 a par kytek jsem spalil. zalezi od genetiky, nekterých se to netklo, jine dostali fakt pres drzku