Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
cudas
Stálý Člen

Karma uživatele cudas - 64% PěstitelskáKarma uživatele cudas - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

hele pokud pěstuješ in .Tak by to mohlo být třeba tím že pokud zaliješ kytitku při rozsvíceným světlem a ulpí ti na listech voda .Tak ta voda ti udělá na listech fleky.

pravda je tam někde venku,šel jsem ji hledat

Old Post 05-11-2009 v 11:28 AM
cudas je offline   Profil uživatele cudas   Find more posts by cudas   Foto galerie člena cudas   Click here to Send cudas a Private Message   Add cudas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmicgirl
Stálý Člen

Karma uživatele cosmicgirl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

ty fleky jsou uschle a mrtve...nevim jestli to muze udelat voda.

Life is sick...Dogs cough...Bees sail...Birds hack...Trees saw...Woods cry...Men die...Ticks try...Books lie...Ants fly...Goodbye

Old Post 05-11-2009 v 12:02 PM
cosmicgirl je offline   Profil uživatele cosmicgirl   Find more posts by cosmicgirl   Foto galerie člena cosmicgirl   Click here to Send cosmicgirl a Private Message   Add cosmicgirl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 227

jedeš hlínu?přelití?na hnojivo to nevypadá...jak je to dlouho,objevují se i na vrchních listech?

EDIT:
tak z tématu "Podivne prerostle listy" sem se dočetl že jedeš hlínu,400W...já bych to střihnul a počkal pár dní jestli to bude pokračovat..
a můj názor že to moc řešíš

Old Post 05-11-2009 v 12:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dogg128
Stálý Člen

Karma uživatele dogg128 - 86% PěstitelskáKarma uživatele dogg128 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

mám podobní problem tiež sa to začalo najprv takto teraz to mam už skoro na všetkich staršich listoch nechavam ich tak a po čase ostrihavam prikladám konečnu fazu

Old Post 05-11-2009 v 12:34 PM
dogg128 je offline   Profil uživatele dogg128   Find more posts by dogg128   Foto galerie člena dogg128   Click here to Send dogg128 a Private Message   Add dogg128 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dogg128
Stálý Člen

Karma uživatele dogg128 - 86% PěstitelskáKarma uživatele dogg128 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

a začiatok ale bude to asi fakt tou vodou lebo to začalo až potom ako som rosil

Old Post 05-11-2009 v 12:38 PM
dogg128 je offline   Profil uživatele dogg128   Find more posts by dogg128   Foto galerie člena dogg128   Click here to Send dogg128 a Private Message   Add dogg128 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmicgirl
Stálý Člen

Karma uživatele cosmicgirl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

Faktem je ze je to pouze na spodnich listech...prelitim to nebude davam si pozor. Kytky jsou tak 3-4 tydny stare...mozna to moc resim ale radeji to budu moc resit nez moc neresit :-D

Life is sick...Dogs cough...Bees sail...Birds hack...Trees saw...Woods cry...Men die...Ticks try...Books lie...Ants fly...Goodbye

Old Post 05-11-2009 v 13:09 PM
cosmicgirl je offline   Profil uživatele cosmicgirl   Find more posts by cosmicgirl   Foto galerie člena cosmicgirl   Click here to Send cosmicgirl a Private Message   Add cosmicgirl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Dotaz POMOOC...JSOU TO TŘÁSNĚNKY? Příspěvek č. 231

Pánové (a dámy) prosím o radu...
Nafotil jsem mého škůdce..myslím si dle všeho, že se jedná o třásněnku, ale někdo kdo to již měl, tak jistě vypálí od boku s jistotou.. (myslím, že MF23 řešila totéž na začátku)

Přikládám fotaz...1 - je tam ožer, který je zalepený (zastříbřený) a na tom jsou asi ty mnoho zmiňované bobky.. ožer časem zhnědne (někde).

2 - fotka aliena pod lupou a na makro.. nenechte se zmást, tvor je cca 1-2 mm dlouhý a cca 0,4 mm úzký..trvalo mi ho najít poprvé...

A teď to hlavní..hned jsem to postříkal opravdu důkladně SpruzitemZDE LINK (pomáhal mi hodně i na svilušky) - dal jsem tam 1 litr nápoje - naprosto a na 99,9% prostříkáno a stejně normálně ty mršky přežili... je pravda, že jich tam najdu tak cca 5-10 denně na všech kytkách (60-100cm-box), ale vadí mi to...ještě počkám 3 dny (7 dní od Spruzitu) a dám jim S. znovu (možná mi vylezli noví jedinci, jelikož nejsou nikdy ani zbarvení - spíš jak průhlední) - prozatím je sbírám manuálně.

Tak prosím, prosím rady...
1.jsou to třásněnky??
2.máte zkušenost ?
3.tak sem s opravdu osvědčeným receptem..

Moc díky i za ty co jim to tu pomůže v budoucnu...

