Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Pocahontas další foto
jdou vydět obě vzduchovadla a oba bubblery (bonsai a ananas)
a pak taky ostatní kyti
Mám problém ! rád bych rozšiřoval zahrádku ale už nemám jak a hlavně kam ! !
nemám místo ssnad ani na jednu kytku, je to tady totálně našlapaný 180x90cm narvaných kytkama je to hruza je tady toho fakt nejvíc
zdar jako bych tam zahlídl ephedru sinicu mas ji tam? ja ji ted dal naklicit
nejspíš sis to spletl s pažitkou Ephedru tam nemám
k čemu jí používáš ? snížení váhy ? úprava krevního tlaku ?
Zajímalo by mě co se stane když dáš čaj z vívaru který ti zvíší tělesnou teplotu,sníží tlak a zmenší cévy a pak na to zahulíš a to ti sníží teplotu a zvíší prokrvení
takovy komba na tělo ty jo aby z toho člověka nejeblo
zdravím groweři tak se zase po dlouhé době hlásím z mojí zahrady tisíce a jedné noci
Jako první co bych chtěl zdělit je že se mi po dvou měsících vykuklal stonek z pecky z avokáda, koupil jsem si ho a jen tak z hecu sem dal pecku do pařeniště dva měsíce se nic neděla a najednou ejhle už nám z něj leze nějaká obludka
prvně jsem si myslel že špatně vidím ale je tomu tak KONEČNĚ !!!! to vyklíčilo !
další s čím se chci pochlubit je masořzavka už moje druhá
tato byla jako dárek mám jí už měsíc ale nějak jsem jí sem nepřidal, tak to teď napravuju
už snědla jednoho pavouka celkem sem nechápal pavouk jak hajzl a ta malá kytka ho za dva týdny zpracovala druhá masožravka se má taky dobře tvoří už pořádné listy brzy dodám foto i druhého masožrouta
granátové jablko taky celkem roste, do květináče jsem dal dvě rostlinky, nejspíš je tam nechám obě, nejspíš je už sasi stějně pozdě kořeny jsou už určitě propletené až až.
je to v cocosu
hnojím to Plagronem COCO a+b a tedka čerstvě přidávám Hesi Root complex
a je tu pan ananas
zatím malé, ale krásně bílé kořínky
třeba se dočkám a za pár let my vyhodí plody
nehnojím, jen jednou za týden přidám Hesi Root complex a troku stimulaxu III
pánové potřeboval bych radu, už si tak nějak snažím udělat řízečky na letošní outdoor ale něco je špatně
listy ztrácí barvu až nakonec úplně odpadnou a trvá jim strašně dlouho než udělají kořeny, pokud je vůbeec udělají, tak 50% řezů končí v koši páč nezakoření a ta druhá polovička je taková slabší.
svítím na to tak 17/7
řízky jsou neustále v pařeništi
když uříznu větvičku tak jí hned namočím do stimulaxu a rockwollovou kostičku napustím stříkačkou také tím gelem, pak to spojím a dám do pařeniště.
většinou i min. 3 patra odejdou a chytne se to až na poslední chvíli když zbývá třeba už jen 5 lístků.
a poslední věc s kterou bych vážně potřeboval pomoct !
bonsai co mám v bubbleru je na tom nějak špatně
kořeny jí začali hnědnout a sem tam se tvoří sliz
kořínky jsou spíš víc hnědé než bílé
vodu měním cca co týden někdy přidám lehce hnojivo ale ted jsem nic nepřidával, jen čistá voda
ph ani ec metr bohužel zatím nemám tak nemůžu změřit
nějaký nápad co s tím ?
Je to prikryty? V jakym stavu je matka? Cim na ne svitis? Nebylo by lepsi tech 24-0 ? Taky nekterejm genetikam se moc korenit nechce. Tipl bych to na spatnej stav maticky...
Btw pre nejakym mesicem sem se zminil o kvetouci masozravce, kvete znova tak mam sem hodit nejakou tu fotku?
no genetika nic moc je to outdoor model, jeden skunk a jeden nějaká fialka, svítím na ně 150 W MH
no měl bych už pomalu schánět nějakou kvalitnější genetiku
Uvažuju že zakoupím semínka nějakého autofloweringového modelu, nejlépe sativu ať nemusím kvuli pár kytkám měnit periodu
Celkový pohled. Zavarovaci sklenice je standardní velká z jaké dlabáte babiččiny zavařené okurky. Teď má takových 30 čísel minimálně a ještě poroste...
Hvete drobnýma ruzovyma kvitkama. Kazdej den vykvete a hned zase uschne pouze jeden a postupne se rozviji dal. Minule takovym tempem kvetla asi mesic ale uz ted je zacatek kvetu vyzsi nez minule konec...