Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-červene jsou provazy
-žlutě jsou tyčky cumici z hliny, ktery se napojujou na provazy až budou kyti větši
-to hnědy je strom a hlina
-to zeleny jsou kyti (kybl je taky zelenej)
NO u mě na stromě je to trochu jiny ale skoro by se to tomuhle mohlo podobat, nakreslete vaše řešení(kdž nemáte dig.foťák)
nakreslete jaky to tam mate a treba to nekomu pomuze (mě)
Zkuste to jako ja. Najděte si velkou školku tak s 5m smrčkama nebo borovičkama. Svažte 3 stromky dohromady a nahoře vam vznikne takovy pěkny hnizdečko,kam se da docela jednoduše vynest 40-ti litrový pytel. Mam tam 2x20cm kytky a roste to perfektně. Mají opravdu velký listy a uz sou tam aj pestíky.
tak zdar stromovým kytkám!!!!!!!
Já se na to byl tedka mrknout, poněvač jsem byl u dědy a tam má ta kytka tak kolem 1,10 a tak jsem lezl na stromy se mrknout jak jsou na tom ostatní krasavice, páč jsem si myslel, že to vedro jich muselo spoustu oddělat a ono hovno...Ta nejlepší kočanda má tak kolem 90 cm, pak tam je ještě jedna podobná a ostatní aspoň žijou, což mě potěšilo nejvíc, páč jsem je deset dní nezalejval. Bohužel nemám digital a malovat taky moc neumím takže vám to asi nic moc nepomůže. No ale napsat jsem to tak nějak musel. Znáte to,ne?
Tak to je fakt,člověk ani nemusí mít digitál,ani nemusí umět kreslit,stačí když umí psát...sdfsmxveoriuvmbnmtrkh.Každý grower se určitě rád "pochlubí" svými úspěchy .Ani já na tom nejsem jinak.Kytky rostou krásně a ta největší má skoro metr,škoda ale je,že dvě kyti budu muset dát na zem(do země),protože není nahoře na stromě místo....Tak doufám,že nebude čorka!Čím dál tím víc začínám uvažovat o indoor pěstování........Jestli to ale letos na tom stromě výjde,tak se na to vyprdnu(možná).
Zasaď si sám... JohnB
Mozna mam lepsi napad nez stromy, jestli mate pobliz nekde rybnicek s rakosim tak poslouchejte - U nas na rybniku je asi 1,5m dlouhy rakosi a v tom rakosi sou stary el. sloupy okolo tech sloupu to vysekame aby tam byla hladina a na sloupy zavesime vedra s kytkama tak aby vedra byla tak 5cm ponoreny ve vode pak mas po problemech s sklizni nikdo se ti tam nedostane .......
Docela good nápad,ale bohužel ne každý z nás má takové možnosti....Pošli foto...Já asi žádné nepošlu,protože mi kámoška nepučí digifoť.Říká,že bych s ním mohl spadnout a něco by se s NÍM stalo .Tak nevím .Ale nějak ji zkusím přesvědčit !!!
Ja letos pestuju prvni rok a po dlouhem zvazovani jsem se rozhodl pestovat na strome.Docela jsem to tam vychytal.Vyhlidl jsem dva hodne vysoky smrky blizko u sebe spojil je lavkou-proste dve late a na to postavit kyble chce to privazat a pak to drzi jak pribity.Urcite je dost dulezity mit tam nejakou tyc ke ktere je mozne kytku prichytit protoze tam nahore opravdu nekdy brutalne fouka.Je docela fuska lizt porad nahoru a dolu,ale verim,ze to stoji za to.A taky tam muzete sadit pristi rok a mate to v klidku!!- A urcite je lepsi si kytky predpestovat nekde v "klidku"
No a já tam zase asi budu mít prd-už druhym rokem to chci zkusit. Sem měl ject do Anglie tak si řikam, že to tam uschne, tak tam nic nedam a nakonec jedu leda do ****** a na stromě mam prd, ale mam ještě jednu Belladnnu v záloze, tak jí tam možná frknu-má tak 30cm. O výkendu vyzkoušim mé stromolezecké schopnosti (fakt nemam ponětí jestli tam vylezu) a uvidim, ale kdyby ste viděli tem strom-no nádhera, voda blízko, ale já furt jenom kecam a houby dělam.
Zdravíčko Groweři,právě jsem zjistil,že jsem se na ty svoje miláčky nebyl už týden podívat.....Když ale průběžně pršelo,tak asi budou v poho .Jelikož přes víkend plánujeme bečku,tak se asi na kyti zase nedostane .Doufám,že to beze mě ještě nějaký čásek vydrží!!!Stejně si myslím,že je lepší zajít za kytkama jednou za čas(není-li to nutné)a pak se kochat pokrokem,který ve svém růstu dosáhly.... Už se na to těším!!!
Zasaď si sám... JohnB
Zajimavy napad to pestovani na strome. Pote co mi loni sezrali kytky slimaci jsem se jal tento napad taky vyzkouset. Ale nejsem takovej megaloman, takze sem misto kyblu pouzil 2l PET lahve, pro kazdou kytku jeden a zatim 5 jich rozvesil po stromech. Co myslite, bude tomu stacit puda? Asi to budu muset chodit i prihnojovat... Zatim nebylo dlouhy suchy obdobi, takze sem ani nemusel jit zalivat. Uvidime. Kdyztak hodim naky foto.