Mějte se fajn a ať Vám to roste...

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Naposledy upravil Ray.Wost 10-11-2009 v 18:33 PM

Old Post 07-11-2009 v 18:41 PM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maikl
Nový Člen

Karma uživatele Maikl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

Nazdar hosi.. mam taky problem.. zacinaju mi vysychat konceky a kraje listkov na jednej z mojich kytiek ..pohladal som toho uz dost tak som sa rozhodol napisat sem a ukazat vam ako to vyzera, videl som uz vela podobnych fotiek - problem s prehnojenim ale toto nemoze byt moj problem..

- mam to v Grow-mixe od Plagronu
- este som nehnojil (ze by prave koli tomu malo draslika ??? -neviem, ale myslim si ze nie )
- poda by mala byt vzdusna a nepreliata (kontrolujem si zalievanie)
- korene ako poskodene nevyzeraju ani si nemyslim ze by boli nicene nejakymi skodcami
- obavam sa ci to nieje nahodou problem s pH alebo EC ale to bohuzial nemam ako kontrolovat.. aj ked nemyslim si ze by to mohol byt tento problem lebo som nespravil ziadny zasah do pody alebo do zalievky (nehnojim, nepouzivam ziadne ine pripravky popripade prisady do zalievky atd.)
- vyrazne sa oschnuta plocha na listkoch zvacsila za posledne dva dni

Prosim ak si je niekto hned isty v com je problem nevahajte napisat... vopred diki.. nech sa vsetkym dari..

Old Post 10-11-2009 v 23:12 PM
Maikl je offline   Profil uživatele Maikl   Find more posts by Maikl   Foto galerie člena Maikl   Click here to Send Maikl a Private Message   Add Maikl to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maikl! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maikl
Nový Člen

??? Příspěvek č. 233

Mohol by nam niekto pomoct a dat nejake rady ???

Old Post 12-11-2009 v 18:04 PM
Maikl je offline   Profil uživatele Maikl   Find more posts by Maikl   Foto galerie člena Maikl   Click here to Send Maikl a Private Message   Add Maikl to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maikl! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oliwer
Stálý Člen

Karma uživatele Oliwer - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

O co jde?

Old Post 12-11-2009 v 19:15 PM
Oliwer je offline   Profil uživatele Oliwer   Find more posts by Oliwer   Foto galerie člena Oliwer   Click here to Send Oliwer a Private Message   Add Oliwer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maikl
Nový Člen

:-/ Příspěvek č. 235

Pozri vyssie... mam tam prispevok hned druhy za tou otazkou.. asi by som sem nepisal len taku primitivnu otazku... dik ..popripade poradte aj kolegovi pod mojim prispevkom... nech sa dari

Old Post 12-11-2009 v 22:44 PM
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Maikl: Přihnojit bude to asi opravdu málo draslíku. A zvýšit vzdušnou vlhkost.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499
koukni na draslík. T25.

Old Post 13-11-2009 v 06:21 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

[účet odstraněn]

Old Post 17-11-2009 v 14:14 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

tak co s tím... Příspěvek č. 238

(bohužel se nikdo neozval.. )
Edit: 05/01/10 - Tak jak to dopadlo:
Třásněnky-jasně..
Jen olej na ně byl celkem krátký a to vzhledem ke každodennímu rození nových jedinců z vajíček.. kteří PRÁVĚ škodily tím, že napadené listy pomalu uvadaly.

Takže nakonec Talstar na ně zabral..měl jsem to cca 2 týdny před přepnutím na Kv., takže nebyl problém ho nasadit (kvůli dlouhé OL).

Tak se mějte a přeju málo škůdců.. Ray.

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Naposledy upravil Ray.Wost 01-02-2010 v 11:23 AM

Old Post 17-11-2009 v 14:17 PM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

[účet odstraněn]

Old Post 17-11-2009 v 14:20 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman80
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman80 - 91% PěstitelskáKarma uživatele pyroman80 - 91% Pěstitelská

menší problém Příspěvek č. 240

Ahoj groweři, mám malinkej problém, ale proč se nezeptat. Dovezl jsem si od jednoho skvělého nejmenovaného řízkaře z G na zkoušku několik modelů. Od každého jen jednu kytičku. Všechny kytky jsou naprosto v pohodě, jen u jedné kytky se už od fáze růstu objevují žluté skvrny viz. foto. Zajímal by mě váš názor. Myslíte, že by to mohlo být špatnou genetikou nebo že by tahle genetika byla náročnější na živiny a něco jí chybělo? Když jsem ale koukal na různé fotky z nedostatků živin, tak se žádný obrázek neshoduje.

Old Post 03-12-2009 v 10:04 AM
pyroman80 je offline   Profil uživatele pyroman80   Find more posts by pyroman80   Foto galerie člena pyroman80   Click here to Send pyroman80 a Private Message   Add pyroman80 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás